NFS:Carbon,gore i od pro streeta
Printable View
NFS:Carbon,gore i od pro streeta
Driver 3 katastrofa a sto bi bilo da kazem za Driver 4
Hellgate London
Devastation
Republic the revolution
Breed
X2
Dead mans hend
Gothic3
Jericho
Eto neke koje su mi prve pale na pamet, totalni poluprizvodi a bili si dosta razvikani.
E posto se dugo nije nista pisalo da se i ja pridruzim ovim najgorim igrama:
1. GRID - (ako osvojis u prvoj trci 1. mjesto u drugoj startas sa 15. :hangin: )
2.broken sword
3. jericho
4.obscure
Zašto broken sword?
A zašto bilo što s tog popisa?
Sve te 4 igre su vrlo dobre, dok je Broken Sword legendaran.
Zato sto kad dodjem do neceka treba mu+++ da mi oteknu da bi on za nesto uzeo ili povuko, pocnem mislit da nisam mozda pogrijesio kad on uspije nesto napravit.
Obscure pored sto ima jako nezgodne kontrole, onaj saigrac me iznervira jer vazda pogine, ne zna se izmaknut.
Jeriho je osrednja krkljavina, vise je teen nego nesto drugo, moglo je i bolje dosta al et.
Hellgate London - ceko sam je dugo vremena a ispalo je smece od igre nis ne valja :(
Kane and Lynch: The Dead Man - isto misli bit ce zakon ali gora da nemoze biti ne vjerujem da sam vidio is u igri sta mi se svida
najgora.....hm....iskreno neznam...toliko je potencijala da neznam koga bi izdvojio :) ali definitivno 90 posto potencijala dolazi iz EA
Will Rock
Flash igra koja se zove Karim Karem
:hangin: Ukratko - tražite zlatnu lopatu za snijeg u prašumi!!!!!! :hangin:
Uh ta je igra meni bila super zabavna :rambo:= Citat =:
Izvorno postao ANGEL EYES
nadam se da se zajebavaš,will rock je najgori ispljuvak od fpsa ikad.= Citat =:
Izvorno postao anatom
ne zajebavam se, stvarno mi je bila dobra, ujedno to je jedna od prvih igara koje sam igro.
pa u tom slučaju dobro,ako si ju odigrao prije serious sama...= Citat =:
Izvorno postao anatom
Call of duty 4
uskoro će vjerovatno biti postal 3
Molim??????????????????? Call Of Duty je skup legendarnih igara!!!! :twisted:= Citat =:
Izvorno postao Mordor
Kako kome, i meni su svi serijali pravo sranje. Cak se mi i zgadio MoH kako su poceli da kopiraju CoD
ajde ne seri.moh je uvijek bio moh a cod je uvijek bio cod.
Pa meni samo call of duty 4 nije dobar
Nemoj ti srat pa ces da vidis kako je!!!! Mozda je bila razlika u prvim igrama, gdje sam MoH-u stvarno igro al ova predzadnja mi je bila pravo slicna CoD-u. Inace ne volim igre gdje imam tim sa kojim hodam, vise volim sam da igram zato je Hitman kralj igara.= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Eto vidis da se ne mozemo raspravljati o tome sta se kome svidja a sta ne, to je stvar ukusa, navike i sta vec svega ne, al u principu ako vec postoji ovakva tema onda trebamo postovat misljenja a ne nekome govorit "ne seri". Ako nisi u stanju da vodis normalnu konverzaciju, nije neophodno da se ukljucis.
Pozzz
Najgora je definitivno--> Thief Deadly Shadow
Hellgate London...e fakat sam ostao užasno razočaran s igrom, potpuno je podbacila na svim poljima a imala je potencijala da bude hit godine...jos bi nadodao Ubersoldiera...makar, trebal sam sprobat igre koje pcplay redovno recenzira na kraju časopisa s prekrasnim postocima od nekih 30% i tekstovima od kojih se plačem od smjeha...
Cito sam puno recenzija o tome kako je igra predobra bla bla bla= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
Nabavim ja igru i kad ono...:(
Veliko razocarenje
Neznas dal je to novo ili staro doba
Oruzja su :rotfl:
Neznam kaj da kazem
Po meni je igrivost 0
joj što sereš...
Pa po meni igra ne valja...
To sto se tebi svida je ok
Ja ti se necu rugat zato jel igras tu igru
Mnogi na forumu misle da je Tomb Raider smece, ok, ja to prihvatim a ne pljujem po tome sto oni to ne vole
:nonono: :nonono:= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Šta fali Hellgate-u?
Mislim da sam vec napisao, al za svaki slucaj jos jednom...
STALKER
:shock: Zašto,kako stalker,to je meni najbolja,uopće te nekužim.