Iz pogleda malo 13-ogodišnjaka glasao sam za neću "nikad prestati" ali u budućnosti sam siguran da će se mi se mišljenje promjenit.
Printable View
Iz pogleda malo 13-ogodišnjaka glasao sam za neću "nikad prestati" ali u budućnosti sam siguran da će se mi se mišljenje promjenit.
zrelo razmišljanje... :bravo:= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
tak sam i ja mislio s oko 13, pa su se stvari samo pogoršale..... pa kaj sad, nema tu ništa loše.... :nonono:= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
tak sam i ja mislio prije cca pola godine / godine dana,a sad jedva da nešt odigram...= Citat =:
Izvorno postao karloman
to se podrazumijeva da nisi presto...= Citat =:
Izvorno postao Pseto
/sign= Citat =:
Izvorno postao Fenrir
Ja sam prestao da igram kad mi komp vise nije hteo da pokrece igre...sad imam novi i ne odvajam se !!!!!
= Citat =:
Izvorno postao sofronijev
prije sam igrao dan i noć, ali sada jednostavno igram kada se sjetim(nema se vremena i sve je već viđeno)
a to se dešava pošto ljudi odrastaju....= Citat =:
Izvorno postao unknown
moj odgovor :D :pray:= Citat =:
Ne znam nisam prorok da jesam igrao bi ping-pong
Ako budem u prilici , želio bih igrati igre i u dubokoj starosti , kao moj deda :pray: dere super maria na nitendu da razgiba prste :D
Nema terorije. Nikada. Kada mi dopizdi život kada budem star upaliti ću na playstationu ? siren ? i onda čekam srčani. Ja ću umrijeti sa mišem ili sa yostickom u ruci. Zaklinjem se!!!!!!!!!!!
Naravno da hoću, mislim da mi na faksu nece bit bas u interesu igrat igre, cak mi vec sad polako dosadjuju...
That's the spirit!= Citat =:
Izvorno postao Bara
NIKAD!!! Nema šanse da prestanem s PC-em! Na samrtnoj postelji ću držat tipkovnicu i miša i napucavat unuka, praunuka u UT 123 ili COD 456! Makar me ubilo! :hangin:
Zar ćeš imati praunuke i unuke...? Čudno za uber-hardkor gejmera.
možda hoću, možda neću. možda neću imati vremena za gejmanje, hm.
možda...
hehe to bi bio zanimljiv prizor... :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
zanimljiv prizor? dedica gejma ili ut 123? :D
nadam se da ču igrat uvijek,ali teško je kad imaš posao i stvarni život
Ma igrat ću ja sa unukom ili bez njega... a opet, nikad se nezna... do tada možda upoznam koju gamericu...= Citat =:
Izvorno postao Zorg_The_Borg
nisam prorok ali svejedno razvaljujem ping pong, nezznam sve ovisi o meni i o marketingu tadasnjih igara
bar ova tema nije prepuna no lifera^^
ovisi o zivotnim uvjetima
Praktički jesam, jako malo igram
nikad necu prestat
let me guess... 13-16 godina= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Ne znam hoću li prestati.
Mislim da ću uvijek igrati pomalo.
evo vec me polako gasi zelja za igranjem kontam si da cu onak zaigrat nekad mal za zelju neam vise interesa izgleda da me ta faza polako prolazi
let me tell you:= Citat =:
Izvorno postao unknown
BINGO!