evo upravo sam ga opet skinuo ^^ (sa steama ofc)
Printable View
evo upravo sam ga opet skinuo ^^ (sa steama ofc)
TF2 je zakon! Ne može se on mjeriti sa Battlefield Heroesom,premda im je sličan crtani stil...
ne zalim ni ja za quake warsom, zajebancija kad god se spojim, urnebes do bola. nema potrebe da dam za nest drugorazredno 400kn sto po cijeni automatski pokazuje da netko ima i previse smisla za humor. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
120kn algoritam orangebox
118 točnije.= Citat =:
Izvorno postao debeli1975
Manje deset posto za studente... :p
ali samo za one iznad 18. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao The Boz
molim savjet, koliko bi tf2 bio igriv u lanu sa 3-4 igraca, te moze neka preporuka za sto se igara tice za lan sa malim brojem igraca, hvala
baš je malo, jedno 6 bi bilo super za recimo 3v3 Arenu, mada bi se i 2v2 nekak mogo, sam se trba dogovorit kak će se igtat. A za neš drugo, pa ovisi koji bi žanr najrađe, al recimo sa Wormsima nikad nemreš fulat :D
za mali broj igraca najbolju atmosferu i igrivost ti imaju starije igre kao npr:= Citat =:
Izvorno postao osvetnik_sch3l3
SoF (prvi)
AvP (prvi)
Quake 2
Quake 3
Warcraft 3
Warhammer 40 000
to su ti ujedno i moje preporuke.
Danas sam bio u algoritma u zadru i vidim da imaju 3 komada orange boxa.
stigla pošiljka izgleda, evo u ZGu na trgu jedno 10 komada na polici po 150kn.
mozda je h1n1 unutri pa zato tak jeftino :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Čux
jedino sta ovo nije tema o qw.= Citat =:
Izvorno postao Barathrum
also, orange box =/= TF2.
informiraj se malo prije nego sta pocnes pricati gluposti sljedeci put.
= Citat =:
Izvorno postao Norther
znaci ako ne volim team frotress i bzvz mi, pricam gluposti zato sto tebi ne odgovara da nekom je team fortress bzvz?! :rotfl:
ajd dobro. znam da nije tema o qw niti sam ja pisao o njemu vec o tome kako je netko malo zesce humoristican sa cifrom od 400 kn za prosjecnu igru koja bas nema nekih stvari da zahtjevnije igrace zadrzi duze uz tipkovnicu s obzirom da ako se narucuje direktno iz amerika ta cijena je i do 40% manja. :rotfl:
Stani malo, cijena Orange box-a(H-L-2, epizode 1 i 2, Team Fortress i Portal) je 120kn.
Količina sadržaja samog Team Fortressa nije ništa manja od bilo kojeg online FPS-a.
TF2 ima poprilično više sadržaja od nekog random online FPS-a.= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
[quote=serijski samoubojica]TF2 ima poprilično više sadržaja od nekog random online FPS-a.[/quote:2y4bg1w5]= Citat =:
Izvorno postao "Anarion.Umarth":2y4bg1w5
A da ne govorim još o podršci, koja je ak niš druga trenutno bolja nego kad je igra tek došla. Svako malo neki update s novim stvarima. Još me i fascinira da zapravo nema nikakve potrebe za ikakvim modovima, čak ni za competative play. To govori dovoljno o balansu svega.
ja ne vjerujem.= Citat =:
Izvorno postao Barathrum
Evo odlucio sam kupit Orange box u Algoritmu radi Team Fortressa i jako sam zadovoljan igrom, a i cijelim paketom. Dajte mi samo recite dal ima neki hr server da malo skupa halamo? Probao sam se joinat na onaj od HCL-a, ali mi ne prepoznaje server na toj ip adresi.
I da, Barathrum, dok citam tvoje postove vezane za TF2 trnci mi prolaze... neznam dal se pravis glup ili si jednostavno takav po prirodi... :boohoo:
HCL je nažalost skoro uvijek prazan, al imaš na hrvatskom tf2 portalu dosta HR igrača pa dodaj njih i zaigraj s njima. A Barthrum sere kvake tako da se ne obaziri na njega...= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Jedino HCL, mada je on većinu vremena nažalost prazan. Nemoš se connectat gore jer ga niko nije updateo, a to ti dovoljno govori kolko se igra gore. Domaća scena nije prevelika al definitivno ima igrača. Preporuka, ak već nisi, je da zaviriš malo na HCL-ov TF2 portal i forum gdje su uglavnom skuplja domaća ekipa.
http://teamfortress.hcl.hr/
http://www.hcl.hr/forum/index.php?board=86.0
Boz ce me vjerovatno objesit zbog ovoga ali morao sam :)
http://i46.tinypic.com/25hhmoz.jpg
Sry ako je slika prevelika.
E jel mi moze ko objasnit kaj su to achievemet idle serveri i kak to funkcionira?
To su ti server na kojima idleas tj. udes u server i ne radis nista, a za to vrijeme odes spavat, izades vani ili nesto trece. Te servere koristis da dobijes iteme i/ili hatove bez da zapravo igras igru, ti jesi prikljucen na server ali uopce ne pucas na drugi tim ili zauzimas cp-ove. Ali ti serveri su veoma popularni i skoro svaki je pun, ali nade se uvijek koji sa par praznih slotova. Eto, nadam se da sam pomogao.= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Jesi, thx! Nego kak natjerat ekipu da surađuje i dal zna ko neke servere di je ozbiljna ekipa za neku timsku igru?
ak nemaš klan za igrat warove, najozbiljnije, praktički u kompetativnom rangu moš na pickupovima igrat. Dogovara se prek IRC kanala, igra se klasičan 6v6 format i obavezno se svi na Vent serveru trebaju pojavit. Ali ovo već zahtjeva neko određeno znanje i nije baš prikladno za početnike.
http://forums.multiplay.co.uk/team-fortress-2-pickups/
Alternativno možda uhvatit neki public koji hosta neka od liga pa se možda skupi i neš ozbiljnije ekipe. ETF2L je imo neki public al je to zamrlo kolko sam vidio, možda neki Wireplay al nebi niš htio garantirat
http://tf2.wireplay.co.uk/index.php?pg=servers
najbolje ti je igrat na nekim serverima di ekipa komunicira (to su najcesce UK serveri), i redovito igrat s njima, upoznat ekipu.
tek onda postane zabavno
Pa šta je ovo ljudi, umrla nam tema. Daj da se skupimo na nekom serveru pa odigramo par rundi. Sigurno će nas se nać za minimalno 6 vs 6.
Evo mali refresh glede igranja pickupova.
Nedavno se pojavilo ovo: http://tf2lobby.com/
Tek je neki dan pušteno u javnost i još se adi na tome, al svejedno funkcionira perfektno. Mali problem je privremena nestašica EU servera, al moguće je ponudit svoj prilikom kreiranja lobya ili malo pričekat da neko napravi isto. Samo izabrat server, team, klasu i kad sve krene, automatski se launcha TF2 i spaja na server.
Nije 100% ozbiljno ko na gore spomenutim pickupima, ekipa se zna i zajebavat, al bolje od svakog publica.