Skuplje su...inace u airsoftu imas kineze,koji su dosta jeftini,ali kvaliteta je prilično dobra,a nesto skuplji su npr.iz Japana,a kvaliteta je samo malo bolja
Printable View
Skuplje su...inace u airsoftu imas kineze,koji su dosta jeftini,ali kvaliteta je prilično dobra,a nesto skuplji su npr.iz Japana,a kvaliteta je samo malo bolja
tenkju MTF
budem pogledo forum, al nisam mislio kupovat puške i to za paintball, jos sam mlad za to
sam da odem nekad sa frendovima igrat
thx na linku
eo prestat cu s offtopicom .D
činjenica je da velik broj paintballera pređe na airsoft.
A svi vi koji oćete snajpere, bez 6 500 kn nema nista (mislim ima, ako si profesionalni snajperista ^^)
Ako se nemožete odlučiti za repliku uzmite JG(Jing Gong) G36c (1200 kn otprilike) i JG M4A1 full metal(1600kn otprilike)
Necete nikako pogrijesiti s njima.
Ja sam napokon skupio pare za mog Thompsona, i zamisli- kinezima panduri uletili u tvornicu i zaplijenili kalupe :pray:
@w1k1n6
WW2 reenacting je dosta slabo razvijen, no mislim da pojavit se na fajtu s tom opremom bi bilo u najmanju ruku jebački.
Od oruzja imaju m1a1 Thompson i MP40. Kar i Garand su malo nepraktični i ne bas jeftini. uskoro kinezi izbacuju MP44 (za 3 mjeseca) i MG42 (za 6 mjeseci).
Ja vec napamet znam svu opremu za 101st/506th soldiera i sajtove koji je prodaju :P
osobno mi M43 owna M41 uniformu, tako da bi nabavljao "Market Garden" loadout.
e da, evo sam sajtevi za airsoft opremu opcenito.
www.mairsoft.comS
www.hristo.hr
ima ovo gdje u okolini Sarajeva? ne vjerujem, ali da ipak provjerim :D
to su paintballeri mozda koji su par puta bili na pbu, zicer ne turnirski igraci ;)= Citat =:
Izvorno postao Kron
Bas sam jucer bio sam frendovima, neznam kad sam se tak dobro zabavio... Onaj osjecaj kad nekog pogodis u kacigu i kad se cuje "ČVONK!" je nesto prebolesno. :D
otvorili su bosanski airsoft forum. gugl.valjda bude nesto od toga.= Citat =:
Izvorno postao Stormcrow
guglao, nasao stranicu, ali ne radi za sad... nadam se da ce proradit
HS je insta kill ili ga svejedno moras jos jemput pogodit da bi ga izbacio iz igre ? :D= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
Dakle, u kojem web shopu ima za kupiti AS snajper, po mogućnosti M99, ako nema, može M82 i M95? Ne mogu naći niti jedan od njih. Znam da M82/M95 imaju u prodaji, ali ni njih nisam našao nigdje. Tražio sam preko Google-a, ali nema rezultata nikakvih. :(
kakve snajpere? to u webshopu vjerojatno nema,ono imaš par trgovina za lov i ribolov kao što je Lovac pa tu pogledaj
reko je as, airsoft :D
kolko ja znam nema toga, al mislim da m 82 ili 107 rade tek, i cijena ce bit paprena...
sve u svemu, svidja mi se izbor! :D
jebeš snajper za zračnicu,ja vrapca skinem bez snajpera sa 30+ metara= Citat =:
Izvorno postao MTF*
Ne znaš ti što je airsoft,ne znaš ne znaš
:(
http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/a ... odID=17532
samo,pogledaj cijenu prije(a i sold out je)
@Jack - Ne treba mi snajper za ribe i divljač... :pray: :rotfl: I ne lupaj gluparije za AS.
@MTF* - Ima M82, kao što je kolega već stavio link, ali ja bi full M99. ^^ Za 107 nisam niti čuo. BTW Naravno da ti se sviđa. :D
@Nodakim - Vidim. To je M82, tj. ove sljedeće verzije bi bile malo skuplje, jer su većinom isti (M82 naprijed spremnik, M95 nazad spremnik, M99 nema spremnika), ali imaju duže frontove za šta hoćeš, ovaj ima kratak, čisto za jedan pristojni nišan. Ne kažem da bi ja kitio njega kao Božićnu jelku za uskrs, ali mi je tada komforniji za podesiti. I da, sigurno ne bi uzimao maskirnu boju, desert boju i sl., nego sve u crno. :) U glavnom, koji god M8#, M9# ili možda M10#/M1## (za koje još nisam čuo) za AS nađete, stavite linkove. :thumbs2:
Edit: 107 nije M ("M107"), nego "XM-107". :wink: Najnovija verzija M99-tke. ^^
kazem, ja sam prije cuo da se tek radi, ocito je dovrseno ;)
predivno izgleda, barrett >>> all :D
Ma, dvoumio sam se između G36C i M82/M95/M99.
Evo, ovdje imaš malo, kako bi rekli "tutoriala" za M82 i M40. M40 nas ne zanima. :) Pogledaj, sigurno će te zanimati.
BTW Si vidio onaj na Rambo 4. Full dobar, ali full ružan. :( Također Barretta. Zaboravio sam točno ime tog snajpera.
Po svemu sudeći, kako sam krenuo, mogao bi početi pucati ua dvije godine. Enventualno, ako budem imao sreće za manje od dvije godine, suceći da je ovaj snajper skup, ne znam. Interesantno je to što sam planirao se opremiti još prije 4 mjeseca, kada sam krenuo zarađivati, no ulijenio sam se. :nonono:
ja ne vidim link? :D
ugl, ja kad sam razmisljo o kupnji, htio sam ili m4a1 od JG ili HK416!
obje predobre puske u RL, pa me se i u AS najvise dojmile :P
sto se tice barrett proizvoda, m468 aka REC7 mi je takvo jebeno savrsentvo, uff :P
cak ni auga3 nije ruzan, odudara od a1 i a2 (govorim za as puske).
PS nije barretta vec barrett, beretta je pistol :D tipfeler se potkro :P
M4A1 mi je prije bila omiljena. :thumbs2:
Evo link, zaboravih staviti. XD
VgFbNT2rk2A
P.S. Ali govorim za Barrettu, tj., kada pričam, pričam o Barrettama, Barretti, itd. U glavnom, znaš kako riječi završavaju i kakvo je značenje zadnjeg slova uvijek, i znaš sigurno na šta sam mislio. :)
neznam jesi li vidio ovo, brutal :D
TWJp14tkBlU
To sve sam već znao o njemu. ^^
Brutalno. :thumbs2: Zato ti se i sviđa! :D
P.S. Vidi se da voliš M4 style. :)
C za gospu blaženu što ces sa Barretom, postoje trenutno samo dva snajpera koja se isplati koristiti a to je well l96 i JG BAR.
I odma vam svima govorim da se ostavite tih CoD/CS/Rambo gluposti jer to nema veze sa snajpanjem. I ja sam zelio snajper, zelim ga i sada, čitao sam priručnike i svakakve stvari vezane uz snajpersku potporu i isto uzimam AEG a ne snip.
Kad izsilujes repliku i budes u ASu dosta i kad budes imao 7 ipo keka da te žuljaju onda uzmi snajp. točka.
@Baja
da, imas dole u desnom kutu Health pa gledas.
one shoot one kill je u airsoftu, do'h
Očito si krivo shatio. Ja nisam taj koji kupuje oružije jer ga je vidio u FPS igrama, filmovima i sl. Nego gledam elegantnost, funkcionalnost, kompitabilnost, i ostalo. Zbog toga se i dvoumi između G36C i snajpera M99. Mogao si skužiti da neću M82, M95 i sl., nego baš M99. Ne, to nije zbog multimadije i sl., nego zbog mogućnosti koje pružaju. M82 mi je dobar, ali kratak za dodatne "igračke", tj. stane na njega samo jedan solidan ciljanik i to je sve. Nema neke mogućnosti za nadogradnje i ostalo.
A to što kažeš, premještavanje sa assaulta na snajpera, ne ide ti to tako. Ako si jedno, onda si aktivan, krećeš se, i sve obrnuto od snapjerista. Ne možeš se tako učiti i premještavati. To je kao da se naučiš na strojnici biti, pa prijeđeš na snajper koji puca samo po jedan metak. To ti je kao da se na novo učiš. Ne pomaže ti tu staž u AS-u.
Što se tiče snajpera, još uvijek se dvoumim između M82/M95/M99 i G36C. Prvi korak, da bi se odlučio za klasu i oružije jest da eliminiraš sve osim favorita. Moji favoriti su G36C i snajper koji sam već naveo, a bio je i M4, isključujući M9 pištolj, M9 bayonet i ostale sekundarne. Ali gledam da uštedim na svemu. Ja sam većinom smiren i ne može me ništa prepasti. Pa u tom slučaju, dušu dalo za snajperista. Gdje si vidio živčanog snajperista? Na snajperu moraš biti smiren, staložen, imati oko sokolovo, mirnu ruku, i biti u nepomičnom položaju sve dok nekoga ne primjetiš, inače ako krećeš snajper i okrećeš glavu tamo-vamo, svi će te skužiti, koliko god se kamuflirao. Dok sa G36 morao bi biti fizički aktivniji, što je dobro i super, ali iz raznih stvari s obzirom na mene, da ne slušam nikoga osim sebe i uvijek mora biti kako ja mislim/kažem, to ne prolazi kod polu-automatskih i automatskih oružija samo tako, nego je to super da prvi budeš pogođen. Uz to, imam slab SK za šuljanje i sigurno bi prekršio u tom slučaju pravila, iako ih znam. Uz to, dok ću sa jednim takvim oružijem ispucati 100 metaka bez problema, viće ću ih razbacati, više ću ih kupovati, a na kraju opet je isti rezultat kod pogotka. Pa, radije ću sa snajperom opaliti 40 metaka iz jendog spremnika i da svaki od njih bude full točan, koliko toliko, nego 100 metaka u jednom smejru na jednog igrača i na kraju ga neću svakako pogoditi, itd. Probirjliv jesam, ali iz mene ne proizlazi iz igara i filmova. Na njima kožeš vidjeti samo model, pa ako ti se dopadne, da se raspitaš o njemu. Kao što sam ja vidio na Rambo 4 snajper, i rekao, sve je super, krasan, bajan, divan, ali za mene ružan. Zar ti to ne govori da sam u filmu mogao vidjeti kako izgleda i njegovu funkcionalnost? Pa kada sam se raspitao o njemu, ne sviđa mi se. Meni igre/filmovi služe samo da vidim neko oružije, što ne znači da će mi se svidjeti. Razmisli malo. Da danas nema igara i filmova sa vatrenim oružijem, vraga bi ti kupio neko za AS i znao kakvo je. Sve što bi mogao, jest naći njegove slike i info. Ali kada malo bolje razmisloš, ne možeš tražiti nešto za šta ne znaš. Tj. da radiš u vojsci, znao bi neka oružija, ali kao laik koji nema veze sa njima, multimedija je jedini način da oružije prvi put vidiš. Zatim se možeš raspitivati o njemu. Danas kada vidiš na filmu amere u vojsci, odmah kada im vidiš oružie, već znaš da je M4 puška. Ti bi to kao znao inače? Vraga bi znao da nisi vidio na filmu i u igri.
A kod snajpera, zašto baš 82, 95 i 99, pa iz jednostavnog razloga jer ne volim od puški napraviti snajper. Mislio sam i na PSG1, jer je funkcionalan za ruke. Ja nisam zapeo za neki snajper ili bilo koje drugo oružije, jer sam u filmu vidio kako kida glave, niti zato jer sam u igri vidio da je isprogramirano da je stabilnost M4 puške 0,6. Pa pobogu, bavim se PC-evima, i znam da je to samo isprogramirano. Koliko god oni ciljali na realnost, nikada nije točna. U filmu je već malo točnije, ali dok ja ne vidim funkcionalnost, počevši od tehničke, pa do korsničke funkcionalnosti, meni ništa ne znači što sam ga vidio na filmu. To mi samo znači da sam saznao za novo oružije koje do sada nisam nikada vidio, niti znao za njega.
Ako sam vidio u Rambo 4 fillmu neki snajper, to ne znači da mi se sviđa, rekao sam da mi se ne sviđa, nego jednostavno vidiš neko oružije, pa ako te zanima, raspitaš se za njega. Mislim da se i MTF*, osim što je primjerice vidio M4 na igri i filmu, prije razmišljanja o kupnji nje, sumnjam da se nije debelo raspitao o njoj. Pa ne kupuješ neko oružije zato jer si ga vidio na filmu i/ili igri, nego gledaš što ti odgovara u svim pogledima, počevši od tehničke funkcionalnosti, pa do tvojih kriterija korištenja. Tako ja primjerice volim da sjanper ima rupu na držaču, kada ležim da mogu staviti lijevu ruku ispod prha, kroz tu rupu. Meni je elegantnije, ne mora biti svakome, ali meni je to jedan od kriterija za korištenje, kao i funkcionalnost za nadogradnju.
Nadam se da si me shvatio. :wink:
Okej mi je mada već dugo ne pratim previše tu tematiku. Tekst o najmanjem pištolju na svijetu mi je fakat bio zanimljiv.= Citat =:
Izvorno postao MTF*
Evo za snajperiste malo originala: http://www.barrettrifles.comS :thumbs2:
Rifles>Model 99 je ono što sam tražio, samo mi treba za AS. I vidi logike, 1 do 2 soma kuna košta za AS, a 4 soma kuna košta originalna. Šta se više isplati? :D
Ali meci su u PM skupi (veličine su granata skoro, pa sigurno zbog toga). ^^
Ja sam se htjeo bacit u Airsoft vode, ali godine su mi bile jedina prepreka. Svi klubovi su 18+ a tek mi je 16, zato ću si sad šparat za M4A1 sa nekim dodatcima da mi bude lakše u početku! :)
Tako treba. Ja sam u dvadesetima pa mi treba vremena da ušparam. :)
A, šta', ja nigdje ne radim kao student, ali sam se dogovorio da ću primati mjesečno 600 KN, plus možda bude povišica. Grad mi daje 1600 KN, ali pošto živim kod stare (i ona isto prima 1600 KN mjesečno), od toga uzimam samo 600 KN, sve ostalo ide njoj, jer nije fora da mi kuha, sprema, čisti, dočekuje i sve ostalo, za besplatno.
lol ima neka trgovina ovdje blizu mene imaju one glupe pistolje na male metke i dodem s frendom da pitam jel imaju ista automatik lik kaze da dobivaju cca 200-300 kn neke automatik puske na baterije, airsoft al nie full metal, neko sranje vjerojatno, pitamo ga jel 18+ on kaze, je al nea frke, i kupit cemo vjerojatno, bar nes za napucavanje nadam se da ce izdrzat dulje od 2 tjedna xD
To ti je klasična puška sa opcijom pucanja automatika, plasična, za djecu...