= Citat =:
Izvorno postao MTF*
Znam al na forumu nisam skuzio da je ima :rotfl:
meni su mercedesi dobri...ak bog da kupit cu jednog kad odem u mirovinu svi amg verzija,to rula... :D :D :pray:
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao MTF*
Znam al na forumu nisam skuzio da je ima :rotfl:
meni su mercedesi dobri...ak bog da kupit cu jednog kad odem u mirovinu svi amg verzija,to rula... :D :D :pray:
uuuuu kak dobor izgleda.. dobro si ti to ukapario :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Blek_Stena
zašt moj ne evoluira u toga? :cry:
Čovječe,kako prokleto dobro izgleda.= Citat =:
[quote=Death By Sexy]uuuuu kak dobor izgleda.. dobro si ti to ukapario :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Blek_Stena":riib56qn]Danas zakaparen, stize za par mjeseci! :)
[url="http://img337.imageshack.us/my.php?image=img4970okzv5.jpg
zašt moj ne evoluira u toga? :cry:[/quote:riib56qn]
Bio u autosalonu i rasprodani su 4 mjeseca unaprijed... Strava..
Jer se kompletni auto proizvodi u Japanu.
Al isplati se cekat! :)
= Citat =:
prehebeno izgleda,prehebeno :pray:
Mjutant dovoljno mi je sto si napisao da oces civica. Sve mi je jasno. I rest my case.
= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
Nije da hocu. nisam ljubitelj hondi al ta mi je sexy :D
Ja bi Alfu MiTo :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Mjutant
Nemogu vise edit,jbg
Mustang je prava stvar :D Iz '93 go,v8,5.0 motor za 5500€ :D
i toliko za benzin samo u prvoj godini :P
Stari kupio Hondu HRV 99god s plinom
Slike uskoro stizu :D
Autek dolazi u cetvrtak
i ja sam kupio jeep-a wranglera slike očekujte za vikend= Citat =:
Izvorno postao Blacky_123
Dobra honda! :pray: :pray:
Plin a? Kolko troši to čudo plina?
Ja bi da imam para sad odma oso kupit skodu.= Citat =:
Izvorno postao Mjutant
http://www.pc-riders.net/forum/Smileys/default/god3.gif
Seat mi se isto nesviđa.
A japanca nebi nikad uzeo :yuck: eventualno nissan skyline ili evolutiona. ostalo :scared:
Samo za info. Octavia RS na autoputu pri 180 trosi 8,3 L benge u prosjeku. Ima 200ks. Toliko o vasim potrosnjama. I da plin je za gayeve.
BNK za Octaviu.= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
I ne. Plin nije za gayeve. Plin je za pametne koje paze na potrošnju. A i šta te spriječava da voziš auto na benzin makar imaš plin?
BNK ftw
meni se osobno nove škode ne sviđaju...
@blek stena: ako nije tajna pošto si dobio "miceka"? vidio sam da novi košta cca 25000 evrov.. i čitao sam neke recenzije i stvarno hvaliju auto a kao nedostatak navodiju glasan motor i tvrdi mjenjač.. mislim auto treba biti muški jelte :D
@rider: mogu ti reć da su japanci odlični što se tiče proizvodnje auta.. ok to mogu govoriti jedino za svoj auto koji je star 20 god a još se i više nego odlično drži.. mašina je odlično poštelana.. i da ima nove gume mislim da bi potegnul do 190
Flipy vidi se da si n00b jer nije bnk nego bmk kao prvo. Drugo dizlo je sad opet postao isplativ. Vozim auto na bengu, di sam rekao da imam plin? I da doma se nauci kulturi pa se onda razgovaraj tu. Vidim da si i spammer, a o autima vjerojatno znas "jako" puno. Stena auto je odlican neces pozaliti. Sexy mjenjac je malo tvrdi, ali nijedan sportskiji auto nema lagan mjenjac. Vidit ces kad sjednes u neki jaci auto sa manualom. Sto se tice japanske kvalitete motora, u zadnjih godina je ona drasticno opala zbog velike potraznje. Bilo u jednom broju auto kluba ne znam tocno kojem.
Bnk = Boli nas krastavac= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
Možda me znaš po nicku C.A.B.A.L. ili Pseto :rotfl: :rotfl:
Nisam ni rekao da TI voziš na plin S :rotfl: :rotfl:
??
nub si s bilo kojim nikom
također volim japance...= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
i da ''miceki'' idu najjeftiniji 16800 Eura , ima ih po 20k eura , 25k takodjer , a najskuplji je 30 k ..
Tek sam sad primjetio koliko je nepismen onaj koji je pisao naslov ove teme :(
Zaš bi plin bio za gejeve? Gej si ak oćeš uštedit? Da super.= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
Šta je danas zakon imat auto koji puno troši? Moj susjed radi za auto i za sebe i opet nema para jer 5 cilindrični Bravo HGT od 150KS pije gotovo 20 litara. On je sad faca jelda? Uć u financijsku krizu zbog auta je danas normalna stvar? Ja bi osobno išao na plin, samo što bi meni bilo malo mutavo ulupat oko 10k kn u auto iz 83'. Možda i nije tak loša investicija jer ipak planiram taj auto održavat i imat ga kao oldtimera, možda bi stavio tu i tam koju pizdariju tipa električne podizače stakala, daljinsko zaključavanje i električne retrovizore, ali to je to. Samo nešto što je korisno. Ima 1.8 motor, 75KS, 4.5 metara, 1060KG i meni ne treba više, stići ću na destinaciju koju želim išao ja 50 ili 350.
Jambrek drugo je imati masinu tipa 5 cilindara i 2.0 T koji trosi 8,3 na 180 ili po gradu 11ak litara benge.
moj frend je kupio stojku jako dobro očuvanu, prvo je stavio muziku unutra, sad i plin s tim da su se malo zajebali i stavili mu ogromni bojler od 80l, sad doslovno za niš drugo nema mjesta u bunkeru
slijedeće će malo podrezati amortizere kad slijedi limariju, a ja ga zajebavam da nakon toga treba samo napisati sa strane milicija i staviti rotirku :)
kolega i drugo je natočit 45 litara (cca 400kn) u Seat Ibizu i imat od Zagreba do Tolmina i nazad, a drugo je natočit 150kn plina i imat od zagreba do tolmina i nazad i opet do tolmina i nazad ;) i još za otić na posao par dana.= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
Bilo bi šema kupit neku krampinu od jugića ili stojadina i sredit ga da ide na paru XD ja bi s tim onda išao na tuning natjecanja :D= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Plin za gayeve??= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
Znaci pola ljudi u HR je gay
Pa kaj je tebi
To sto nemas para da si ugradis plin ne moras biti ljubomoran :yuck:
Plin je oko 3.5kn
To je najjeftinija voznja kaj postoji
I kaj ti imas protiv plina?
Ako ne ugradis skupe sisteme gubis na snazi auta. Drugo rade cu imati dizelasa nego plin, jer kod tjuniranja auta, a posebno kod turbo motora moras koristiti najskuplje plinske sisteme koji kostaju da ne bi gubio na snazi. LOL Ljubomoran kaj nemam plin. E aj se prekrsti lijevom rukom. Auto tocim i znam koliko mi trosi, plin mi ne treba, i vec sam rekao rade cu dizelasa. I da imao ti plin ili bengu auto kad stisces oboje ce trositi puno tako da meni dode na isto. Cak kad bi uzeo dizelasa i stiskao ga manje bi trosio nego auto sa plinom kad bi ga stiskao. I kaj onda kaj je 3.5kn. Jambrek sa bocom plina ljudi predu 400km nemoras mi baciti krafne u oci. Za aute do 110ks po meni je neisplativo ugradivati plin.
http://www.japan-motors.hr/main.aspx?ID=262= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Do rege ce me izaci 161k kuna. Gore sam na Mitsu forumu i tak malo gledam sta ljudi pisu koji su ga nedavno kupili. Serija koja je dolazila do 6 mjeseca ima problema sa bukom oko 130kmh ali ova serija poslje koja dolazi do 9 mjeseca je to popravljeno. Plus ostale djecje bolesti. Takoder sam primjetio da auto sa ne razradenom masinom po gradu trosi izmedu 10-13 litara. Nakon nekog vremena to se stabilizira. Takoder na potrosnju utjecu i 18'' kotaci sto po meni su mrvicu preveliki ali ajde.. Rade bi da su manje felge pa stanu vece gume jer sa nisko profilnim 215/45 bas nije za voziti se po nasim cestama! :D Stvar je i sto mitsu ne daje garanciju na ugradnju plina. Mislim sve ove rasprave o plinu stvarno nemaju smisla. Zna se kome to treba i ti ljudi to koriste. Glupo se opce upustat u takvu raspravu..
p.s. Ovo za tvri mjenjac bas ne kuzim.. Kak mjenjac moze bit tvrd? Moze biti kuplung ali evo u salonu sam sjedio u njemu i iznenadio se kolko je kuplung mekan. Ko na mojoj bravi. Dok recimo na mazdi 6 koju je kupio moj stari mos si komptno izbit nogu iz kuka dok stisnes kuplung. nekima mekan kuplung je mana, dok meni koji sam naucen na meksi super! :thumbs2:
Stena sportskiji auti imaju tvrdi kumplung. Isprobao ^^.