Elyos, posto ce bit underdog
I zlocesti su samo Balaur (NPC) :p
Printable View
Elyos, posto ce bit underdog
I zlocesti su samo Balaur (NPC) :p
U kojoj igri osim Aiona mozes postat kukuruz :p
http://www.imagesforme.com/out.php/t618692_Aion0003.jpg
zaš bi htjeo bit kukuruz? :S
-.-
To je sve što imam za narisat!
Samo jedno pitanje. Za beta igrače...
Jel ima Aion problema sa optimiziranošću kako grafičkog, tako i bandwidth segmenta?
Ovo se odnosi na mass PvP
Ne igram BETU, no po mojim saznanjima, nema.
Ako želiš saznat neš više i biti u tijeku s igrom,
pridruži nam se na
www.aioncroatia.com
Neznam, nisam jos doso do PvPa al kad se otvorio beta server u petak navecer, bilo je 300+ ljudi na istom mjestu u prvih par minuta, imao sam 100+ FPS i nije bilo nikakvog laga
Igru ne mislim kupovat do jedno mjesec dana u launch, da se ne bi za*ebao kao sa puuuno drugih MMO-va :D. Samo me zanima od nekoga tko je igrao, da li ima problema u ova dva polja.
Nema , igra ide ko mujo u kozu , glatko i slatko
ako je tako (a je) ja sam za :friends:
a i prijatelj mi rekao da je igra preeeedobra
Jedno pitanje za one sa likom na malo većem levelu.
Koliku ulogu igraju consumablesi u PvP-u i koliki im je cooldown u prosjeku?
Kad smo već kod toga, čujem neke uznemirujuće stvari pa me zanimaju dojmovi ekipe koja je probala igru.
= Citat =:
The second problem is that Aion does not decrease the power differential between players of different levels the way that most other games do. If you encounter another player 8 levels higher than you, you will miss 95% of the time and they will resist your skills 95% of the time, on top of them having better mitigation, more HP and higher DPS. A single level 30 can defeat a full party of 20s pretty easily in this game.
neznam zasto te to uznemirava , ja neocekujem da cu moc skinit 1% hpa od mog protivnika u ijednoj igri ako sam 8 lvla manji, nesto cisto normalno , to je ko da u RL nadzes na Bruce Lee i probas mu udarit samar , on dodga i pocne se smijat ...kad se prestane smijat znas da moras "vanish" ili si zaginio...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
mislim da effektivnije mozes razglabat tu temu na nasem sluzbenom forumu www.aioncroatia.comSwww.aioncroatia.com/forumS posto ima barem 20tak ljudi sa Beta accessom .
Lijep Pozdrav
ček tu je max rank level štaveč 80, a onaj ko je 8 levela jači može spičkat 10 takih kao ti bez problema? :)
to mi se baš ne čini kao super ideja..
Nije li tako u većini MMO igara? Jedan level 80 bilo što u WoW-u primjerice ne bi smio imati problema u demoliranju grupe level 70 igrača. Hell, ima nekoliko puta više zdravlja od njih, ogromnu razliku u DPS-u. Istina, ne može vajpati raid grupu, ali 5 man grupicu bi trebao moći izbrisati. 8 levela je prilično velika razlika u bilo kojoj igri i razlika u jačini skillova i kvaliteti opreme je pozamašna.
Ne baš, WAR ne pati od toga toliko do zadnjeg tiera kad rank 40 lik može WTFPWN-ati likove ispod, ali u većini slučajeva likovi ~8 rankova aka. levela slabiji mogu razbiti protivnika (dok god su u istom tieru s malim odstupanjima). Istina, ne solo nego u skupini od 3 pa naviše, ali može se izvesti. Bar je tako bilo kad sam ja zadnji put igrao.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Ahh, htio bih vidit igru koja je posebno naglašena na skill samog igrača, Darkfall jel!? Ne bih rekao..
Back to topic,
još kojih 45dana do izlaska ako se ne varam..
upravo to i kazem , a i kao druga stvar zasto nerazumijem to sto vas to uznemirava je...bit ce te manji lvl od nekog samo dok se lvlate....kad se izlevelate svi smo isti level...gdje je problem o.O= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Max level je 50
ma mene zanima kakav će to tu rvr bit kad lik recimo r38, razvali 6 r30 likova bez da mu ovi skinu 5 hpea...
jedva čekam da izađe igra:)
ranger mislim da si pomjesao WAR i Aion ili nisi dobro procitao sta je napisano . neradi se o razlici rankova nego levela.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Rankovi su leveli u WAR-u. :)
a ono, nije bas tolka razlika, al fora je u tome da ti nevidis level od protivnika pa ak ti mislis da mozes sredit 6 odjednom... gg= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
To je pomalo lejm. To me trenutno živcira u Perfect Worldu - ne vidiš level drugog igrača kad klikneš na njega što može biti izrazito kobno.
Zasto? Vidis da je protivnik veci lvl pa bi pobjegao? Treba malo riskirat da bude zabavno
pa ok , al jel te stvarno zanima koji je level protivnik? mislim rvr itd se igra end game...end game = svi max lvl... dok lvlas nema znacenja nikakvog...nekuzim zasto se uzbidzivate za pvp tokom lvlanja . real thing je kad smo svi na lvl 50 , sve prije toga je smijeh
zato jer se želim lvlat kroz rvr? : )
I lvl je vazan zasto? Jedino ak mislis solirat
rvr se nemože solirat >.>
Kak ne, vidis nekoliko grupa da se bori, uletis, napravis par killova i pobjegnes