= Citat =:
Izvorno postao Valtiel
sta je ovo Call of Duty 150,ma niš posebno :wink:
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Valtiel
sta je ovo Call of Duty 150,ma niš posebno :wink:
fakat niš posebno,izgleda ok,koja igra?= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao mravojed19
Resistance :Fall of man
= Citat =:
Izvorno postao overlord ri
Za 9 CPU jezgri, nVidijin RSX i 600 dolara, igra izgleda ocajno :)= Citat =:
Izvorno postao Valtiel
pazi teksture vlastitog oruzja, tla i svjetlosne efekte. modeli ovih stvorova su, ajd, oke, ali opet, nista eye candy.
ovo je launch naslov a opce je poznata stvar da launch naslovi nikad na iskoriste svu snagu konzole,tuzno je da covjek na tvom polozaju nema pojma o ovome i sljepo pljuje po konzoli :(= Citat =:
Izvorno postao IgGy
Onda izgleda da jesam čorav :o= Citat =:
Izvorno postao Valtiel
Launch naslov za konzolu za koji sony tvrdi da nije konzola, vec kompjuter s 9 CPU jezgri, nVidijinim RSX cipom za 600 dolara, ocekivao bih nesto bolje od Call of Duty 2 izgleda, molim lijepo :)= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
u ovoj igri sa slike nije iskoristena sva jakost kozole jer glavni adut nije samo grafika pogle malo trailere ove igre vidjet ces masovne scene kojih nema u cod2= Citat =:
Izvorno postao IgGy
trailer:8XFsr3nP2wI&mode=related&search=
ako je ovoj konzoli glavni adut grafika, onda ne znam dal da se smijem ili zalim one koji ce dati tolike novce za ps3.a mozemo se kladiti da 90% djecice odavde nece dobiti pare od mame i tate za konzolu koja kosta ko sv. Petra kajgana,i zato prognoziram opči propast ps3,na moje veliko veselje.eto priznajem :fof:
a zaboravite na ilegalne igre na blue rayu jos neko vrijeme,tako da ce si ps3 moci priustiti samo oni kojima tata radi u vladi ili pobjedniku big brothera.
inace ovo je savjet,a ne kritika ljubiteljima sonija.samo preskocite ovu seriju,mozda drugu naprave bolju,tj jeftiniju.
ajde kiklop ne trabunjaj. ako nemože iskoristit svu snagu konzole koji se kurac reklamiraju kao next gen
Mislim da Sony ipak cilja na razvijenije zemlje, a ne na Europe-wanna-be kao Hrvatska, itd. :D= Citat =:
Izvorno postao minotaurus
ja isto to mislim,eu si to mogu priuštit iako također ne svi= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
a šta se tiče te konzole bolje kupit onda nintendo wii ili PS2,bolje nego PS3 :)
Navodno će igre za ps3 koštati oko 700-800kn.
vrlo vjerojatno,da je i 500 kn opet je previše-za ps3 ti treba brda love-a šta na kraju dobiješ-sranje koje oni u sonyu nazivaju računalo-nek se pokopaju :twisted:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
najbolji je odabir računalo-možeš s njim sve radit :D
previše :yuck:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
+ navodi se da će sama izrada igara programrske timove, olakšati za čak 30-ak milijona dolara= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
mal je preskup ps3. a next gen grafika trajat će godinu dana i postat zastarjela i komp će opet voditi. ja bi kupio al tolko love... :killyou:
Da ali znaj da ne kupuješ konzolu, nego "super računalo" :pray:= Citat =:
Izvorno postao medusa
Mislim da ce pc stic ps3.kupit cu ps3.= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
tzv next gen grafike nikad nije ni bilo= Citat =:
Izvorno postao medusa
ps3 se kupuje da bi se mogle igrat najnovije igre a ne ko s PC da svakih 6mj moras kupovat novi hardware u vrjednosti od 5000kn onda je PS3 visestruko isplativiji za dugorocnije igranje nije najbitnije da grafika bude super nova makar ce igre za ps3 izgledati super ali ce ga s vremenom kao i obicno pc pregazit makar ce oni koji misle igrat najnovije naslove dat sigurno vise novca nego oni koji si kupe ps3 i ne moraju vise trosit pare na dodatni hardware barem 4g
ppda..= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
to je sve marketinski trik..
grafika je jos dosta jadna.. nije losa, al ono kaj donosi buducnost..
PS3 moze vladat sljedecih 3 godine..PC ce ga dostic..
ajde ti lijepo uzmi ps3, uživaj igrajući rts i fps igre i odjebi s foruma= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
kiklop...koji je tebi kur** zadnjih dana...samo neka sranja pricas i svi te pljuju... :o :o :o daj nest pametnijeg pricaj...i za tvoju informaciju ja vec ovu svoju konfu imam 2,5 godina...i igram oblivion...granica mi je zasad samo shader 3.0 igre i igre od min req 1gb rama...ali novu grafu i dodatnih 512 rama cu dobit za bozic...e da...i vidite vi to...moje pitanje u anketi je najbolje proslo...bwhahahah...nije mjesto ovakvim temama u pc forumu...pitat cu ja wikinga da odsad samo pc teme...nis o konzolama...idite na http://www.gameplay.hrSi tam idite na njihov ultra spammerski forum o konzolama...a ne tu nama srat...
edit...citat od gogamera zadnji post:gle...da je to "SUPER" racunalo onda bi imalo dodatnih hardwareova na bacanje...dok on ima samo za dodatne gigabajte i jos tam nekolko njih dok komp ima milijune...i jos kad sam nest cito...rekli su da je to djelomicno komp ali ipak se zove PLAY station...i nije namjenjen drugim stvarima nego igranjem...dok je komp namjenjen milijunima stvari...i onda nema nikakve mogucnosti osim nekakvih sitnica zbog kojih bi ti ps3 trebo zvat super racunalo...kuzis...
a daj kaj ti znas seljačiću= Citat =:
evo, nemoj se naljutit, ali samo kreteni ili zaludjeni entuzijasti svakih 6 mjeseci kupuju novi hardver :) pogotovo ako je u pitanju hardver u vrijednosti od 5k kuna.= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
ja bih cak nadodao kreten=zaludjeni entuzijast= Citat =:
Izvorno postao IgGy
a jebo vas vrag lude zar nitko ovdje ne može izraziti svoje mišljenje a da ga netko ne napada. Odeš na GamePlay - sranja! Odeš na PC Play - opet sranja (čim spomeneš konzolu).= Citat =:
Ma dajte se ubite ako ne možete živjeti u toleranciji! :-x :twisted: :kill: :twisted: :yuck: :killyou:
EDIT: PS3 rula, ali u nekoj japanskoj vukojebini u kojoj nisu čuli za PC i XBox :D
Ti si jedan krajnje iritantan covjek. Sto bi PC PLAY trebao biti samo za konzole ? U starim brojevim PC PLAYA recenzirale su se i konzolaske igre , samo ti pojma nemaš . Glumiš hard-core PC gamera koji mrzi sve konzolasko . Zasto si ti mod , nemam pojma .= Citat =:
Izvorno postao revenion
Što svi po jadnom kiklopu pljujete, pa čovjek je samo izrazio svoje mišljenje.