ja isto sada laganini nabijam chest title
dok radimo VQ otvoram sve zive chestove na koje naidjem
trenutno na 2410 chestova otvorenih
10000 je jaaaako daleko
Printable View
ja isto sada laganini nabijam chest title
dok radimo VQ otvoram sve zive chestove na koje naidjem
trenutno na 2410 chestova otvorenih
10000 je jaaaako daleko
Nadam se da ne kupujes locpike??= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
btw jel ti titlovi imaju veze s izdrzljivoscu locpicka?
Na neki način da... Treasure Hunter titlula (otvaranje škrinja) i Lucky (šansa da ti lockpick ostane čitav) utječu na uspješnost zadržavanja locpicka nakon što otvoriš kutiju.= Citat =:
Izvorno postao axe
Što su ti veći titlovi, manja je šansa da će se lockpick uništiti.
naravno da uzimam samo lockpicke (fuck the keys)= Citat =:
Izvorno postao axe
i da, chest (svaki rank chest title ti donosi 3% vecu sansu) i lucky (svaki rank lucky ti donosi 2% vecu sansu) title ovise o tome kolika ti je sansa da ti ostane lockpick (meni je trenutno na 30%)
a wisdom i chest title ti donose postotak kod exper salvage (svki rank obje chest titule ti donosi 3% sanse da ti idem ne pukne)
hm,pa ak oš napucat titulu brzo,odi sa lockpickovima u NM runnat po Witman's Follyu...možda ti dropne koji fellblade..
ma ne radim josh chest runove, imam lokaciju za to i gg= Citat =:
Izvorno postao s1lj0
ali prvo cu maxati neke druie titule (eotn i VQ) pa cu onda chest ici
Zasto NM? Ja tamo runnam u HM bez beda, ja mislim da bi on s monkom jos lakse= Citat =:
Izvorno postao s1lj0
pa mislim da je veći % da ti se ne slomi lockpick ak otvaraš normalne chestove...što bi bilo dobro za tu titulu
pa da, ali su u kod port sledgea uglavnom crap dropovi u NM (čitaj:purple), dok u HM nije puno teže runnat (ok, ja sam napravio dobar build pa...) a ima sanse za boljim dropovima, unid uvijek moze prodati za 700g, ili ako je neko bolje tipa req9, nađe osobu za Unid&return, 400g ti da i tebi ostane item.
max unide mozes kupovati ispod 600g/each= Citat =:
Izvorno postao Kron
a sto se tice razlike NM i HM, na HM je veca sansa za gold tiem i mozes dobiti i elite tome
Ako tko treba unide imam stalnog dobavljaca samo neka pljune neku pinku ..
i sredit cemo nesto :D
btw 1 unid je 500g (400 liku i 111g meni) :rotfl:
ako ocete unide (ogromne kolicine)= Citat =:
Izvorno postao axe
odete u bergan u international district i napishete " WTB MAX UNIDE 7=4k" i samo cekajte da netko napravi trade s vama
itemi nisu inscribable, ali su god max unids (pazite jer nekada zna uletiti neki koji nije max, ili je vec idan ili cak i nije gold, ali to su rijetki slucajevi)
imam novu titulicu Delver
te sada trazim elipicu za maxanje bilo kojie EOTN titule..na NM
jel jos nemam HM u eotn-u...
zahvaljujuci cantha new year eventu, evo:
http://img132.imageshack.us/img132/6...yanimalkl1.jpg
znam da nije max, ali svejedno
ne namjeravam tako brzo ovo maxati (jer se nema para a i te iteme za title ne mogu kupiti od mercha nego moram od drugih ljudi a to ide uber sporo jer svi kupuje te iteme)
hehe zato bu ih ja prodal po 120g/point
ok kaj zadnji puta nisi imao 2k skill pointova?= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
btw GZ
ovo je sta mi je ostalo nepotrosenoh skill pointova= Citat =:
Izvorno postao axe
a skill pointova imam oko 2100-2200...tu negdje
evo, ja napokon odlucio ici na max titule, nisam se mogao odluciti s kojim likom da idem, no odlucio sam da idem na titule sa sestrinim likom koji je vec imao legendary Skill Hunter.
Zasada smo uspjeli: Sunspear, Protector (Tyria), Tyria Cartographer, blizu sa Cantha cartographerom.
Sada trenutno VQamo Elonu i radimo HM Tyria misije.
Do sada mi ti titlovi nisu bili vazni ali kad sam krenuo "skupljati" nisam mogao prestat, sad znam zasto mi je cijeli guild bio, i je zaludjen time :D
evo ja sad namjeravam maxat delver imam r7, vjerojatno necu uspjeti, ali ipak, nadajmo se... :D
ja bash radim VQ tyrie (canthu sam neki dan zavrsio), zavrsavam master of north (josh mi 4 HM dungeona treba da maxam) a onda idem zavrsiti asura i vanguard (obje su r9). nakon toga idem VQ elona i onda cu imati 29 max titula i onda se moram odluciti na koju cu trositi pare, party animal ili chest
ja ne znam koja vam je fora maxat te titule, bolje maxat one koje rijetko ko ima. zato ja ocu chest maxat, phun je i nema je svatko
pa ja imam maxan wisdom sto je po meni jako rijedak title= Citat =:
Izvorno postao Kron
chest je takodjer rijedak jer su to najskuplje (najduze) titule za maxati
ja planiram maxati i kurzick i lucky/unlucky a i luxon
btw na koliko si s chest title?
ja laganini kroz igru (nisam josh radio chest run s monkom) sam na 2900
Jednostavno moram :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
nisam jos ni do (3) dosao, trenutno skupljam lovu. ma i neigram vise, to mi je tek tako.
Podignuo sam norn na osam bum po tom udril jer sam ursan,a onda idem na master of the north,vq i na preostale 3 frakcije u eotn(bum izabrao onu koja ima najbolji ranger armor)
Maxan wisdom je hvalevrijedno, i to i treasure hunter su najrjedji
mene zivcira sto se vecina titula svodi na massanje love i onda potrosit na kupovanje od ostalih igraca, znaci netko mora sa monkom ustedit bogatstvo da bi mogao kupit npr. kolaca za maxat titulu
vise mi se svidjaju npr. skill hunter,explorer, protector / guardian ili pvp titule za koje se treba potrudit a ne samo farmat :wink:
cuj, treba skupiti 2000 platinuma da maxas sweet tooth (ja skupio 2000k, otisao do merchanta i nakupovao 10 000 pointova i maxao sweet tooth u 10 minuta). takodjer i drunk izadje oko 2000 platinuma (ali da njega maxam trebalo mi je oko 170 sati klikanja po cugi u igri)= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
to imam od davnih dana xD= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
ok ne govorim ja sad posebno za tebe, ti imas tisuca sati radnog staza :) ali inace za vecinu titula je vazan samo gold kojega se onda mora farmat,i farmat da bi netko dobio titulu,dok za ove ostale treba nac party, chest runnat, ipak neke misije na HMu su dosta teske i za pun party, za vq ide pun party i treba organizirat, za pvp titule treba dosta igrat cak i ako imas dobar party...
evo dugo nisam postao neki svoj SS, jer nisam nista htio govoriti
ali evo zato jednog zavrsnoh PvE SS s moje strane
http://img181.imageshack.us/img181/1545/monkimbaoo2.jpg