Jel tko zna kad ce se opet djeliti key-evi
Printable View
Jel tko zna kad ce se opet djeliti key-evi
djele se svaki tjedan napisao je axe vec tisucu puta :-x citaj postove
btw:http://www.computerandvideogames.com....php?id=160143
ja sam vec uzeo neznam jel sto ostalo al kasno sam se sjetio :roll:
Imam pitanje za likove koji malo duže igraju betu:
Kada ću se pobogu prestati mlatiti protiv vukova, veprova, medvjeda i paukova, a počet se mlatiti protiv "normalnih" protivnika?
kada prodjes intro, dodjes do cirka 15lvla, i odlucis se napustit sigurnust breeja/thorin gtesa/erad luina/.. i ostalih pitomih krajeva / i dodjes u naprimjer Lonelandse gdje ti nebi preporucio da ides sam ako si ispod 20lvla ili Agmar gdje ispod 30lvl nemas kaj radit ili North dowsne koji su negdje za 25.lvl.. al imas i u breelandu neka opakija mjesta.. kao naprimjer oldForest gdje ti nebi preporcio da ides sam, pogotovo ako ne poznas shumu.. osim ako ne zelis da te evil drveca razmrcvare.. :wink:
evo ti screen gdje mene ganja jedan zlocesti hrast :D
http://img85.imageshack.us/img85/7752/s ... 019tt2.jpg
= Citat =:
Izvorno postao Shadowww
Do sada sam i ja malo levelirao i okanio sam se medvjeda i ostalih gamadi te sam posjetio Downse, ali mi je Old Forest puno draži (koji sam btw cijeli istražio sa Sneakom) samo što nema tamo puno u njemu ljudi pa nemogu u njemu pravit questove.
u old forrestu sam rjesio sve kaj ima.. citav dan sam jednom proveo tam ^^. sad malo zujim po lonelandisma.. rjesavam kvestove vec par tjedana a jos im se ne nazire kraj.. inace breeland sam zavrsio :D ... great barrowse pwnao (3 puta) 8) .. i tak.. sad sam 26.lvl
Jel dobra, ne da mi se čitati ostale poruke.Uglavnom nisam igrao dosad ni jedan MM0RPG,ali dosta igram RPG-jeve.Uglavnom koliko će sve ukupno koštati. :?
Moći ćeš biti Wizard,ali dosta ograničeno.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Meni se sve čini da bi slijepo slijeđenje lora moglo pokopat ovu igru.
Odlicna je igra, barem ono sto sam do sada vidio, iako sam malo puno zauzet pa ne igram bas puno, grafika je jednostavno prekrasna, pogotovo voda, bas je ono :O , kreiranje likova mi je dosta dobro iako bi volio da je jos detaljnije, volim detalje, ali nisu svi isti kao u nekim drugim MMORPG-ovima :D , biti u interaktivno Middle-Earthu je predobar osjecaj, jednostavno je gust hodati potim prostranstiva.
Igra ima dosta potencijala, ali puno toga ovisi kolika ce i kakva ce se ekipa okupiti na pocetku, hendikep je nedostatak zlih rasa sto stvara nemogucnost World PvP-a, iako postoji PvP u igri o tome nemogu jos govoriti jer ga jos nisam iskusio.
Ja jesam probao PvP tj. PvMP i iako još nisam iskusio raidove u njemu tj. osvajanje djelova prostora moram reći da ono što sam dosad vidio teže sranje.
Nakon što te prođe početno uzbuđenje radi igranje sa "zlim" rasama (koje btw nisu rase na koje smo navikli u LotR već su to 1. Warg 2.Nekakav pauk, 3.Onaj Mix orka i goblina 4.Ork. ) skužiš da ako se hoćeš borit protiv likova dobrih likova na 50 lvl. trebaš grindat do besvijesti, npr. jedan quest ti traži da skupiš 300 pera od orlova, a nagrada je 2000 destiny pointova kojima možeš kupit jedan skill ili jedan drugi traži 75 noga od ljudi, 75 stopala od Hobbita, 75 brada od dwarfova i 75 ruka od elfova (mislim da su ruke, ali nisam siguran), a da još napomenem da je ubijat NPC extremna gnjavaža jer si u početku slab ko k****.
Također dio questova je katastrofa primjerice u jednoj krčmi (The Forsaken Inn) 3 questa ti traže potpuno isto pođi u dolinu i ubit 10 goblina samo što svaki quest traži da uzmeš drugi predmet od njih.
Sustav craftanja se svodi na puko grindanje koje jako brzo postane iznimno zamorno, istina kasnije kada dođeš do master levela određenog djela profesije možeš dodat određenu stvar u "recept" da ona povečala critical chance itema ali ni to nije ništa posebno jer možeš dodati samo jednu stvar tako da se to svodi samo na označavanje kvačice.
Leveliranje je dobro u početku jer sam svakim levelom dobivaš nove skillove dok se negdje oko 10 lvl. stvari počinju drastično usporavat i počinješ dobivat novi skill svako 2-3 lvl. dok negdje oko 25-30 lvl. prekineš dobit skillove već možeš dobivat samo neke pasivne skillove i tako do 50 levela.
Mountove (čitaj konja jer mislim da je on jedini mount što je vjerovatno napravljeno nebi li ostali vijerni loreu) možeš jahat na 35 lvl., a dotada si osuđen na pješčenje kojega ima TONU što možda i nebi bio toliki problem da se nemoraš i vraćat nazad jer se vražija mapa koja te automatski vraća kući recharga svako sat vremana, a vrijeme nazad možete kratit samo psovanjem matere Turbineu i njihovim "bistrim" idejama.
Neprijateljima definitivno fali svježine jer ste svakoga definitivno već prije negdje vidjeli (čini mi se da autori imaju fetiš na pauke je ih stvarno ima posvuda) tako da ni tu neka nekog iznenađenja (vjerovatno jer su se i ovdje pretjerano držali lora).
TraitoviSsu fora, ali se nažalost većina njih ponovo svodi na extremno grindanje tako sumljam da će ljudi imati volje praviti dva lika kada skuže koliko je grindanje potrebno da se usavrše traitovi.
http://community.codemasters.com/forum/ ... ost2376136
Napokon...
Pretplata bi trebala biti 8.99 eura
Odlucia sam da necu kupovati, barem zasad, neda mi se jos prestajati igrati WoW, guilda nam je premocna :D , a neda mi se igrati dva MMORPG-a istovremeno jer onda prakticno nemam vremena za nista drugo.
Nema šanse, e; LotRO nema "teh nakd Nigt Elf!!!!!11!!" :D= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
-Sve greške su namjerne i zadržavam pravo na njihovu uporabu.-
Review at CVG (9.2)
Još 8 dana :P
Da li bi sete preporučili ovu igru, moza bih uzeo kratku pauzu na mjesec dva od wow-a
dam dabl post
nisam citao od pocetka postove jer je sve nesto izmjesano lol,samo mi recite jeli ova igra free i tko je sve igra od vas ?
nije free. placas igru i pretplatu (isto ko i wow). al mozes uzet i dozivotno.
igrao sam betu skoro mjesec dana i igra vrijedi svake kune.
Iz Crovortexa:
"Pozdrav !!
Ako sve bude OK do kraja DANAŠNJEG dana je i kod nas u prodaji."
ah neki vele da je smeće i dosadna
neki vele da je odlična
ima to kakav trial da i ja isprobam?
onaj koji kupi igru dobije da nekom da 7 dana triel key :wink:
ali trebas skidat 5Gb :(
Danas mi doneso poštar LotRO ;D
Sad skidam patch =(
meni ide buddy key ofc..ali prije toga slaji dvd sa patchm i igrom :)= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Mislim ja bi skinio igru makar bila 10 Gb......samo što se plača......to je največi problem :?
Ako neko ima buddy key,dajte mi PM,zauzvrat ja dam wow trial.
:D
WoW trial možeš skinuti sa official site-a.
koliko se igra plača mjesečno
60 dana - 225kn
I tko igra?
Name: Werorin Whitebeard
Race: Dwarf
Class: Minstrel
Vocation: Tinker
Kinship: Followers Of Light
Server: [EN]SSnowbourn
lvl 15