da, apsolutno svako przenje cedeja je piratija... ane
Printable View
da, apsolutno svako przenje cedeja je piratija... ane
jednom nezgodno stavio original cd morrowinda u cd rom,izgrebo se i nije radio.skoro sam razbio komp
[quote=F_G]opasan taj MOH... niti ja ga više ne igram zbog nekoliko događaja... dok sam igrao MOH mi se zapalio monitor... napajanje otišlo i još par stvari...[/quote:1ulail1k]= Citat =:
Izvorno postao "Đuro-Pero Blatobran":1ulail1k
nemoj postat 4 puta zaredom,imas edit
Ovo je ... komično...tragikomično.. :rotfl:
ovo je strasnije od najstarsnijeg, ovo je special boy u special action....
u svakom topicu u kojem je bia ostavi 2-3 posta za redom
:smeh:
jednom sam za vrijeme praznika igral Cossackse protiv kompova(nije bilo jos mogucnosti za online) od negdi 9 sati ujutro do 5 popodne bez prestanka, osim za osnovne ljudske potrebe, i onda mi se zapalio ekran iz cistog mira...prvo se zamracio, onda ko da je pukla neka petarda u njemu i vatra i dim...sva sreca vatra je kratko trajala pa nisam morao pribjec gasenju ekrana...
Jednom sam dosao na radno mjesto (naravno pred komp).. i taman ga idem upalit.. kad ono wtf? moj buraz izlazi ispod stola i daje petama vjetra... Za nekih 5 sec pocne nest smrdit i dimit se... (sve mi je bilo jasno) .. U biti decko je sve skurio, a ja sam odjednom imao jaku zelju za unistavanjem i polako i smireno krenuo u misiju ''srch end distroj'' :killyou: ...i dan danas se sjetim kak je vristao u mojim rukama.. citiram: ''NISAM JA, NISAM JA!!'' ..Naravno nije mu pomoglo.. :twisted:
I sad da me nebi netko tuzio..buraz mi je ipak ziv i zdrav (recimo), ali vise nejde pod stolove i slicna mjesta.. 8)
hmm prolijala mi se je**na Studena s okusom Jabuke po laptopu i od tada više ne radi, sve se skurilo..explodiral mi jednom monitor...zdimilo se iz grafičke...skuril dvd pržilicu na laptopu flashiranjem,,,munja mi skurila jedan čitav PC još dok se DialUp koristil...bilo je još toga..
[quote=_ZlayA_]ovo sa zracnom puskom je fakat odradjeno sa stilom.... jel pogodio bar procesor u sredinu?[/quote:2xj1iv2b]= Citat =:
Izvorno postao BigStorm
hehe, da kuciste pogodi u srce :D nego, takve bolesnike treba liječiti.
ušo mi u sobu grom i ode centralna :cry:
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
meni se bsod pali svaki 2 put kad pržin nešto na pioniru
a meni se rastopio zadnji dio na "debelom" monitoru...sva rastaljena plastika padala po podu...al je bilo tesko za ocistit kad se skorilo
Ja sam se igrao uvoda u anatomiju danas na kompu.. jer novi dolazi za par dana, a ovaj rikava vec duze vrijeme, star je preko 5 godina.. ugl bilo je dijelova po čitavoj dnevnoj sobi, uspio sam se 2 puta porezati, kako NIKADA nisam čistio kuciste ( iz mrznje prema preslabom kompu ), kad sam maknuo hladnjak s procesora bio sam zatečen.. ne samo da ga je prašina ona kaj liči na pijesak progutala, nek se nekaj zelenkasto raširilo po gornjoj stranici i ne ide dolje usisavačem.. grafin gornji dio je bio sivo-smeđ, matična je mogla poslužiti kao teren za film Dune.. a tek optički uređaji.. povučem van pržilicu, a prašina mi se slije po rukama.. ugl, bilo je zabavno :D
Sad za koji dan cu radit video recenzije o overclockingu(al bas lol overclockingu)
Uz to ide naravno przenje grafulja, koliko proc moze izdrzat bez ventilator,gdje se nesmije ruka gurat :D itd...itd..
Uglavnom zajebancija
To ce biti dogadaji :rotfl: :rotfl:
obavezno temu negdje otvori da pogledamo :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Blacky_123
Naravno
Pripremam se
Radim scenarij i to :D hehe
Trebam nabavit jos samo jednog crnca :D
nisam imo nikakvih specijalnih događaja
kaskadera? da dodirne grafu dok je pod naponom :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Blacky_123
Ne, da mi bude zamjena za ventilator :D
Nisam imo nikakvih problema s "osobnim racunalom"
Uuuuuuuuuu, izdvojit ću samo jedan jer je "nazanimljiviji"!
Prefarbao sam monitor u crno s sprejem (tad sam bio glupi klinac) i kako je boja prošla kroz rupice s gornje strane tako se nakon dužeg rada počeo dimiti i čudne zvukove proizvoditi! ---> Krepalo!
to se zove čisti spam.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
ako niste imali takvih problema,nemojte ni pisat
mom se frendu dogodilo da je samo skinuo neki šugavi programčić sa neta i krenuo overklokirati komponente.mislim da svi znate nastavak.
ah. moj komp.
na koji da dodjem?
well.
-PC486 je bio krasota, nikada smetnje s njime.
-pentium 2 je bio malo zahtjevniji, srusio mi se sistem 2 puta al nisam ja bio kriv ... dobro jesam, al nisam mogao odoljeti da vidim sta ce se desiti ako sve to upalim odjednom :D blue screen of death owns
-pentium 4 je bio mashina, prva 2 tjedna sta sam ga nabavio. onda me poceo tesko maltretirati, svakomalo se overheatal i kreshal. i to zbog GTA. krasno, stvarno KRASNO. odbacio sam ga u HG spot i nasrao im kako stavljaju kinesko smeche unutar kompa i zelim da mi zamijene hladnjak. ocito je bilo da je hladjenje bilo nikakvo. pokupim ja komp, dodjem doma, i opet me KRESHA. i pogledam ja na papir kaj su mi stavili unutra, pise REKLAMACIJA: memorija
ja WTF?! nosim ga tamo i kazem HLADJENJE NE VALJA
normalno je hladjenje sinko
(da popizdio sam) kresha mi cim pokrenem GTA, sta kazete na to?!
e pa nemoj pokretati GTA, sinko
e PAS MACKU LISICU stricek
i da jos dan danas taj komp kresha, i cini se da je sama maticna u qurcu jer HGspot sere goovna.
- laptop, intelov, 2 giga dual core. krasota. stvarno radi kako treba, HPov. samo me malo jbe vista u mozak s licencom *khm kmh* koju jos uvijek nemam a nemogu si jos trenutacno priustit win:v za 3,000 kn
dakle, da, to je odnjelo nekoliko godina moga zivota. kako se cini umrijet cu ko sretan... 50o godisnjak.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
inače,meni je bilo najzanimljivije,hm.mije mi se nikad nešto posebno čudno dogodilo s kompom,osim mojih ispada i odvaljivanja monitora šakom,nogom,stolicom...
dandanas mi monitor sasvim dobro radi,osim hrpe ogrebotina i pukotina na ekranu...
= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Prestani sa tim anti spamerskim stavom. Naporan si.
Nisam ni ja imao nekakvih specijalnih događaja
Ušao? Šta onak ušeto u sobu kroz vrata?= Citat =:
Izvorno postao amirix
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
BTW jwdnom sam stavio CD naopačke u čitač... Majko mila takve zvukove još nikad nisam prije čuo :shock: :rotfl: