Apsolutno.
Printable View
Apsolutno.
Kolko god Argo bil super film, mislim da su Django ili Life of Pi više zaslužili (ostale nominirane nisam još pogledal). Silver Linnings Playbook je isto odličan ali mi nije baš za Oscara.
Django :rotfl:
Prije je za Golden Raspberry.
Django GOTY.
A taj Argo još i nekako, al kako je Brave dobia za najbolji animirani film nikako mi ni jasno.
Al' baš. Doslovno su me izbacili iz stolice kada je brave dobio... nisam sve animirane gledao, ali između Bravea i Wreck-it-Ralpha, ovaj drugi je sigurno zaslužio. Brave jeste dobar, ali nije ni blizu materijala za Oskar. :| Sa druge strane drago mi je da je Paperman dobio nagradu. Isto ide i za Argo, Waltza i Lawrence. Drago mi je što ona mala 9togodišnjakinja nije dobila... imho, malo su pretjerali sa nominanianjem 9togodišnjakinje... i konačno da je Nova tv nešto uradila kako treba. :D= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Nisam gledal, ali nekako vjerujem svemu ovome što piše.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Sjećam se otvaranja Olimpijskih na HTV-u i onih komentatora :(
O da, HTV srećom više ne prenosi... sjećam se prije par godina idiotluka zbog kojih sam nakon sat vremena odustao. Nova Tv je baš odradila dobar posao. Dvoje je prenosilo i nisu se prečesto mješali tokom pričanja niti su pokušavali prevesti sve. Baš sam ostao iznenađen kako su dobar posao uradili, bez loših voditelja, bez reklama (niti jedna reklama!), bez besmislenih pokušaja prevođenja i što je najvažnije komentari su im bili na mjestu (interesante fakte, ponekada prevod neke zanimljive šale i tako to).
Meni su samo smetali. Niti su išta pametno rekli o filmovima, niti su bili smiješni. Onaj lik pogotovo je bacao tako bezvezne fore da sam požalio što si nisam našao stream negdje. I još mi usred Macfarleanove fore ide nešto mrmljat pa ne čujem ovog. Ono u studiju je bilo ok, iako koga boli za haljine, fejs i twiter komentare, ali za samu dodjelu nije trebalo ama baš ništa. Neka naprave prijevod za sažetak i to je to.
HTV je bar imao kritičara koji je znao reći 2-3 pametne o nominiranim filmovima kad je bila pauza ili plesna točka.
Nova da je odradila dobar posao??..po meni su bili vrlo loši...uvodna emisija u kojoj se govorilo gotovo jedino o haljinama i modi, skoro ništa o samim filmovima...polovično prevođenje mi uopće nema smisla, il nek prevode sve il ništa (poželjno ništa)..ovako su samo smetali pa nisam uspio čuti šta Seth priča...
u biti nisam ni puno pratio na Novoj, vrlo brzo sam prebacio na ProSieben gdje nije bilo nepotrebnih komentatora...
Nekako sam dojma da bi Argo nagradu uzeo i da je za konkurenciju imao The Shawshank Redemption, Forrest Gump i Schindler's List. Jednostavno ju je morao dobiti.
nova tv je najgora emisija je bila smeće neviđeno. drago ćosić treba prenosit sve.
Dodjela je bila stoput bolja nego na htvu stoga ne kakite.
http://www.empireonline.com/images/i...inal/68884.jpg
Argument tipa, tvajlajt 1 je duplo bolji od tvajlajta 2.
nisam gledao na htv-u nikad pa ne mogu usporediti...no pretpostavljam da je isto bio komentator = loše
Ček malo, vi ste stvarno gledali te oscare??? :shock:
A ja mislio da ja nemam život.
Dobro si mislio.
Pokušaji vrijeđanja čovjeka koji ima ponija na avataru.
Nope.gif
Ne znači da nije u pravu :P
Grrrr, zaš nema video snimke ovog incidenta :D= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Zašto bi bio u pravu? Zašto uopšte i povlačimo to pitanje? Kao netko ko je zadnjih 4-5 godina doslovno posvetio filmu, ne vidim zašto bi gledanje dodijele Oskara bilo ikakvo "nolajfanje". Pomno pratim sve nagrade i, kao što i sam znaš, Oskari su najbolji i najvažniji event sezone i nema šansi da bih to propustio. Posebno ne kada dodjelu prikazuju na tv-u. Stoga, ne, nije u pravu.= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
@Aerial: Kažu da je to slučajno uradila prilikom photo shoota. :D
Još da Oskari imaju nekakav kredibilitet...= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Pa nemaju vama. Ostatku svijeta imaju. Ali ajde, pcplay forumaši su uvijek bili u pravu. Ne zanm ni zašto se upuštam u raspravu na forumu.
AJDE RECI TO I ZA NOBELA!
A dobro oskari možda i imaju još uvik neki kredibilitet u svijetu, al takvo što tvrditi za nobela bi ipak bilo previše.
Podjebavam, šta si odmah butthurtan.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Oskar je još uvijek donekle vjerodostojan, nobel je smijurija.
Nakon što je Gore dobio nobelovu za jebenu prezentaciju mislim da je bilo jasno u kojem grmu leži zec.
Ne zaboravimo Majku Tereziju i Baracka Obamu za peace prize, ta dva su mi najgenijalnija.
Oskar je zakon. Anne Hathaway najbolja glumica.