Nick?
Moj je 413872, a njegov R4N63R.
Printable View
Nick?
Moj je 413872, a njegov R4N63R.
na gareni?
anarion.umarth
Na ebnetu [cro]anarion
Ja te dodao, Ranger igra trenutno.
imaš moj emesen u profilu, neznan 100% ocu moci biti tu.
Pa dogovorimo se mi. Meni je i onako bed da ne letim, jer nema ništa goreg. :-x
Ono, imam signal, nema laggova zbog mene i sve OK, i onda samo nema protoka, signal jačine 98%, konektiran, sve djeluje OK, ali protoka nema. I to mi se događa samo u igranju, ovako na netu se to ne dešava. OK je ako mi tako pukne veza kada smo već većinom izgubili, ali kada pobjeđujemo i pukne veza, agrh, i onda se još ne mogu diskonektati, pa kasnije se ne mogu konektati. Pa sam mislio danas oko 19 ići kod frenda na DSL na miru Božoijem igrati. Naravno, nekada se desi da mi veza ne puca nikako i nikada, a nekada uvijek. Sa Rangerom mi se to ni jednom nije dogodilo.
Zovite me mene koji put garena my_dota_style,bnet my_dota_style.
OK, pokušati ćemo, ja sam sada k'o čovjek jednu nabacio i sve smo počistili. :D
aj aj da ja se i ja javim malo ovdje, dugo nisam. inace acc na gareni je opeka_zidarska, pa ako neko oce artiju baciti nek me adda na friends te ostavi OVDJE poruku, jer garenu bas i nemam naviku pregledavati
Rofl, koj ti je to vec account na gareni? Da mi je samo znat kolko ti ih je bannano zbog uporabe map-hacka :rotfl:
Garena - Systematic
B.Net - reqoR
na ebnetu nikad nisam igrao ni nemislim pa nemam acc..
btw brijem da me na gareni nemozete dodat jer sam full, ali na bnetu mozete (makar igram jednom godisnje na bnetu xd)
@Teon smao je jedan bannan jer sam zaboravio iskljuciti mh sa nekih hamachi partija dota. ovo ostalo zaboravi passove/username.
moj nick na gareni je master_retard
cijeli dan sam u cro 2, samo me pm na forum ili na garenu za neku partiju
isse beholder pa kolko sam gameova več s tobom igro xDDD
ja bi baš volio jednu sa sysom, pošto ju on igra več dosta dugo, da vidim taj old skul skill :)
ja se idem sad otuširat pa idem nabacit koju dotu... onak ima još vremena do ko zna koje doba noći/jutra...
Ma i ja bi volio sa sysom (LOL) odigrat...mislim da je neki njub tho
(:
.p
Ok, znaci mogu obrisat sve one tvoje usernameove jer mi zauzimaju pol friends liste :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Znaci opeka_zidarska, aj vidimo se
P.S. Sys ti me imas na MSNu jel da?
ofc da mozes :D sumnjam da cu se ikada vise loginati vise na njih.
Eto, nakon dugo vremena odigro dotu. Isse kaj su joj napravili :shock:
aha, i gg teone, zesca zuja sa pandom XD
Ajde zovite mene kada budete igrali.
Ja sada igrao dvije, kao da sam pro, ne znam, znam da nisam pro, ali danas ove dvije partije, šta sam radio, a ne znam s tim herojima ni igrati. Prva je bila 2v2, ja ursa, i samnom luna, protiv doom-a i enchountresa, ili kako se već piše. Peštao sam ih 2v1 i bio sam prvi po ljestvici. Sada sam igrao 5v5, sa druidom, i s njim sam igrao kojih 2 puta, toliko ga znam. Nisam zabijao, ali sam štitio bazu u kojoj je bilo sve počišćeno, samo glavna građevina, bilo je pitanje tko će koga prije, pa tko god dođe, ja ga killnem. Baš je manijak heroj, on ima 3 300 HP-a i 250 attack, a moj mali medo 2 700 HP-a, sa 120 attack-a, i Dagon na levelu 5, u 2 sec zabijem koga hoću, svih sam vodio, jedino protiv Urse je bilo na knap, uvijek nam isto HP-a ostane, pa je omjer bio 1:1, no u glavnom na listi sam bio drugi, od toga poginuo dva puta, jednom imao respawn, i dva puta sam uništio sam Roshana, i jednom mi istekao immortol, tako da sam i to saznao. Čim se Rohan respawna, item mi nestane iz inventory-a. :?
Ovo trebam pamtiti, jer ću svake prijestupne godine biti u prva tri mjesta. Obično sam 5 mjesto i na niže. :scared:
ma ta ti tablica niš ne znači, nemoj ju ni gledat..
Ma znam, ali ne znam kada ću opet biti tako dobar, jer sam većinom noob koji nema sreće, ali što jest je, ja nikada nemam sreće, i koji pogine uvijek na gluposti, ali baš svaki put. Počevši od same činjenice da pošaljem heroja u napad i gledam po shopu, te se čudim gdje mi je heroj i time da me ownaju čudnovata bića u šumi koja služe za exp. i golde u trenutku kada spašavam glavu s 2 HP-a... :rotfl:
Ali dobro, već su me svi skužili, fajtam se sam sa sobom po šumici i protiv kripova, ne idem u mečve, ali kada se pojavim killnem nekoga, pa opet u šumu, u tajne odaje, i opet se pojavim i killnem nekoga i tako stalno, osim ako mi netko ne ukrade kill, kada nekoga potjeram, pojavi se neki mačak za last kick, ali čim dođeš u šumu, lako me zatekneš s malim HP-om kako dižem exp. i golde kod šumskih bića, i ultra lako me zabiješ zbog toga, tako da je kod mene uvijek slučajnost da u pripizdini, u šumi naiđe neki uber heroj baš kada sam ja totalno prazan... :rotfl:
isse... opet če dota letit s harda... kak ta igra zna iritirat, sad odigram game, ownamo ih ko male majmune u early gameu, na kraju nas nafidani morta vip sylla i tide jednostavno pojedu, a skill im je ono fenomenalan, vip nije mogo 2 minute bit u lejnu samnom i frendom, a morta je prvo dizala dodge za skillove... :pray: s nekim herojima jednostavno ne treba mozak il tak nešto da ih se igra i to mi fakat ide na qrc...
Ajde smiri se, znam kako ti je. :)
Meni se danas ista stvar dogodina na GRAW2. Igrali smo 5v5, bio sam prvi, imao sam 12 killova za redom, doslovno 12 ispaljenih metaka, i 1 smrt. Vodili smo 15:5, tj. tri puta smo bili jači. Onda su došle neke dvije budale, i igrali smo 6v6, game je 30 min, po 3 meča, dakle sat i pol. Tako da je od prvih 15 min, kada sam ih sve rokao, pa sve do kraja (1:30 h), i na kraju moj rezultat je bio 21 kill, i 29 death, za popizditi! Kada se samo sjetim jednog "camper respawn killera", koji me 3 puta za redom ubio na respawn-u, na kraju sam ga pištoljem spucao. I što je najbolje, oni su pobijedili na kraju! :twisted:
Ali OK, ja gledam pozitivno. Službeno su me ubili 29 puta, a privatno ni jednom, i pokazali mi gličere za koje nisam znao. :D
to= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
koliko jebenih partija sam odigrao sa savrsenim early gameom da bi na kraju spusio...
to je vaš problem što im vi dopustite da se nafarmaju na kraju trebate postavit wardove po njihovoj šumi da se nemogu farmat.Vidim da ste na početku imali vjerojatno inte heroje pa svi kupit guinsoo(hex) pa vam mogu lijepo žilit ruku :D= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Evo, u zadnje vrijeme testiram svoje vlastite strategije na Traxu (moj heroj), Nerubianu (moj heroj), Demon Witchu (moj heroj), Atroposu (također moj heroj) Ursi, Snajperistu (frendov heroj), Venota, Windrunnerici i Sand Kingu (prijateljev heroj) i onaj koji se pretvara i summonira malog medu od 2 700 HP-a koji beskonačno traje.
Za sada, evo testova u replay-ima, znači po redu kako kupovati iteme, bla, bla.
Ursa: http://www.2shared.com/file/6465435/377 ... Wuzzy.html
5v5 na netu, na kraju završilo 2v2 s time da sam ja prešao gore. Na početku sam bio najslabiji i najmanji level, na kraju sam bio najjači i najveći level što znači da mi je strategija igranja s njime i itemima uspješna. Najbolje mi je kada tu peštam Lucifera, u 2 sekunde mu oderem pola HP-a, pa on bježi, ako uspije pobjeći, he, he.
Traxex: http://www.2shared.com/file/6465300/6971f3c0/Trax.html
5v5, ja i frend protiv botova. Mrvicu starija DotA, meni je služila samo za test, njemu za vježbanje, pošto on ne zna baš najbolje igrati, i nisam se razvio do kraja. Možete vidjeti da sam do svog 11 levela gubio (0-1-1), nakon toga se obogatio u šumici i kreno u killove s 14 levelom, na kraju završio s 12-4-5 i imao najbolji score po tome. Na točno sat vremena (šezdesetoj minuti) sam sâm krenuo na njih 4 ili 5, i napravio 2 - 3 killa (bio je tu i moj frend, ali on je bježao, jer je noob zaboravio da ima imor., pa se vraćao, napadao kripove i šta već sve ne, pa sam ja pao). U glavnom, zaredao sam svako malo double killove, triple nikako, ali svaki put double. I frend mi je ukrao 3 čista ubojstva. Znam bootovi su noobovi, ali ono...nisam si dugao ego...volim kada za mene govori unstoplable, owning, mega kill, double kill i godlike...LOL!
Na kraju bi heroj trebao biti ovakav:
http://xs940.xs.to/xs940/09266/1388.png
Ili umjesto srca, kinga (ako su protivnički heroji blaži u defautnim napadima), za 1 000 HP-a manje i regeneraciju, ali ostale sposobnosti veće:
http://xs940.xs.to/xs940/09266/2165.png
Sa DD-om, vengefulom i trollom u sklopu attack bi bio cca 1 500 u shootu (znate šta je to na ultra mega very fast i usporavajućim strijelama). Bez DD-a cca 750, a ako ste sami, onda kao na slici, pa ako je to malo, tu je diffuse blade za 2 image-a koji nanose istu štetu, tako da su killovi vrlo lagani, cca pola sekunde za 1 200 - 4 500 damage-a, ili po sekundi 2 400 - 9 000 damage-a, gađajući samo jedanog heroja. S obzirom da imagei traju par sekundi većinom imate vremena za zabiti dva heroja ako ste sami. 100% zajamčen jedan kill, drugi ovisan o protivnicima, i svi ostali killovi ovise jeste li u teamu, tj. ako ste sami preko dva killa je moguće imati ako imate sreće, noobove od protivnika ili jednostavno uhvatite protivnike prazne. A pošto ja većinom idem sâm u napade i uvijek se zadesim u situaciji 1v5, to mi je odlično, ako sam baš veliki baksuz onda Lothar za Mirror i cipanela. U glavnom lijepe brojčice s obzirom na jačinu napada, veliku brzinu napada i strijelama koje usporavaju unita/heroja.
S tim taktikama možete probati na MP-u, već sam ih par puta koristio i bilo je savršeno. 8)
U glavnom ovdje sam samo predstavio vlastite taktike za koje mislim da su savršene za pojedine heroje, tako da ne očekujete moje kurčenje kako bi većina napravila. Igram DotA-u tek par mjeseci i poprilično sam noobast u nekim situacijama (obično kada sam tvrdoglav i uporan (tu je vidljivo kako sam imao killove, praktički dva killa za svoju smrt, ili sa malo HP-a u šumicu buildati se, sa malo HP-a ostajati u borbi, ne gledati si leđa, lutati kao muha bez glave, u velikom fightu gledati po shopovima i jednostavno ne paziti na sebe, ili jednostavno ne primjetiti veliki fight svih heroja i sl.).
Sljedeći mi je Venomancer, jer ga svi mrze kada se bori protiv.
sori , ali ne stignes za traxicu ovo sve skupiti , vec igra bude gotovoa...i radije si prvo slozim lothar da imam kako pobjeci...za traxicu najbitnije da dmg dižeš , znaci poslije pocetnih wraithova i power treadsa , uzmem lothar , pa onda ili mkb , butterfly ili burizu...
i C suxa ti build i to jako... pogotovo ako je bila stara dota... a da ne spominjem imena itema... ovo ti ja nebi skupio sa traxericom nikada... ajde hot(srce po tvojem) u nekim gameovima je ok ali ako ti skupis desolator + s/Y + stara manta... to je velika pogreska... sva 3 imaju orbove koji su prekorisni a ti si ih samo ponistio i onda ti je samo mana burn radio... a to znaci da ti je deso tu bio bezveze... bolje da si skupio burizu umjesto njega. s/y razumim zbog ms-a, pimp je dobro rekao da to nemres skupiti nikako... jedino ako game traje prek 60min i to tesko... i pimp dobar pocetak :) ja njoj obicno znam skupiti 3 wraitha, pt i onda helm of dominator. to me svi cudno gledate... ali ja idem na dmg a slow uzmem tek kasnije jer posto je ona brza dosta netreba mi slow napocetku kada sam 1x1 mid... a ovak kasnije imam imba heal :) i 6 item je lothars te onda dokraja satanic ili butter. tu je vec game gotov... em ih pola liva jer im ja sa leda dodem i bez frosta ih iz pwnam ili zato jer su totalni nubovi pa livaju... ali pomeni je ultimativni build za trax ovo : BoT, Satanic, 2 buttera, buriza, divine. Ajmo realno da ovo nikada u gejmu necu skupiti jer necu stici ali da skupim jedino perma basher bi mi mogo nes ili jos 80 drugih heroja koji mogu biti imba... I C trax ti je noob heroj koji je dobar i early gameu i kojeg ak ne nafeedas nije nis posebno u midl i late gameu...
da... desolator ti tamo totalno bezze stoji, bolje bi naprimjer bio bf na tom mjestu mada je i to teže sranje da nebi bilo zabune
hh deso, sny i manta xD
rade skupis pt, 3 wraitha, lothar i sny. dok to skupis je gg
sny ''radi'' sa tvojim frost arrowsima, uvjetno receno, jer kada se sange upali frost arrows se ugasi te tako na proticniku dovijes maim+frost arrows.
inacec rade idem na pt 3 wraitha lothar i helm of d. kada te on napada stojis na helmu a kada pocinje bjezati samo upalis cold arrows. i gg
Znam da ne stigneš. Pa sklopio sam po redu kako spajam iteme, ono na slikama je samo finish, i Lothar sam uključio u to. Na početku sklopiš dva Wraitha, cipelicu (Agi-Int-Str; mislim da se zove Power Threads, tako nešto), Diffuse blade i Yashu. U glavnom tada spajaš iteme samo kada nemaš mjesta u inventoryu. Onda ciljaš na Mantu. Preko toga stvarno ne stigneš. A ako te baš killaju onda Lothar odmah. :wink:= Citat =:
Izvorno postao pimp
@KI KI - DotA v6.59 nije toliko starija. I mislim da ni jedan heroj nije loš, samo s njime trebaš znati. Mislim da su 3 Wraitha OK za početak isto. OK je, još učim s itemima, vidiš, totalno sam zaboravio na orbove. XD
nije tolko stara? o bokte, si ti vidio 6.60b? mozda i nije tolko stara ta .59, ali je skroz promjenjena dota u .60 ediciji
Znam, s Ursom sam igrao 6.60 ili 6.60b. Pogeldaj replay. Recite gdje sam s njime pogriješio, nisam mu se baš trudio sklopiti iteme, ali je bio manijak.
bolje je pitanje di nisi pogrijesio? ovo je valjda bio najgori gamea koji sam ja gledao. gotovo pa ikada. sa ursom uzimas 2 i 3 na pocetku (i ulti ofc) a ne att speed i onaj slow. pogotovo kada iams ench za slow u blizini.
i skupio si pt i boots of speed? lol wut, pise ti crvenim slovima da ne rade zajedno. dalje nisam gledao jer ti do 14. minute nisi sklepao bio pt, totaly nub game je bio :/ jedino se nevermore dobro nafarmao do te 14. minute. i jos ktome plavi je copio od mask of madness sa veng (lol sta ce njoj to? satanic je imba kod nje, pogotovo sada)
daj mi ostavi msn pa da bacim partiju s tobom (ili me na gareni addaj, nick je opeka_zidarska).
Da, ciljao sam na +6 agi cipelicu i debil uzeo krivu u brzini. Znam, kasnije sam ju prodao, šta mogu s njom. I na početku sam mislio da je Ursa str heroj, pa opet kupio krive iteme, pa opet i njih prodavao, tj. mjenjao. Pogledaj sve. Znam da sam to falio, da čak nisam ni primjetio.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
aj pogledati cu do kraja, samo sto je ovo zasada bilo zalosno. i +6agi cipelica=power threads tj pt skraceno. i ako si mu kupio 2 bracera a ne 2 wraitha nisi ucinio veliku gresku jer njemu ulti ovisi o hp-u koji ima.
daj mi ostavi msn pa da bacim partiju s tobom (ili me na gareni addaj, nick je opeka_zidarska). barem na pp onda >:<'
Krenuo sam na dva bracera i na kraju dva +3 str zamjenio s dva +3 agi i sklopio 2 wraitha. Gudio sam pare na tim glupostima.
Edit: Sljedeći mjesec možemo, početak sljedećeg mjeseca, za ovaj sam napunio promet.
http://www.imagesforme.com/out.php/t563779_wei3.JPG
ovak ti treba izgledati build za ursu, samo treba zavrsiti butter :D
kao sto vidis sta je host napravio :p i jos je moj gem bio kod gondara jer nisam imao mjesta u inventoriju
http://www.2shared.com/file/6472891/635686f7/wei2.htm
evo i replaya ako oces gledati.