Ovaj turbo folk se vise sad slusa u Hrvatskoj, sto je malo cudno s obzirom da ga 90% dolazi iz Srbije
JESMO ZA OVO RATOVALI?
edit
jbt pa ovo je uzas
Printable View
Ovaj turbo folk se vise sad slusa u Hrvatskoj, sto je malo cudno s obzirom da ga 90% dolazi iz Srbije
JESMO ZA OVO RATOVALI?
edit
jbt pa ovo je uzas
= Citat =:
Izvorno postao Azer
To si vidio u komentaru pjesme pa se praviš pametan sad.
noep, vidio prije jedno par mjeseci, rula mi ova francuska pjesma
Ne treba se uopće čudit ovakvim stvarima. Pun kurac djece i mladih u ovoj zemlji od muzike samo traži da baci neki catchy tuc-tuc ritam i da ima tekst sa ne previše dugačkim i kompliciranim riječima da mogu uživat sa preostale 2 moždane stanice. Mainstream muzika se ionako snima za takvu publiku. A nije da ih krivim, nije da takve možeš ikad natjerati na neke dublje žanrove, a ovoga što oni žele u Hrvatskoj naprosto nema, dok srpska scena kiča cvate.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Na kojoj stranici mi je najbolje browsat ponudu laptopa između 6 i 10k kuna?
Guglu
Unrelated:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ti srecom nijednom nisi izasao van gdje vecina ljudi izlazi; u posljednjih par godina? :)= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Probaj http://www.nabava.net/.= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
http://www.mobilecityonline.com/wireles ... ctid=30690
U čemu je caka sa cijenom?
Pogledaj review.
= Citat =:
Only complaint, this was a returned tablet and the prior buyers info was still on it. They need to check returned items thoroughly.
Pa to je samo review nekog lika o Nexusu, ne odnosi se na taj tablet naveden na stranici. Bar mi tako izgleda. Pretpostavljam da je tak jeftin zbog nekakve božićne akcije.
http://i.imgur.com/klUjH.png?1
Stisni PgDn.
No, pa o tome i pričam... Ali taj review nema veze sa cijenom tog tableta. Nigdje ne piše da je taj tablet koji se prodaje rabljen. Ne znam sad više dal sam nešto krivo skopčao ili me jebeš u zdrav mozak.
Ojebote. :)= Citat =:
Izvorno postao Azer
Šta bi rekli, koje su barokne karakteristike u Gundulićevoj Dubravki?
A da ti jednom sam napišeš zadaću?
>bog
>hrvati
>nezavisnost
>zajednostvo
>shitty gramatika
Slicno kao u NDH. Imas vikipediju.
Ne postoji književnost dosadnija od hrvatske.
šipu racku= Citat =:
Izvorno postao Xero
Pa da, mogu i ja nabrojati ono šta vrijedi za barok, ali baš kod Dubravke me zanimalo. Nevermind then.
@Stormcrow - jeste, mene hvata nervoza kad ne razumijem šta čitam :(
Meni piše u bilježnici samo da je sloboda ključni element, ljubav između glavnih likova - sloboda izbora, slobodu narušava Grdan (?!), fantastični elementi (likovi), arkadijski elementi...
tnx
Ili povijest. Hrvatska povijest ima zanimljivih dogadjaja, ali je 95% uzasno dosadno.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Slažem se. U biti, jedino zanimljivo razdoblje mi je ono početno, do negdje 11 st.
Sva povijest je takva, samo svoju učimo daleko detaljnije :)= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ne.
Uglavnom - da.
Jel postoji kakav real-time noise reduction program za mikrofon?
Ubija me nekakav background buzz kojeg se nikako fizički ne mogu riješiti :S
Je naručivao itko odjeću sa zaavi.com? Naručio bih si majicu pa mi nije sasvim jasno plaća li se na tamo navedenu cijenu još kakav porez.
Ako je manje od 160kn (ili 300 kao dar), nebi trebao.
Do 300 kuna si sretan, nema ni poreza ni carine, čak i da naručiš kameni mlin od 4 tone.
Ako je iznad 300kn, onda na tu cijenu ide carina u iznosu od +10% nominalne cijene i onda na to još i plus PDV.
detaljnije na: http://www.carina.hr/Putnici/Postupak.aspx#P2
A jesi link dao, ovdje je sve o carinjenju u pošti:
http://www.carina.hr/Carina/CarinskiPostupakPosta.aspx
Nije fiksno +10%, nego ovisi o vrsti robe. Odjeća je recimo +14%. Knjige su nula.
Iako zapravo to sve ovisi o raspoloženju carinika, meni je naprimjer nekidan kaput došao oko 360kn, pa nisam dobio nikakvu carinu.
Ok hvala. 12 funti košta, znači trebalo bi biti u redu.
Ako naručim nešto s ebaya što košta npr 301 kunu jel plaćam onda carinu na to?
Teoretski da, a sad da li će ti zbilja 1 kn uzeti u obzir, vrag će znati :P
Damn, baš mi baterija za lap košta 301kn -.-
I kak se onda to plaća? Dobijem uplatnicu ili?
Yep, par dana nakon primanja paketa bi ti trebao doći račun od carine u vidu pisma kojeg bi onda trebao uplatiti.
Imam frendicu kojaje 2-3 puta već izigrala carinu na foru da bi dobila obavjest o "naknadnom plaćanju carine za paket kojeg je primila", ali u dotičnoj obavjesti nije pisala izvorna vrijednost paketa ... pa je ona isprintala doma primjerak računa na kojem je umjesto originalnih 700 kuna pisalo da je vrijednost paketa 350 ili tak neš i platila duplo manju carinu. I niš, sve ok.
Kako takve stvari prolaze nemam pojma, valjda je ipak netko zadužen da nadgleda takva sranja :D
Ali, da, u svakom slučaju, AKO ti naplate tu carinu za iznose 300+ kn, onda će ti naknadno doći obavjest putem pošte.
Jeste vi sigurni da je taj limit 300 kn? Moj je duks koštao 160 i nešt' i skoro isto toliko sam carinu platila.
Limit ispod kojeg ne smiju nikako carinit je 160.
A 300 samo ako je označeno kao dar.
= Citat =:
Izvorno postao Dania
na duks od 160kn si platila carinu skoro 160kn?
ili lažeš, ili sišeš veslo u slobodno vrijeme