Zavvi je uveo besplatnu poštarinu.
Kako? Kako to može funkcionirat?
A Amazon ti lupi poštarinu otprilike 50% naručenog artikla.
Printable View
Zavvi je uveo besplatnu poštarinu.
Kako? Kako to može funkcionirat?
A Amazon ti lupi poštarinu otprilike 50% naručenog artikla.
Na istu foru kao i kad naručuješ artikle od $0.50 iz istočne Azije pa nema poštarine. Odnosno, ne znam :|
http://www.amazon.com/Activision-Pro...1B21SPQDDQVKAN
Prototype 1 i 2 za 60$. Ide na steam.
Heh, meni je za 10
Lol da, glupi tipfeler. Valjda sam mislio napisati 60 kuna, pa se u zadnji čas predomislio. Anyway, ne mogu više editirat post.
Kaže samo za US kupce kad želim kupiti i ne pušta me da platim... Kaj moram napraviti? I kak dobijem key za steam?
Fejkaj US adresu kod checkouta i nemas frke (ja uvijek koristim onu od Google HQ-a lol)
Yep, samo stavi neku random US adresu u amazon profilu.
Nakon što ih kupiš, igre se dodaju u tvoj amazon game library i tamo imaš opciju show product key. Dvojku i dlc sam već aktivirao na steamu, jedinicu ću vjerojatno giftat.
Jel uvijek ovi na Amazonu stave neku dobru akciju kad ja nemam pare?? :-x
@Hex
može rani božićni gift? :D
Kupio, jeeej, kad dođem doma, aktiviram na steamu.
Hvala!
2 zadnje 10$ ponude sa amazona su stvarno bile jako dobre. Moguće da sam ih dosta i propustio jer rijetko kad provjeravam šta ima.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Eh sad, biti će giveaway u nekoj bližoj budućnosti :D. Možda tamo za 2 tjedna kad je black friday.
Hex, ako se predomisliš po pitanju giftanja i hoćeš možda trejd toga za Metro 2033 ili Ass Creed 1 Director's Cut, daj pm ^^ (oboje imam u Steam inventoryu)
Or anyone else for that matter :D P1 ili P2 za jedno od ovog dvoje ^
Što s podacima na kreditnoj kartici?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Heh, uzeo si i ja Prototype pack a zaboravio da vec imam prvi dio. Oh well
Ništa, obična PBZ Visa Electron. Uredno piše na računu da je billing adress Konjščina, Zagorje. Izgleda da je samo ova adresa u profilu bitna.= Citat =:
Izvorno postao IgGy
@wannabeclone
Metro imam, a za AssCreed ne mogu reći da me pretjerano zanima. Dogovori se s Kidom za trade.
Eto, aktivirao na Steamu, sve prošlo savršeno glatko. Pre jebeno, 60 kuna paket koji na Steamu košta 450 kuna :pray:
Yep, stvarno imaju super akcije u zadnje vrijeme. Onaj square enix pack za 10$ je bio jedan od boljih koje sam uopće vidio igdje. Valjda ga samo GTA complete pack za 10 eura može nadmašiti.
Stavite samo tu kad bude nešto :D
Darksiders 2 snižen za 66% na Steamu. Izgleda da se THQ-u stvarno ne piše dobro.
http://i.imgur.com/V8yzq.png
Strašno, nova novcata igra i već propada :(
Prodaja dvojke je u potpunosti podbacila. Isporučeno (ne prodano) je 1,4 milijuna primjeraka, THQ je očekivao prodaju između 4 i 5 milijuna kopija. Ako im nadolazeći naslovi pristojno ne napune proračun (CoH 2, Metro Last Light te South Park), ovom izdavaču se piše veoma loše.
EDIT:
Lol, upravo naletio kako je Ubisoft zainteresiran za kupovinu THQ-ovih franšiza. Samo da CoH ne dođe u njihove ruke :(
Ubisoft 'interested' in THQ's assets
Well, Darksidersi bi mogli živnut ak dođu pod Ubi, a i Ubisoft počeo shvaćat neke stvari (hej drm) tako da ono. Bumo vidli ne.
Zivnut as in izmust jedno 5-6 nastavaka iz igre. Vjerojatno ce pocet i izmisljat jahace apokalipse jer ih ima svega 4 a to je premalo. Inace volio bih da bankrotiraju, samo nek zavrse South Park prvo
Kripli iz Ubisofta bi po potrebi napravili još jedno 12 jahača apokalipse.
Čekam da stave neki Darksiders 2 complete pack za 50-75% off, ovako ne mislim uzimat kad ima preko 10 dlc-a. :(
ko još dlceje plača
Nijedan od tih DLC-ova ti nije bitan, sve neki gear dodaci i možda koji dodatni dungeon.
Imho bolje takve retardirane dlc-ove štancat nego sakatit igru i onda naplaćivat te "dodatke".
Ne. Igrali bi kao davni preci sadašnjih jahača koji se borbe za oslobođenje crnačkih robova protiv zlih sila konfederacije koje su ustvari neamerički templari maskirani u južnjačke seljačine.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ma, kad već kupujem nešto, onda oću da bude sa svim sadržajem, a i biti će sigurno taj neki complete pack kao što je bio i za druge igre, i to vjerovatno za još manju cijenu od trenutne.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ma ok, to se ustvari više odnosilo na Admira koji je pred par dana srao po THQ-u zbog takvih DLC-ova, koje ja smatram bezazlenim i boljim riješenjem od onog kad npr BioWare radi DLC-ove koji donose sadržaj koji se odvija PRIJE kraja igre, koji je izrezan iz igre, te ga naplati 10 eura :)
Tebi je bezazleno a meni bespotrebno. Da je to bar nesto od cega imas koristi u igri nego se uzme neki model oruzja/auta koje je vec tu pa ga reskinaju samo eto sto ga sad moras platiti. Ono, nije THQ kriv nego ljudi koji ce uzimat to (doduse, uzeo sam i ja dosad hrpu KF kozmetickih dlcova al to je opet studio koj daleko bolje tretira svoju korisnike). Smijesno mi je nakon 2 mjeseca od izlaska igre vidjet onaj clusterfuck od 20 dlcova na Steamu
Od čega samo jedno 2-3 stvarno nešto vrijede, a ostali nisu uključeni u Season Pass. Rade isto sa SR3 i DoW2. THQ derp'd.
Ne treba ti većina DLC-ova jer je sve oprema koju ćeš outlevelati za par sati i koju ti igra da jednostavno što ubija progres. Moja preporuka su Season Pass, Argul's Tomb i The Crucible koji ionako dobiješ kad kupiš novu igru.= Citat =:
Izvorno postao SaZzu
Nemreš na zelenu granu sa njime, prije bi si dao rezati jaja nego da zaigra ne kompletirani proizvod :D
Pa lol, opet ti kažem, zar nije bolje da ti naplate nešto jebeno glupo, nešto što ti ne treba (ako se postavimo da ti igra uopće treba, jel) i što ćeš kupit samo zato jer želiš imat taj neki posebni item ili zato jer imaš OCP pa moraš imat apsoutno sve, od toga da ti izrežu komad igre (priče) i prodaju ti ga zasebno? Kako je prodavanje gluposti od kojih imaš koristi u igri i koje ti daju neku prednost nad ostalima pošteno? U SP-u to još može proć, ali je u MP-u to nešto što se zove P2W i to apsolutno nitko normalan ne želi i ne cijeni.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Po tome je cijeli poslovni model TF2, Dote 2, Guild Warsa i svih ostalih igara koje imaju takav poslovni model čisti promašaj jer ti prodaju bespotrebne stvari.
Kakve si koristi imao od onog skina u Guildsima osim što si izgledao ko neki badass mofo? :)
Imho to je najbolji model jer ono, prodaju ti bespotrebne stvari. Koje ćeš ti kupit ako imaš viška para, a opet nećeš izgubit potpuni doživljaj jer nisi kupio. Jer je bespotrebno.
Ili takve stvari prodavat ili radit DLC-ove kao neke mini ekspanzije, poput onih za Borderlands. Ali prodavanje OP stvari i izrezanih dijelova priče (hej BioWare!) je čisto smeće.
Hm vidis u pravu si, nisam bas to tako gledao
LOTR: War in the North je 5€ na GMG-u, a može se još i spustiti na 3.75€ sa sljedećom voucherom (GMG25-UAAHK-6AI9S). Naravno, ne primaju AMEX i podržavaju PayPal, ali ne i samostalnu uplatu bez računa istog. Ide na Steam. Ono, 2012. je godina, a oni ne podržavaju AMEX? :(
http://www.greenmangaming.com/s/hr/en/p ... the-north/
OMD!2 Complete za 9.5€
http://www.gamersgate.com/DDB-OMD2CP/or ... ack-bundle
Jel ima jos netko da je vlasnik Game of Thronesa, zakaj sam dobio jednu kopiju viska u inventoryu? Svasta
http://steamcommunity.com/id/xarabas/inventory/
Da developeri opet ne dijele nesto kao sto je bio slucaj sa Starvoidom i Nuclear Dawn?
Max za PC 120kn na Zavvi. Za konzole 20kn skuplji.
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc ... 89059.html