Taj film je rippoff Mad Max-a i Escape from LA! :thumbs1:
Ali teta nije loša :thumbs2:
Printable View
Taj film je rippoff Mad Max-a i Escape from LA! :thumbs1:
Ali teta nije loša :thumbs2:
Twilight - ima malo krvi u jednoj sceni :D_al dobar za pogledati s curom a budući da sam ja luzer morao sam ga sam gledat i opet me opustio
Appaloosa
Solidan film....iako sam očekivao malo više od glumaca tog kalibra.
Doomsday je ripoff apsolutno svega, ali većinom Mad Maxa i 28 Weeks Later. Al svejedno, dobio sam točno što sam i očekivao - prosječan akcijski film koji se jednom pogleda i zatim zaboravi.= Citat =:
Izvorno postao Frky
0i7QQ3tkCCE
eto pogledao max payne i razočarao me totano :( ,to nije max uopče
Kung Fu Panda-10/10 predobro
Wanted-5/10 onako...
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Uvijek se nasmijem kada netko spomene taj film :D Drito kada počinje film, ime filma se iscrtava od sredine prema krajevima :D Tako da u jednom trenutku dosta dugo na ekranu bude "ANTE" :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao wiseguy
mislim da kad bi gameri delali filmove, Lucas i Spilberg bi se plahtom pokrili
nisam to ni primijetio :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Meni 10/10 posto mi je zakon glumac. Napravio je parodiju na samog sebe
http://www.imdb.com/title/tt0489235/
Resident Evil : Degeneration
samo za fanove (kao što sam ja) 10/10
hehe,ma nije film tako loš ali malo su pretjerali= Citat =:
Izvorno postao flander
evo pogledah crvenog baruna,odličan film za opuštanje :)
Max Payne, Mama's Boy, Street Kings, Bangkok Dangerous, Death Race, Mean Machine, Saw V itd...
Nema boljeg nego se izvalit pred veliki LCD i blejat u filmove. U zadnje vrijeme cesce gledam filmove nego sto igram igrice, jer mi se bas i ne da sjedit pred kompjuterom. Radije si legnem i gledam film dok ne zaspem...
Jeepers Creepers ( ak se tak piše ) i Pekar ( Baker). Horror/komedija.
Apocalypto
Mislio sam kako se nakon Pasije, Mel Gibson nekako zasitio krvi i nasilja. Eh pa žestoko sam se prevario. Odličan film, predobra priča koja se kroz cijelo trajanje filma provlači i sasvim me dobro iznenadila. Glumci poprilično nepoznati ali opet predobro su svoj posao odradili. Jedina (eventualna) zamjerka filmu jeste svo to nasilje i scene koje su poprilično krvave, meni se svidjelo, no vjerujem kako je većina odvračala pogled na neke scene. U svakom slučaju za one koji imaju vremena a nisu ovo pogledali svakako preporuka. Nadam se da ćemo uskoro vidjeti još neki uradak Mela koji je sa ovim filmom veoma dokazao kako itekako zna raditi svoj posao - 9/10
Stripes
Film snimljen za vrijeme Hladnog Rata nosi jednostavnu poruku koja je u američkim filmovima nekako ustaljena (barem u onim iz 70tih i 80tih) - Rusi su pi*kice... Ono ni sam Isus ne bi mogao pomoći ovako groznom uratku, a kamoli Bill Murray (koji je inače grozan glumac). Nešto slično filmovima Jamesa Belushija, zaobići u širokom luku.
U Apocalyptu mi je najgora scena bila ona kad bace odrubljenu glavu niz piramidu... Gledao sam film u kinu na prilično velikom platnu, i nakon svog tog ogavnog nasilja totalno je neugodno kad se pogled prebaci iz perspektive glave.. onako, kako se kotrlja slika se vrti, dezorjentacija i totalna neugodnjača ... :o
= Citat =:
Izvorno postao flander
ah, nazalost zaboravljas da nazalost "najuspjesniji" filmovi "daju ljudima sto zele" i totalno podilaze publici. probaj npr. sa zenama biti iskren i reci im da ti je beskrajno glupo to njihovo riktanje i trcanje za modnim trendovima ili budi iskren opcenito, pa ces vidjet kako ces se provest hehe...
sve se uglavnom svodi na to da das "raji" sto hoce, da bi dobio ono sto ti hoces (novac) i zato se snimaju filmovi kakvi se snimaju. zivimo u takvom drustvu gdje ti za sve, pa i za to da bi imao neku slobodu treba lova i ljudi zbog osobnih interesa cine svakojake stvari...
da bi opstao moras se prilagoditi i to je tako od kad je svijeta...
uzmite si psihologiju prodaje kao lektiru, pa cete lakse razumjeti kako sve funkcionira...
bemti pare, al' nemres bez njih...
covjek je covjeku vuk...
:twisted:
Namjeravam pogledat tropic thunder,kakav je?
pogledaj fake trailere i robi daunija kak crnca to ti je dosta
Upravo pogledao Beerfest, što reći nego :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Film je tako dobar da je to abnormalno.
Na kojem jeziku je film?= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Yucatec majanski. Vrhunski napravljen film.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jel smeta kada gledaš film, a glumci melju da ih nikaj ne kužiš već ovisiš drito o subtitlovima?
Ovisi kako gledas na to. Meni je to odlican detalj koji samo produbljuje autenticnost i atmosferu. A i sam jezik zvuci mnogo kul.
Hmm, ne znam. Volio bi pogledati film ali bojim se da bi me jezik odbio pošto ne podnosim dobro ništa što nije Engleski. Iako čujem puno pozitivnih mišljenja o filmu...
To to nije dobar stav. Propustas gomilu izuzetnih filmova na neengleskim jezicima, posebno iz spanjolske i francuske kinematografije.
Da, jebiga, žao mi je kaj sam bedast po tom pitanju. Pogotovo kad čujem da su najbolji horrori na japanskom, a ja gledam pišljive engleske obrade sa Jessicom Albom i sl. :D
Bartuče odgledaj Apocalypto podhitno. Kao što je rekao Herr, kao i kod Pasije ovo samo produbljava atmosferu i daje joj dodatne čari po kojima su ova njegova dva filma, barem po mome mišljenju, zaslužila veliki plus. Inače što se tiče jezika, možda ipak najviše propuštaš u francuskoj kinematografiji koja obiluje desetinama dobrih filmova. Nego, sada pregledah The Nanny Diaries . Čisto za odmoriti film, ništa specijalno već ono na što smo navikli praktično, američko uzdizanje vrijednosti porodice, ljubavu i sličnih stvari. Za odmoriti je film onako, nije specijalno ni dramatičan a ni specijalno smiješan, stoga moja vam je preporuka da ako ga kad vidite na TV-u da bacite pogled ako ne bude ništa bolje na ekranu. Ako se ne bude opet prikazivao, onda ga zaobiđite i odgledajte nešto drugo ^^
Od strane kinematografije trenutno mi na pamet padaju oba dijela Les visiteursS(Posjetitelji), TaxiS(nije nešto uber smiješan, ali opet, za pogledati je) i kultni La vita è bellaSod Benignija (SBuongiorno, Principessa!)
I naravno Le Pacte des loups (Vučje Bratstvo - nemoj slučajno gledati dubbanu verziju) i Les rivieres pourpres (Grimizne Rijeke) zajedno sa još jednim fantastičnimSfilmom kojem se nikako ne mogu sjetiti imena... dammit.
Darn kako sam mogao propustiti spomenuti Pakt sa vukovima... My bad =( Dodam još koji film ako se sjetim i ofc ako te interesuje =D
Jel to onaj Pakt s vukovima gdje glumi Mark Dacascos?
Ako je to taj, onda je to legendaran film. :pray:
Gledao sam ga dosta davno.
E Les Rivieres pourpures je predobar film.
O da, opako propusta dobre francuske filmove Bartuce
Sto se tice Apocalypta, meni se osobno film nije svidio, tj nije mi sjeo (gledao sam u kinu ak ikog zanima).
Ali objektivno gledajuci film je odlican (pogotovo jezik)
jel dobar taj Mama's Boy?= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
Transporter 3
OK film.Solidna zabava.
Wanted.
Nerealni stuntovi, bullet time, uber tajno bratstvo ubojica i Angelina Jolie. Prosjek.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ako si gledal 10k B.C. ili Pasiju na isti kalup ti je i Apocalypto
Alien Raiders
očekivo još jedno sranje al me zapravo pozitivno iznenadio
gledao 3 filma koje nose odlični glavni glumci; taken s liamom neesonom, eastwoodov gran torino i ničiji sin u kojem glumi alen liverić, odlično glumi
gledo ga za novu godinu_pravo zabavan film= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
[quote=THUNDER_DINIX]jel dobar taj Mama's Boy?[/quote:91nu4gnz]= Citat =:
Izvorno postao "h3@dhunt3r":91nu4gnz
Iako je komedija, ako ga pazljivo gledas i citas izmedju redaka skuzis da ima puno skrivenih poruka. Krenuo sam ga gledat u nedjelju navecer i gledao ga do dva sata ujutro (a iduci dan morao sam se zbog posla ustati u pet ujutro) i usput probudio cijelu kucu dok sam se davio od smijeha...
Prezabavan film...
Jason rulz... Lik je car!= Citat =:
Izvorno postao amirix