broda su u ovoj novoj doti totalno uništili.
Printable View
broda su u ovoj novoj doti totalno uništili.
samo su ga nerfali i to jako xd. doduse onaj prijasnji brood je bio daleko jedan od naj-neizbalansiranijih heroja u doti... ili sam ja bio jako dobar s brood pa mi se cinio imba xD
pa je, dmg dealer sa 60%lifesteala, lane controler sa invon
sad još samo da trolla nerfaju
njemu triba lifesteal+1 dmg item na 10lvlu i to je gg
Sto pokazuju iteme, hero kills - deaths, statse etc etc :P= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
ja sylvanni uzimam phasee, vanguard, loths, orchids, guinsoo do onda je več gotovo al mogo bi nabacit shivas/sny/desolator/ass cuirass poslje tog, tak za dušu.. i da najbolji heroj, al jedino je sjeban onja glupi stun što malo radi malo ne... lik stunam 10 rangea od drveta i neče ga chanelat, tak isto kad su likovi međ svojim creepovima i heroj do njeg, ffs..
btw sad sam pogledo zadnjih par stranica, sve sami cr0 pr0 bokte..
Ja nisam pro! Možda bi i bio da nemam ovako slab komp! Naime, kad netko baci neki spel, meni je na ekranu slideshow! Kako to ubije u pojam.................
iza njega mora bit drvo da ga stuna.ak je onda nzm..= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
zanima me hoce li slyina ulta smanjit dmg mkba za taj odredeni postotak?
nemora biti drvo iz nekog, moze posluziti i creep/drugi heroj
to sam danas skuzio
anyone?= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
Tak je i meni prije bilo xD= Citat =:
Izvorno postao Frky
Pogotovo taurenov fissure jbt -_-
a i meni na starom compu, bio sam lagger teski xD= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
sad na novoj pili sve radi ok, a platio sam je 3000 kuna tako da mozes za male novce sastavit solidan comp.
To i planiram, samo da nađem neki poslić!
ma a jakiro... jebena vatra, još kad naletiš na lika koji abusea, slideshow :-x= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
mene jedino živcira što nemrem slušat pjesme s jubitoa i igrat u isto vrijeme, onda mi šteka malo al osjetljivo :( (nije zbog neta, hostam 5v5, nikom ne šteka osim meni :D)
Nece ja mislim zato jer je to damage od itema ne od njezinog atacka tako da bi to moglo bit imba....= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
hehe, zato sam i pitao ^^
30% je puno ako uzmes u obzir da ima maxan att speed za tih 10 napada
Koliki treba upload da se hosta 5v5?
bilo koji adsl paket i miran si
ne na ggcu, tamo nemos hostati s osnovnim adslom kod t-coma. i ono s 0 napada max brzine nije bas imba... pa to je 10 napada, bilkoji agi heroj u tih 10 napada napravi 5-6 (ili cak 10 kao troll npr)
512 upload za 5v5
Nekuzis ti decko bas svi agility heroji moraju nabija agility i atack speed it to da bi to postigli a ona vec na 6 lvl ima max atack speed i treba samo nabit puno damaga iz još uz to moze kupit hex za disable koji njoj dava u damage mana regen i takve stvari..= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Npr.Kupis njoj basher i on se u tih 10 shuteva nemoze pomaknut zagarantirano.
ma basher u burizu i ostalo za dmg i kill u tih 10 shooteva 100%
mda dok ti skupis samo dmg iteme dode neki radnom heroj s stunom i pwna te dok kazes ''idem k babi prek ljeta''. nikom nemos ici samo na dmg build.... barem ne int herojima.
a do lvla 6 skupiti puno dmg itema... kolko itema do lvla 6 mos skupiti ako s 1v1 u solo lanu? mos skupiti tolko itema da ces jos vise dmg napraviti sa spellovima u tom vremenu nego da ga napadas sa ulty..
pa istina ali jbg kaj se moze
ne pisati gluposti? da, naravno...
eh i pisat cu ice frogu na mail zbog toga xd ili cu na forum skoknuti -_-
Kupis njoj lothar pa je kokni ako mozes dava sad pure damage pa da te vidimo.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
bilokoji dan. reci samo mjesto i vrijeme. racunaj da i ja mogu uzeti iteme u vrijednosti tih itema, ako ne i vise... (tj ak te pwnam xd)
ma lol -.-
pwnam i ja nju 1x1 -.- pwnaj ti mene 1x1 ar,sd,ap,rd,cl ajde macane oces? lako tako pvnas semi igraca koji dokazuje nesto kaj se da izvesti na 5x5 sa noobovima i jako tesko 5x5 protiv prosa
Na bnetu ili na gareni samo reci kad ali ne sa njom nego cemo ar igrat,moj acc ti je
na oboje my_dota_style pa se javi pa budemo vidili.