:nonono:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Printable View
:nonono:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Je sam je u kvejku trčanje bazirano na strafe jumpingu/bunny hopingu preko kojeg se drži momentum i dosta je kompliciraniji movement od UT-a. Warsow to više/manje imitira.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Otprilike je razlika u kretanju velika kao između simulacije i arkade u utrkama
Kaj se priča o nekom L4D2 versusu?
The Old Republic, jel? Evo, ja se subbao opet.
Jučer nam falilo ljudi.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
ŠTA NE ZOVETE
Last online: 5 days ago.
Zato.
Dobro da ne igramo svaka dva dana i svaki put pređemo cijelu frend listu s inviteovima, nikad nitko neće.
kad ste mene invajtali?
Mene niko nikad nigdje ne zove, a ja bi nekad baš bia igra. :(
Postoji ovaj thread, tu najavite pa dođem. Možda= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Pisao sam triput. Samo se Kid A javio.
Zadnji tvoj post je bio 15. prije screenshota, znači ili si najavio tjedan dana ranije ili LAŽEŠ :o
Chux =/= cijela friend lista= Citat =:
Izvorno postao Dania
Igramo svaki dan otkad sam to postao.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Onda staviš:
[center:29g4oho7]IGRAMO VEČERAS L4D2 ALOOOOOO DODŽI NA MUMBLE ALOOOOOOOO[/center:29g4oho7]
jel se to meni čini ili su oružja u L4D2 totalno nebalansirana? Sačmarice, pogotovo Combat shotgun su prva liga, pogotovo za tamanjenje običnih zombija, sniper rifle mi je skoro još i bolji jer je poluautomatski, pa možeš pucati u malo sporijim rafalima, ali ubija s jednim metkom, bar ove obične govnare, a za speciale je dovoljno cca 2 ili 3 metka. Također, tenka s time sigurno ubiješ s jednim clipom. S druge strane, automati ili bar onaj submachine gun su otprilike jaki koliko i dječja zračnica. Pola magazina treba ispraznit u svakog od običnih zombija da bi krepo, a protiv vještica ili tenkova imao bi jedno pola sata posla s tim.
Ma meni je L4D2 kao cijela igra cisti prosjek i ne kuzim sta tu ima zanimljivo, jos kad vidim da je netko skupio 1000+ sati
FOV oruzja je preblizu i dinamika igre opcenito mi je smijesna. Narocito kad te opkoli 10 zombija sa svih strana a lik reloada oruzje sasvim opusteno, bez zurbe. Jedan KF mi je miljama ispred ovog
Meni je super zbog likova, atmosfere, humora... Prvi je doduše bio bolji masu. I bolji mi je nekako osjećaj ubijanja, u KF je osjećaj nekako plastičan.
I onaj AI director je kul.
@kameleon
Igrali smo na easy lol
edit2
i koji mambl di šta
Ima čux mumble di bi došli kad igramo nešto.
Adresa: 46.165.204.129
Port: 64738
Ajde igrat.
Zapravo kasnije ćemo.
L4D2 je za razliku od Killing Floora stvarno timska igra. U KF, ako su svi dovoljno visok level i znaju ubijat nemate problema. U L4D morate pomagat jedni drugima jer, ako te uhvati special infected to što si level 6 berserker te neće spasit. I nije samo survival. Treba se kretat prema cilju uvijek.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
U vanilli mi je L4D2 vizualno dosadan, ali sva sreća za brdo reskinova and stuff, pogotovo sad sa wokrshopom jer je super easy narokat custom contenta nutra. Ponovo me ćopilo opet igrat kak sam počeo content mijenjat, od custom weapon skinova, animacija i soundova do likova, neprijatelja i kampanja. Funkcionalno se zapravo niš ne mijenja, ali mi je veći gušt ovak.
Za weapon FOV se slažem da je debilan, ali to se fixa jednom komandom (cl_viewmodelfovsurvivor), a reskinovi onda još i bolje izgledaju. Od full ozbiljnih modifikacija do totalnih gluposti for shits and giggles (homer simpson chainsaw) ima po neš za svakoga.
Iskusan KF tim nije isto sto i random high lvl team na tezinama iznad hard. Tu tek vidis sto znaci teamwork= Citat =:
Izvorno postao Xero
Perk lvl u KF nije nikakvo mjerilo skilla, pogotovo kad netko u pedesetak sati powerlevela sve klase i jos ne skuzi kako koji funkcionira
bome
kad naletiš na flesh pundera i ako nije team play ode cijeli game u klinac, instantno :D
Ma u biti, ne da mi se. Obrisala sam post. Sorray.
skidam l4d2 pa bi bio zahvalan da mi date da igram nekad s vama :shy:
daj steam
terabajt
dodaj me i ti xarabas, imo sam vas dosta na frend listi al sad nemam nikog bas
ja sam mislio da si lovorko.
daj link na profil, ima 100 terabajta. Ako si ti ovaj leo dodao sam te.