She wants me :P
Font je i meni bolji
Printable View
She wants me :P
Font je i meni bolji
Kad mi prijatelj pokusava startat lol pise mu da mu se drajveri ne slazu sa grafickom karticom,jel onda mora skinut drajvere?
6 0 5
hm.. na pocetku sam mislio da cemo izgubiti
u mom timu Taric i Xin 8 zob g free)
kod njih
yi , garen ( 0 7 xD ) i warwick
ok play win
udyr :D
Nastavljam svoj trend igranja likova koji su nedavno nerfani (Janna, Kayle, Soraka, itd.), pa sam kupio Mordekaisera. HRGUMPH! *metal noise* Lik je jedna velika, debela, masna strelica koja pokazuje prema neprijateljskom inhibitoru, i ne usporava. Ide, i ide, i ide, i ide... good god. They see me rolling, they hating, try to gank me at low hp.. SHIELD! DOUBLE KILL! I onda ode toranj. Volim kad si likovi zabriju "Gle ga, ranjiv je, potpuno je okružen našim minionima!"
Ownao sam sa Udyrom, tiger stance rula. Imao skor oko 7/1/12. Stilali su me 90% vremena. nema šanse da mi netko pobjegne, a kada ga uhvatim ide stun, tiger and pwn, phoenix, and bear, ms mi bio oko 530, no escape was possible. :*
To je najbolje kod njega, većina ljudi gleda samo na hp, ne obraćaju pažnju na shield ^^= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Eu server opet neradi :/
Igro s gragasom jučer, lik je isto prezabavan. :D
Još bolje mi je bilo s Kog Mawom. Glupani svaki put zaborave na moj passive da eksplodira nakon smrti. 5 sam ih pobio tako :D
xD kad se popravlja eu server?
6239 ipa
jos malo i imam za swaina :thumbs2:
Ma bravo kico, ide to tebi, double post, triple post, quadra...
PENTA POST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GODLIKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kico is legendary !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monster post!!!!
ACE !!!!!!!!!!
xD
Tko kaže da Swain nije za 3x3 ???
sada sam odigrao :
8 0 9
2 0 8 (stealeri -.-)
Pre dobar je
W ability <3
ma i ulty <3
ma i e spell <3
ona laser bird q spell nis damagea skoro nerady bljak :yuck: :yuck:
Prebacite na 0:53 i pogledajte.
Show :D
Jedan od razloga zasto sam uzeo swaina : SEOGP4feve4
Moj Carrykaiser je upravo ZGAZIO neprijatelje u 4v5. Na kraju gamea sam imao najveći damage dealt od oba teama, i najmanji damage taken. U chatu je neprijateljska Akali rekla da su za vrijeme gamea se dogovorili da me ne diraju jer sam "tank with no damage or CC". Negdje oko levela 9 (ja 9, dakle oni 7, 8) me gankaju Sion i Akali. Ja se zaletim u njihove minione, double kill, i u istom pushu srušim ne jedan, nego dva towera... i onda me dođe MF genkat, nakon što mi se Ult rechargeao... Ult, počne bježat sa 10% healtha, Panth ju mandropa i ubije.
220 AP, 250 MR i AR. GG
Zvuči kul.
Ja sam kao opet počeo igrati, i odlučih se za Nasusa.
Savjeti?
LH is your friend, također trinity, ako se odradi sve dobro do kraja igre two hittaš bilo šta :D
Nego, jeste ikada vidjeli ovo: http://forum.leaguecraft.com/index.php? ... e-art-mod/
Ima nekih stvarno premoćnih stvari, pogotovo Shaco koji izgleda jedno 50 moćnije nego klasični
http://www.leagueoflegends.com/board/sh ... ost2370656= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Ovdje se mogu vidjet sve slike, prekrasno nešto.
Rune masterije?= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Lifesteal itemi i razvij AOE skill prvi. Nafarmaj se, i onda je GG.= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
9/21/0, Exhaust, AP/lvl, CDR i 15% MPen u offense, Scars, dodge, dmg reduction u defense. Rune su HP quints, MPen red, HP5/lvl yellow, CDR blue. Exhaust/Ignite.= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Startam sa Regen Pendantom i HP potom, ciljani itemi su Randuin's za AR, FoN za MR, šuze po potrebi, Hourglass, Abyssal Scepter i Rylai's. Fora je što Morde farma bolesno dobro, tako da mu dobit barem osnovne iteme (Omen, Force, boots) nije nikakav problem bez killova uopće. Rylai's se ne isplati rushat jer su mu svi spellovi DoT ili AoE, tako da je %slow jako slab. Skillovi su E>W>E>W>Q>R, max E, max W, max Q. Oko petog levela više nemaš izgovor za neubijanje svakog pojedinog creepa u valu.
Eu server opet naravno neradi :cry: :cry: :cry: :cry:
http://i.imgur.com/snUIZ.png
Ovako epic gejm još nisam doživio:D
Stackanje AAova, Capova, IEdgeova i PDova!?
AD TF?
Shen sa Frozen Heartom?
Više od pola charova nema bootse?
Ekipa u potpunosti bez tenka, i nitko ne gradi ikakavu obranu?
...
Neznam za tebe, ali ja bi si mozak propucao da igram sa takvim ljudima. Svakakvi biseri mi se pojave na soloQ, ali ovo, u ovakvoj količini...
Ja uvijek igram AD tf i nikada nemam tako los skor= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Probaj hybrid AP/AS/CDR. Odjednom će ti skor sa TFom skočit.
Zato i je epic:D= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Bootse sam prodao da mogu kupiti Trinity, ionako sam imao dovoljno brzine bez njih. Trynda je bio ogroman problem jer nas je mogao sve doslovno onehitati, a nitko nije znao kako ga ubiti pa su ga idioti ignorirali. Zato i imam 21 death, u 90% slučajeva me on ubio zbog prekratkog blinda i nedostatka pomoći no nakon što je moj team skužio da ga lako ubijem sve je krenulo na bolje.
Najjača je bila Anivia, veći fejl još nisam vidio. Kažemo joj da čuva inhibitore dok mi pushamo a ona ode po mana buff i naravno naleti Trynda i uništi nam turret i dva inhibitora. Jedostavno je epic kako smo se izvlačili cijeli match i na kraju pobijedili:D
Dali mi može netko pomoći imao sam windows XP jucer sam presao na windowse 7
pokupio sam usbom sve podatke iz lola da neskidam ponovo i samo kopirao na sedmici na d disk
upalio i sve normalno radi
odem na play match nadje match
izabermo champa
i ok
game startin soon
prepare yourself game is about vegins .. nesto tako
i ok ugasi mi prozor i kao igra "počne"
pojavii mi se kao da ce loadat ugasi se i pojavi mi se ono za reconnect reconnectam se i nist opet sam crno
:S
moj sistem je :
procesor : intel celeron cpu 2.93GHz 2.95 GHz
ram: 1.5 gb
systemt iype : 32 byte
što da radim :/