Imaš remake Ronda na PSP, mislim da se zove Castlevania Chronicles. Virtual Console ti je usluga za Wii gdje nude Nintendo klasike po jeftinim cjenama, ali dođe ti na isto kao da emuliras na kompu.
Printable View
Imaš remake Ronda na PSP, mislim da se zove Castlevania Chronicles. Virtual Console ti je usluga za Wii gdje nude Nintendo klasike po jeftinim cjenama, ali dođe ti na isto kao da emuliras na kompu.
Dracula X Chronicles je zapravo, pomijesao sam.
Zašto mi se ne pojavljuje edit na mobu, Wtf.
XCOM: Enemy Unknown
Nije ovo uopće loše.
Prva strategija koju sam odigrao (ak ne računam Wormse i Yu-Gi-Oh kartanje).
Iako se u biti svodi na ponavljanje istih radnji, s minimalno priče, likova, ipak igra pruži dosta epičnosti i povezanosti s bezkarakternim vojnicima za koje navijaš i ne želiš ih izgubiti.
Prošo sam na normal, sve države ostale, kriza na kraju bila max na 2, sve imaju satelite. Izgubio sam nekih 5 vojnika u početku. Kasnije ih više nisam gubio. Najbolja je bila rasturačica snajperistica plavuša, koja je znala pobit tri, pa čak i četri protivnika za redom, u istom krugu. I heavy meksikanac koji je ostao još iz tutoriala i raketama raznosio sve i svašta.
Veće težine neću probavat. Za sad mi je dosta.
Ali kad Enemy Within dođe i kad se zaželim opet TBS-anja, sigurno ću ga odigrati.
A skupi DLC i onaj FBI ću vjerojatno preskočiti.
8.5/10
Prešao Doom 3, sve u svemu vrlo je dobar, ali previše razvučen. Mislio sam da će pakao biti kraj, a ono poslije toga još imaš 30% igre opet na Mars bazi, što nekako ubije napetost. Kad dobiješ opak arsenal kasnije u igri, nestane tog horor aspekta i pretvori se u čistu akciju. Dobro je to, ali prilično mi je nedostajalo izazova tamo na polovici igre, kad već imaš chaingun i plasma gun a još te nisu krenuli okruživati većim grupama beštija.
Ali priču je dosta zanimljivo pratiti, ima momenata kad se prilično usereš (pauci su najgori) i bossovi su kul. Možda probam ekspanziju.
GTA4: The Lost and Damned
I reko ja, puca mi se malo, idem ja dovršit taj GTA Complete Edition kad ga već imam.
I igram ja, igram, mislim si, pa ovo je čak ok igra.
Pojavili se checkpointsi, shotgun je postao pravo, korisno oružje, motori su postali milina za voziti, priča je smislenija, likovi simpatičniji.
Pa ovo je dobra igra! :shock:
Je vraga!!! :-x
Nakon pete ili šeste misije (one s prljavim policajcima), nema više mission markera na mapi.
Vozim se ja malo, čekam da me netko nazove za misiju, ništa.
Zovem sve redom u imeniku, ništa.
Saveam par puta da vrijeme prođe, ništa.
Restartam igru, ništa.
Odem na internet, vidim još ljudi ima taj problem, ali puno kasnije (na nekih 60%, a ne 20% kao ja).
Pišu da treba vozit gradom, radit activitije s bandom i molit se da te netko nazove.
Reko ja, nema šanse! Jebi se rockstar, sa ovakvim poluproizvodima.
Ne znam jel to namjerno tako napravljeno, ali ja to smatram gamebreaking bugom.
Taman kad se ponadao da će GTA opet biti dobar i da možda petici dam šansu, oni ovako.
GTA4 je bio jednostavno loš i dosadan, ali je bar radio. Ova ekspanzija nit ne radi. Onoj trećoj zbog toga neću niti dati šansu.
Zbrisao instalaciju, zbrisao saveove, nema više GTA za mene.
1/10
Yep, Rockstar je smeće. Najbolje je njihove igre igrat sa pirate baya, bolje rade.
Igram na PS3, pa ne igram pirate.
S time da su konzolaški GTA-ovi kakti odlično optimizirani.
I onda ovakvo sranje.
GTA IV
Nisam mogao proći, pun mi je kurac bio.
+ atmosfera
+ muzika
+ likovi
+ prvih nekoliko sati igre
+ humor
+ fizika vozila
+ odlični dijalozi
- prebrzo dosadi s obzirom na dužinu igre
- optimizacija (bez sjena je ok, sa sjenama kaos)
- napucavanje
- repetitivnost
6/10
Psychonauts, lol.
Epizode su meni odlične bile i nikakvih bugova nisam imao, a GTA IV jest dosadan, uostalom probaj epizode na PC-u.
= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
također nisam imao tih problema, sve radilo sasvim normalno, naravno na PCu sam igral
Ista stvar i kod mene, nikakvih problema nisam imal s ni jednom od gta 4 igara na PC-u... Zanimljivo kako ljudi čim im neka igra ne radi kako treba odmah optužuju da je bugovita, iako ima hrpa drugih ljudi koji nisu imali nikakvih problema...
Epizode mi ne rade odkad sam ih kupio prije 2 godine. Ni na drugom disku, ni na drugom OS-u. Rockstar smeće.
Rockstar jedan od najboljih devova.
Prvi odozada.
Nije me briga ni da svima drugima radi savršeno, a samo meni se problem dogodio (ali događao se i drugima).
Jednostavno se ne želim s time više zajebavati i to tretiram kao gamebreaking bug.
1/10 i kraj priče.
Ima puno boljih, zabavnijih i stabilnijih igara za odigrati da bi se s ovime zajebavao i tražio rješenje.
Možda me za godinu dana srdžba prođe i probam ih opet.
Možda.
Davat 1/10 jer tebi (i malom broju ljudi) igra ne ide ispravno je smiješno. A da se niti ne potrudiš naći rješenje, ja kad god sam imao neki bug s igrom uobičajeno bi se sve riješilo s kakvim patchem ili nekim laganini hotfixom za 5-10min. Nikad nisam naišao na neki gamebreaking bug koji bi mi uzeo puno vremena da ga popravim ili da je nerješiv. Al da je R* očajan dev to jest, barem što se portova tiče.
Uostalom kao što si rekao niko te ne tjera da ju igraš lol.
Rockstar fantastičan dev.
Zadnji očajni port je bio GTAIV kojeg su jako brzo popravili sa patchevima. Epizode, LA Noire i Max Payne 3 su bili odlični portovi.
Rockstar, triple DRM i retardirani support.
Fix je vozi se deset sati po gradu, radi activitije sa svima iz imenika i moli se da se odbuga i da te netko nazove.
Ili startaj iz početka. I nadaj se da ti se neće opet dogoditi. Možda iz petog pokušaja uspije.
Ne hvala. To je gamebreaking bug. Igra ne radi, nedovršena je. 1/10
Skyrim se stoput crashao, ali nakon svakog restarta nastavio sam tamo gdje sam stao. To nije gamebreaking i preko toga mogu proći.
Rockstar je sam po sebi postao loš.
GTA4 smeće, epizode ne rade kak treba. Max Payne 3 dosadni proljev. LA Noire smeće.
Jedino su s Red Dead Redemption pogodili. Gameplay je ko GTA, ali ima puno toga za raditi, nije tolko dosadno, puno više atmosferično, bolja priča i likovi, i što je najvažnije, sve radi.
Ali, ako računam svaku njihovu igru iz ove generacije (GTA4, epizode, MP3, RDR, LA:N), to im je 20%-tni uspjeh.
Dakle, loše.
Max Payne je odlična pucaljka ne kužim hejt na to a i još je bio dobro optimiziran. LA Noire je bio krš od porta, jedva igrivo a i odustao sam nakon 2 slučaja nije me baš privuklo. Epizode su dobra zabava, šteta što te zblesirao taj glupí bug, a GTA IV nije ni u kom slučaju smeće, al bome nije ni zaslušio da ga se kiti onako sa 10/10 itd. Nemam konzolu nikakvu tako da RDR nisam probao. Al zato će GTA V pomest sve.
zašto je LA Noire krš od porta?...meni je radio bez ikakvih problema
Max Payne nema dovoljno nevidljivih zidova da bi Windwalkeru bio zabavan.
I također ne kužim kaj ne valja sa optimizacijom LA Noirea? Vrtim ju savršeno, bez ikakvih problema.
rockstar fanbojevi
Meni LA Noire užasno trza, dok većina drugih zahtjevnih igara radi savršeno na visokim postavkama.
Pa zato što sam prije tjedan dana tek nešto poštenog uzeo, a prije sam se igrao na Althon X2 4000+, 2GB RAM i GeForce 9600GT i skoro sve bih pomoću stavaljanja detalja na low ili primjenom patcheva, fixeva itd učinio igrivim, GTA IV sam čak skemijao da radi i na toj kanti staroj igrivo na medium-low postavkama, da ne govorim kako bi išao kad bi sve detalje spustio. Max Payne je isto pristojno išao itd. Dok je taj LA Noire išao očajno ni patchevi ni linije ni nikakvi fixevi nisu pomogli da to ide kak spada, ili bi na jednom levelu išlo očajno ili jedva igrivo, tako da ono krš od porta. Prepostavljam da bih ga sad mogao bez problema igrat, al nemam uopće volje.
da imate kompove koji imalo valjaju ne bi vam trebao support i ne bi imali "bugove"...= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
To ti bas i nema smisla, znas
ima, ima... samo si ne žele priznati..= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Da, ako imaš bolji komp doći će vila gejminga preko noći i magijom popraviti bugove i učiniti igru boljom.