Meni osobno bi serija bila triput bolja samo da se izbaci taj mehanicki smijeh, bas kvari ugodjaj
Printable View
Meni osobno bi serija bila triput bolja samo da se izbaci taj mehanicki smijeh, bas kvari ugodjaj
Inace, Chuck Lorre je napravio tu seriju.
Najveci uspjeh do sada mu je Two and a half men.
Go figure.
Ali zna biti fina serija kada nije isforsana.
odgledao 6. sezonu 24, standarno fenomenalno ko i svaka dosad
Prva sezona je bila dosta dobra, svježe i sve to.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Od druge se sve krenulo razvodnjavati. Sheldon je postao over-the-top psihopat, Leonard je postao glup ko prozor, Walovitz je postao seks manijak, a Raj bi kao trebao biti smješan jer je indijac. I naravno, mehanički smijeh.
I svi imaju mommy issues.
Prestao pratit na 4. sezoni.
ja odgledal 4. sezonu jer nisam imal kaj delat
Ja sam negdje na 4.07 odustal.
Ma smjeh je uzas, al prve dvi sezone su bile dosta zabavne, odgleda san i ovu zadnju al iducu necu sigurno, sheldon je nositelj serije a previse su ga unistili pa je i on posta prenaporan, al iopet u pocetku je bia strasan a i serija je bila odlicna.
SPACED 10/10
jel ovo išlo nekad početkom nultih na hrtu?
imal sam osjećaj da sam već sve to gledal nekoć. :s
Počeo gledat 6 sezonu prijatelja :D prezakon je serija, žao mi je što prije nisam počeo gledat.
Zavrsio drugu Breaking Bada. Jebemu sto svaka sezona pocne mlako i tek pri kraju postane interesantna, kad bi bar taj kontinuitet mogli drzati kroz cijelu sezonu. I od novih likova, Gus mi rula
Mike mi je najveći car u seriji :D
Odgledao mini-seriju The Diary of Anne Frank
Čist ok ekranizacija knjige
= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Gledam novu seriju/stand up od Louisa C.K.-a zvanu Louie :)
Fenomenalno, pogotovo ako volite C.K.-a. Ako se nikad niste upoznali s likom ovo je prava prilika.
serija je pree :) uvijek sam mislio da je neka zenskasta ali smijesna je serija. Najvise mi se svida intro na season 3 ep 7(pod intro mislim ono prije nego sto krene theme song)= Citat =:
Izvorno postao Cookie monsta
ntsf:sd:suv
pogledo 6 epizoda. serija je faking bogovska. umiro sam. predobro nest, no nazalost 11min/epizoda je malo
KRENULA NOVA SEZONA KRV NIJE VODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rotfl:
/Sigourneyweaver "Kill meeeeeee...."
kako mi je drago da ne gledam više tv
Jeste imali vi nešto s njom?
To je vjerovatno najbolja serija domace produkcije ikad, bas mi je uljepsalo dan kad san vidia da je iopet na tv.
ne, ne sjećam se
prejaka je serija, pogotovo ona epizoda jucer kad mama onog frajera stalno vuce i neda mu da se druzi sa curama a decko ima 17 god haha
Odgledao WildC.A.T.s. Treš, ali je vrijedilo zbog nostalgije.
Pogledao trenutnu epizodu Breaking Bada. Opet su poceli sa interesantnom radnjom pred kraj sezone :D
I zasto se svi ponasaju kao da nema rak, od pocetka sezone niko nista nije (multiple negacije ftw) spomenuo, malo mi bezveze to. Prije su trcali na sve strane cim zakaslje a sad kao da je izlijecen
Zato kaj je? Jesi ti pratio seriju uopće rofl
Pa zadnje sto mu je doktor rekao je da se rak dosta povukao ali jos je tu. Zna da je imao jednu vaznu operaciju kad je promrmljao za drugi telefon pa su tu nastala sranja sa zenom ali to je bilo bas davno.
Ne sjecam se nijednog konkretnog trenutka da su mu rekli da je izlijecen
A kako bi se trebali ponašati? Plakati cijele 4. sezone iako mu se rak povukao? :)
Iako rak nije skroz nestao Walter i njegova žena sada imaju previše drugih problema da razmišljaju o tome.
E jebeno ste iskoristili spoiler tag.
JE-BE-NO.