A fresh face among the residents of Middle-earth: Tauriel, an elf warrior played by Evangeline Lilly of Lost fame. “She’s slightly reckless and totally ruthless and doesn’t hesitate to kill,” says Lilly. She’s also not found anywhere in J.R.R. Tolkien’s original fantasy novel, or in any of Tolkien’s other writings for that matter.
Kog su ubacili u filmovima? Ne sjećam se, znam da su izbacivali
06-06-2013, 09:39
StormCr0w
Re: ~Silmarillion/Hobit/LOTR~
U prvom filmu Arwen spasi Froda, i onaj Lurtz ubije Boromira a u knjizi ga uopće nema.
U drugoj Haldir dopelja bataljun elfova u Helms Deep.
Toliko se sjećam sad, ima vjerojatno po internetu čitavih eseja o promjenama.
also :)
edit: krivo sam pročito quote, ne znam ni ja koji su likovi osim onog Uruk Hai lidera ubačeni.
06-06-2013, 09:58
Lord Ragnarok
briem da je tak uruk hai u knjizi.
nisam siguran al mislim da je
06-06-2013, 10:01
StormCr0w
Nije.
= Citat =:
Lurtz was an Uruk-Hai leader of Isengard created specifically for Peter Jackson's movie The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring.
06-06-2013, 10:39
Gothmog
Ima tih stvari još, npr.
U filmskoj trilogiji je Gothmogom prozvan, vođa orkova (onaj deformirani), a u knjigama je on knez Balroga iz prvog doba, i nema veze sa prstenom.
The new teaser trailer for The Hobbit: The Desolation of Smaug will be unveiled this Tuesday, June 11th, at 10am PT / 1pm ET!
10-06-2013, 15:05
Aerial
Skoro mi je promakao tekst na dnu, već sam htio pitati ima li kakvih novosti u vezi trailera ^^
11-06-2013, 19:15
flander
11-06-2013, 19:24
Windwalker
:pray: :pray: :pray:
10/10
Uzbuđenje na vrhuncu!
11-06-2013, 20:49
Aerial
Orlando je čudan, kao da je polu-CGI. Valjda čovjek ostario IRL, za razliku od elfova? :D
11-06-2013, 21:09
Karlo_from_Bjelovar
dobar je trailer
11-06-2013, 23:12
mravojed20
Puno vidno lošeg CGI-a, ili u najmanju ruku preočitog.
Ono kad Legolas u zaletu napinje luk i strijelu, ili je neki drugi vilenjak, uglavnom točno vidiš da je cgi vilenjak s DEBELIm licem wtf..
Meni nije jasno kako su prije 10 godina imali mozga i napravili toliko realistične efekte da nisi mogao prepoznati kad je CGI, kad je stvarno, kad je neki prop korišten a sad je sve CGI i tako blesavo djeluje.
ALso, Smaug izgleda ne impresivno, bar glava.
Ne znam, ova trilogija meni djeluje ko da 'rade film o tolkienovom svijetu' dok je LOTR bio jednostavno 'taj svijet', ne znam drugačije opisati, fali im ono nešto tu.
11-06-2013, 23:59
Mirogamemasta
Slažem se da je zmaj mogao biti bolji, ali nigdje nisam vidio loše CGI efekte. Sve mi se čini uredu...
Ovo će biti još jedno remek-djelo kojeg ne mogu dočekati da pogledam.
12-06-2013, 00:19
Windwalker
Ma vjerujem da će u filmu sve što je sad problematično puno bolje izgledati.
12-06-2013, 10:18
Gothmog
Zadovoljan sam viđenim...but then again, I'm easily impressed...
Btw. za one koji igraju WoW (*wink*Aerial), Smaug ima glavu proto drake-a :D
12-06-2013, 10:40
flander
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Zadovoljan sam viđenim...but then again, I'm easily impressed...
Btw. za one koji igraju WoW (*wink*Aerial), Smaug ima glavu proto drake-a :D
@ mravojed pa pretpostavljam da se danas malo tko od režisera da zajebavat sa kostimima i makeupom, piknu sve u CGI i mirna bosna
12-06-2013, 16:48
mravojed20
E, trenutak prije ovog screenshota na traileru, ful debelu facu nekako ima :D
Ma znam, lakše im je s tim, ali...kad se sjetim samo koliko je sve u LOTR-u izgledalo 'ko da je pravo, ko da je jako staro' a u Hobbitima mi sve djeluje nekako 'filmski', osjetiš da su u studiju ili da je CGI, recimo Moria u usporedbi s onim tunelima kod goblina. Kad su ušli u Moriu prvi put i kad je Gandalf osvjetlio one stupove podzemnog grada, baš je izgledalo ko da je to čudo iskopano i isklesano negdje.
Budem gledao ipak, naravno, samo bi volio da imatu dodatnu nijansu koja fali.
Bard je skroz promašen vizualno. plus taj glumac je praktički isti orlando bloom jbte...
ubiti clip koji prikazuje dvije ženske kako su reagirale na Hobbit trailer, ovaj novi, a u isto vrijme ig gledaju Bloom, ona ženska elf i kralj elfova ( neznam im imena jebiga)
:D
12-06-2013, 19:45
mravojed20
Smaug nikad ne vidi Bilba u knjizi jelda?
Mislim, uvijek je Prsten imao dok je pričao s njim.
A tamo je scena di je praktički metar od njega bez Prstena.
Vidiš, stvarno bi to moglo biti, san, volio bi da pravi Smaug ipak bude malo impresivniji.
ubiti clip koji prikazuje dvije ženske kako su reagirale na Hobbit trailer, ovaj novi, a u isto vrijme ig gledaju Bloom, ona ženska elf i kralj elfova ( neznam im imena jebiga)
:D
13-06-2013, 14:09
mortician
= Citat =:
That was really funny. Now can someone please film Robb Stark's reaction to his fan's reaction to the Red Wedding?