rijesio sam misiju nakon sto sam 10 puta izfejlo:D= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
[quote=Karlo_from_Bjelovar]to ti je zato što imaš novu frizuru! :D[/quote:3pe354ev]= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Reverse":3pe354ev
kad sam ownažer.
Printable View
rijesio sam misiju nakon sto sam 10 puta izfejlo:D= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
[quote=Karlo_from_Bjelovar]to ti je zato što imaš novu frizuru! :D[/quote:3pe354ev]= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Reverse":3pe354ev
kad sam ownažer.
dospio sam u gold ligu u 1v1... jeeeeee! :)
Momci,novi sc2 turnir ce sad pa se prijavite
http://www.studeni.net/forum2/index.php?topic=48.0
Turnir krece 9.1 u nedjelju,pozz :D
Ovaj SC2 nije vise zabavan. Matchevi postaju naporan posao, a ne igra. Nakon pobjede se osjecam kao da sam kopao cijeli dan u polju.
(Kad se sjetim da sam prvi tjedan isao 2v2 sa cistom formacijom sastavljene od tenkova, vikinga i par marinaca....)
Imam silver rank na 2v2 sa tim da me poceo spajati sa ekipom koja ima platinum i diamond rank. Damn. :(
Mozda je bolje tako ipak se se na kraju matcha osjecas bolje kad pobjedis jakog protivnika koji ti nije dao ni disati u pocetku nego nekog newbija koji se nije ni odupirao.
A nista, ja odoh natrag na kopanje...
To i jest Sc2, zato ja ne volim baš melee, jedino nekad 3v3 ili slično iz zabave. SC2 je teška igra i zahtjeva posvečenost da se poboljšaš kao igrač. A meni se neda ulagat vrijeme u nešto takvo...
Zato igram custom mape, kojim nažalost nema i podrška je loša xD.
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Dobro dosao u svijet starcrafta:) Ja sam bw tako par tisuca matcheva odigrao,gledao sta nevalja,kako dalje itd. Ljudi uce enormno brzo,sve je dostupno,svi napreduju. Gustat mozes sa prijateljima ili u lanu(kojeg nema):)
ko vam je kriv što igrate po par matcheva dnevno... ja ako uspijem odigrati jedan match dnevno sam sretan... ali zato mi je zabavno... nedavno sam promaknut u gold ligu 1v1... :P
Najgori sam u ZvP-u a stalno dobivam prottosa za protivnika, damn :twisted:
Šteta što je kraj praznika, baš sam ušao u formu
EDIT: bacite pogled na APM :)
average ti suxa :P
a ovaj tip protiv kojeg si igrao ima 67 apm, koji omg, vise imam u doti kad jungleam xDDDDDD
Average nije tako loš, obično imam 200 +/- i ne treba puno više. Žalosno je što je ovaj lik protiv kojeg igram Diamond. Vecina Terran igraca ima manje od 100 APM-a u prosjeku (svaka cast izuzecima). Noob rasa :D
Prijave do 3 sata,pozurite ko oce :D= Citat =:
Izvorno postao majstoro
ne znam od kad je APM mjerilo bilo čega?! najlakše je naspammat apm bezveznim klikanje okolo, to svaka njubara može... a to što imaš 588 APM isto nije pokazatelj ničeg...
terran ne zahtjeva visok APM, posto nema puno toga za raditi u pocetku. Ja u pocetku imam oko 50-60 APM kod terrana, dok buraz ima oko 150 sa zergom zbog Zerg queen i konstantnog stancanja radnika/rouchera. Primjetio sam da mi tek u borbi se dize na 200 apm isto kao i kod njega. (On ima malo vise ali tu smo negdje, uglavnom sto pokusavam reci je to da terran u pocetku ne zahtjeva visok APM za razliku od zerga za kojeg konstantno imas visok APM).
ja hoću reći da APM nije mjerilo kvalitete igrača... ja mogu biti iber loš i kad dođe do okršaja u panici bezveze klikati okolo, tiskati shortcut-ove pa da mi je APM zbog toga visok...
Naravno, zaboravio sam napomenuti da se slazem oko toga.
Btw jedna kewl slika:
http://www.pohrani.com/f/1G/10f/2W2c...hor-ingame.jpg
Nisam ja ni u jednom postu rekao da je APM mjerilo skilla, nego da sam se napokon malo zagrijao(nisam igrao ladder od kraja ljeta)
Nema nacina da se paralelno igra u dva laddera 1vs1 ?
nope
Ma nema ti to smisla, ionako ćeš uvijek biti oko 50% WLR tako da...
Mislim da zeli dati nekom drugom da igra, bilo bi logicno da toga ima ali blizz je postao škrt u zadnje vrijeme
slažem se, to korištenje APM-a za mjerilo kvalitete je potpuni promašaj.= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
pa da, evo primjer. baš jučer sam igrao 1v1 protiv very hard A.I.-a, nešto me net zafrkavao pa nisam mogao MP igrati... dobio sam ga bez problema... poslije sam slučajno išao gledati replay - A.I. je na kraju imao average APM oko blizu 200, a u nekim trenucima usrijed okršaja je znao skočiti i do 700+...= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Master League
Jedva sam u Gold ligu usao na 2v2 brijem da se dalje od toga ne micem.
Jel se tko cuje sa Reikom? On je sigurno vec u Master ligi. :D
Nope, imam ga za frienda, on drzi 40. mjesto u diamondu(ali mislim da on ne igra previse ligu). Btw sta se s njim desilo?
EDIT: oce biti kakav cro channel?
mislis zasto ga nema tu na forumu?= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
porjeckao se sa pingvinom i dobio perma ban.
HRV-1= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Javite se ko oce protiv mene jednu
Da vas pitam,kako ubiti one nevidljive smradove kod terrana,one avione
pojavi mi se nevidljiv i bazu mi razrusi?