Taj tigar ima više dramatičnosti i duše u jednoj minuti nego kompletni suhoparni Argo. Oba su filma kvalitetna, svaki na svoj način ali Argo me ostavio prilično ravnodušnim. Da su ih Iranci na kraju ulovili bio bi mi film jednako dobar.
Printable View
Taj tigar ima više dramatičnosti i duše u jednoj minuti nego kompletni suhoparni Argo. Oba su filma kvalitetna, svaki na svoj način ali Argo me ostavio prilično ravnodušnim. Da su ih Iranci na kraju ulovili bio bi mi film jednako dobar.
She's the Man (2006)
Jednom rječju - PREODLIČAN!
jebote isus i spojleri vise, jel toliko tesko stavit spoiler u jebeni spoiler tag= Citat =:
Izvorno postao šcer od SAVE BAĆIĆA
Dobar je Argo, čak mi je i 2. najbolji film od nominiranih, međutim, nekako bi mi bilo žao da Life of Pi ne osvoji glavnu nagradu. Uvjeren sam da skoro neću gledati sličan film, dok je Argo "samo" još jedan vrlo dobar film koji igra na provjerene karte i ni po čemu nije poseban. Nemam bitnih prigovora na sam film, jednostavno znam da će već za mjesec, dva izaći nešto jednako dobro, dok je vizualno savršenstvo kao što je Life of Pi ipak teže nadmašiti.
Pa nisi valjda tako naivan da nemožeš i prije gledanja zaključiti da će ameri uspješno zbrisati :( . I tako je jedina draž u filmu na koji će to način izvesti.= Citat =:
Izvorno postao hansi
ne nego nisam uopce gledao film niti znam o cemu se radi, vjerovatno nisam jedini u tome, al stvar je u tome da si spojlao kraj filma, a mogao si samo kliknut 1 gumb i stavit ga u spojler tag
Ma nisam spojlao ništa. Veći spojler bi ti bio da si pogledao službeni trailer..
U 99% filmova se radi o tome da izgubiš u nepovrat nekoliko sati i minuta svog ovozemaljskog života. Učinio ti je uslugu!
Mene taj Argo nije toliko oduševio, svakako da je odličan, al i sama nominacija za takav film je uspjeh, ipak je to jedan od onih filmova kakvih imaš par godišnje, makar je ipak Argo ističe kao jako kvalitetno odrađen, za razliku od većine drugih. Tigar u čamcu je zato odlično audio-vizualno iskustvo kakvih nema baš mnogo, još je i priča solidna, malo obična, al zato ispričana na veoma neobičan način, a takvih filmova na žalost nema baš puno. Al sumnjam da će i jedan od ta dva dobiti oskara, onog glavnog barem.
A jebemu, spojler je i gotovo. Spojlao si kraj filma, i opće nema veze da su Amerikanci u pitanju, moglo se na više različitih načina završiti.= Citat =:
Izvorno postao šcer od SAVE BAĆIĆA
Nedavno pogledah Svećenikova djeca. Film je odličan i jedan od boljih hrvatskih filmova u zadnje vrijeme. Tko god da vam veli da film nije baš nešto - nemojte ga slušati i obavezno pogledati. Uz Paradu je obavezno štivo novijih domaćih filmova.
a ništa, onda moram i ja Argo pogledati :S
Jel netko rekao "ban"?
Nope.
Blagajnica hoće ići na more
10/10
Duhovito na pravi način. Klasik.
Ja sam upravo pogledao Stalkera.
Ocjena: maksimalna
star wars epizoda 2 najgore govno
Jest, baš uništava svu karizmu Vadera kad je nastao od plačljivog idiota.
Iz nekog razloga, dvojku još i mogu podnijeti. Možda zato što sam ju zadnji put gledao kad je tek izašla prije 10 godina. To je taman za taj uzrast namijenjena trilogija.
Trojka, s druge strane, je jedan od najgorih filmova koje sam ikad gledao.
Mislim da ipak Phantom Menace zaslužuje tu titulu. Najgore smeće od ta tri prequela.
U SW svemiru valja sve osim filmova.
Meni je phantom menace jos najbolji od prequel trilogije (sto ne znaci da je dobar lol), cisto zato jer ima najmanje cgi-a te samim time izgleda nesto prirodnije od druga dva. Sve drugo u njemu je uglavnom uzasno kao i u nastavcima.
Kada bih birao najgori to bi valjda bila dvojka radi onog ljubavnog sub-plota i pre glupih "over the top" akcijskih scena.
+1.= Citat =:
Izvorno postao vukopas
Također, Liam Neeson.
Ne znam, jedinicu i dvojku sam gledao kad su izašli, dakle to je još bilo predpubertetsko razdoblje rane osnovne škole. Kao što rekoh, valjda je to za taj uzrast. Trojku sam pogledao prije par mjeseci, pa sam valjda kritičniji.
Svecenikova djeca. 8/10
Zabavan filmic iz ateisticke perspektive. Svakako se isplati pogedat :)
Argo
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...2012Poster.jpg
8/10
Možda sam očekivao i malo više pošto su me oba zadnja Afflecova filma jako ugodno iznenadila, ali film svakako vrijedi pogledati. Za razliku od nekih, mislim da je ova priča zaslužila da je se ekranizira i napravljen je dobar posao. Film uspijeva biti napet do samog kraja iako je kraj poznat i prije nego film počne. Glumačka postava mi se jako sviđa, mnoštvo je tu poznati(ji)h faca.
Skyfall
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...all_poster.jpg
8/10
Bolji od dvojke, što bome nije bio težak zadatak, negdje na razini prvog. Bardem je očekivano dobar kao negativac, akcijske scene su solidne, čak ima i auto sa gadgetima. Kam više.
= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Liam neeson. Samo zbog njega film ne može bit negledljivo smeće
Epizoda 3 je najbolji SW film, ja ne znam o čemu vi pričate.
http://i.imgur.com/NKGTtDc.jpg
A ono, dobar je, ali mislim da mi neće ni po čemu ostati u pamćenju osim ako se netko ne pozdravi sa mnom preko mobitela s "argo fuck yourself".
4/5
Evo, jesam rekao. Argo pokupio Oscara za najbolji film.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
to je dovoljno :D
Drago mi je zbog Afflecka jer će mu to biti poticaj da nastavi u istom smjeru. A film je solidan, ali nije nešto što ću ponovno s guštom gledati ili ga se sjećati dulje vrijeme.
Za ove koji su gledali Life of Pi. Koliko se gubi na doživljaju ako ga ne gledam u 3D-u? Se isplati uopće gledati običnu verziju?