mogli ste barem -sh lupit
Printable View
mogli ste barem -sh lupit
da al fora je bila, da maledict owna(dobro owna) al ne više od arrowa, hook i suicida xD
i da, teon ne smij se :p nisam mogo jebeni arrow pogodit svaki bi mi izbjego i još je cjelo vrijeme spamo jebeni cask tak da sam se teško mogo približit, ja sam išo na mjollnir, sljedeći put ak budemo igrali idem na difjužl pa se jebi :D
inače što se tiče te spike najkorisniji/najbolji spell, to se nemože objektivno reč, jer sve zavisi od gamea, a svaki game je drukčiji, to se može samo subjektivno reč, a ja sam i reko subjektivno meni najbolje spellove :) i onda bi opet moglo doč ono "dota je timska igra" pa je najbolje ič comboe(slažem se:) tiny+techies ftw) i sl. sranja...
becst combo za 5x5 om = roof, tide, enigma, leschar te magnus
:D
nema toga sta bi zaustavilo ovu 5 na om :p
edit:
@teon, dobra isprika ZLATA vrijedi, a ti se slikaj kolko os :D
Izgubio si od Rangera :P
Isprika nije izlika ...
Uglavnom ok, prestat cu te zezat :)
Se zna kad ce nova DotA ?
Nezna se tocno kad izlazi. Sad je beta 54, uglavnom ima jaaako puno promjena. Pogledajte malo changelog i tako to.
da, u zadnje vrime stvarno dosta radi icefrog
za neko vrime će nas sve izjednačit sa njubovima kad se masu heroja rebalansira i promine shopovi :D
1v1 ste igrali..= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
vidio bi tebe :D= Citat =:
Izvorno postao Teon
[quote=Systematic Rewerse]1v1 ste igrali..[/quote:3azvopu3]= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":3azvopu3
moje subjektivno mišljenje ko što rekoh..
nisi to rekao x(
= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
nisam reko da je to moje subjektivno mošljenje odma, al rekoh poslje :)= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Da refresham malo....
http://www.xfire.com/video/b3e50/
heh n1:)
Zavisi.
2v2 melee:
Ja budem Lucifer i moj frend bude ludi džukac, ja imam oko 270 attack, on oko 450, i s time da ja imam lude magije, a on može tjerati koga god hoće, tako da kada netko priđe prvo ga napeštamo, onda mu bacim drugi napad i skinem pun vrag, a ako je njegov level djeljiv s brojem 3, onda mu skinem duplo, i kada ga ja ne mogu više goniti, onda mu bacim ulti, pa neka bježi koliko hoće, umrijeti će, a pri tome ga moj frend goni sa svojim ultijem.
2v2 rangeri:
Ja budem trax, moj frend onaj mali vangeful ili kako već. Ja povećavam attack range herojima, a on ima auru koja povećava attack svim herojima, tako da samo od toga imamo +100 attack-a, ali samo kada smo skupa. On nabije oko 320 napada, a ja 480, i ako pokupim double damage to bude cca 960+120 (25%) + 350 na ultra very fast i kada idemo da ubijemo nekoga, prvo deremo na daljinu, ja ga usporavam sa frost strijelama i ako moj frend vidi da će pobjeći, zamjeni mjesto s njime i onda nema kuda između nas dvoje.
5v5:
Slardar, zahtjeva ubiti vlastita 122 kripa i tuđi ring of health, kako bi imao min. 122 HP-a, i da mu ne može nitko ništa, osim ako taj netko u konačnici ima jači napad/magiju od 122. Demon Witch, Atropos i Lich su mi dobri za zabijanje 1v1, pogotovo Lich koji sa ultra itemom ima zadnji napad za oko 1 500 - 2 500 (ne znam točno koliko, no par milja u glavnom) damage-a. Nerubian mi je također dobar za prikradanje s leđa, prelazak u nevidljivost, te na 4 sec. neranjivosti ako sam u gužvi. Za gonjenje 5v5 mi je također dobar bloodseeker, windranner, ludi pas i trax. Snajperist samo ako su heroji inteligentni, jer imaju malo HP-a, a zadnji napad svako malo. Njih i agilitye volim derati s Nerubianom jer su prelagani za njega. Zadnje što sam mogao jest ja 19 LV vs witch doktor 25 LV, koji ima 1000 HP-a više od mene i 50 manji napad, mogao sam ga zabiti 1v1, obojica sve puno, da je to smjeh.
http://www.xfire.com/video/cf6a0/
note:teren sam isprobavao :D
Kak dobit taj teren?
Kodovi?
moras mjenjat neke stvari u warcraftu pomocu editora jednog.ima na dota allstars forumu na media podforumu
Meni taj teren saksa :s
:( Sry evo mijenjam ga samo zbog tebe <3
<3
Ursa mi ima najjače ime.
"Fuzzy Wuzzy" :rotfl:
Još kad' ga vidim onakvog bedastog i ludog, fuzii vuziiiiiiiiiiii...!!!! :rotfl:
ma u ovoj novoj verziji... moghul khant hit him :pray:
A trebaš vidjeti ime u staroj doti od trolla, nešto u stilu đeh'rahan. :rotfl:
Ja i frend igrali tu staru dotu u LAN-u danas, joj komedije kada sam mu vikao, bježi dolazi ti đehrahan! :rotfl: A on mene za*ebava kao, bjei, dolazi ti fuzi vuzi! :rotfl:
E, a interesantno je to, što smo igrali 6 mečeva po 5v5, s time da smo mi skupa, i nema teorije da na staroj doti zabiješ botove, kao da imaju razvijeniji AI, nego ove novije dote.
Pokušavali smo razne kombinacije, čak i odabirom da naši heroji budu uberi, a njihovi kuleri, pa bi nas opet vodili 40:1. Jedina kobna kontrola nam je bila, ja Veno, a on onaj knight na konju koji za svojih ne znam, cca 70 mane napuni sebi ili drugome 300 mane. I tako samo redam wardove od oko 450 HP-a i svaki ima na fast napad od oko 40, tko god se približi, killnemo ga, od toga, čim krene do mene doći moji wardovi mu oguče pola HP-a, mi ga malo napeštamo, podijelim mu poison, on svoje napade iskoristi i pri bježanju moji wardovi ga ubiju, i tako ih pritišćemo sve dok nam ne dođe njih 5 na nas 2, i da nemamo nikakve šanse, ali ta kombinacija je full ubojita, ne samo za kripove, nego i za heroje, čim nam se zaleti neki heroj, wardovi ga tako napeštaju, i ako se u šutu ne okrene, mrtav je, nešto kao 00-24 rashata ulti, slično je sa veno-m kada imaš beskonačno mane. :D
lol @ imba AI
AI imba? Ja sam stalno igrao 1v5 insane AI i nikad nisam izgubio.
ofc
AI nikad nemoze biti imba... (barem se ja nisam susreo sa takvim)
tj. bio je jedan u nekom tenisu na SNESu D:
Nije isti AI. Npr. u novom AI-u, kada i napadaju bazu, odeš preko mape do njihove baze, napadneš im jendom tower, oni se svi vraćaju kako bi obranili tower, i samim time ti više ne napadaju bazu, a u ovom starom AI-u, ti njima napadneš tower, oni tebe ne je*bu ni stručno, ili se eventualno teleportira samo jedan njihov heroj da te otjera, dok ostali tebi razvaljuju bzu. Ili kada te napadaju, odu svi nevidljivost, okruže te i ne možeš pobjeći, ili ti ide jedan naprijed s kripovima, dva s boka i dva s leđa, kao da su organiziraniji. U glavnom, kao da imaju bolji AI.= Citat =:
Izvorno postao dale
A i ne znam kako ti igraš 1v5 s njima, jer bi te zabili da je to nemoguće i smješno, ne govorimo od Computeru Easy, niti Normal, već Insane uvijek. Možeš ih uništiti ako se boriš kao pičić, ali ubiti im heroje vrlo teško.
Šta pričaš ti? Igram dotu godinama i pro sam jebote. AI sam uvijek lagano pobjeđivao. A i to easy, normal i insane ni ne utječe na to kak igraju, već kolko para dobiju il tak nešt (bar je tak prije bilo)= Citat =:
Izvorno postao C
Pa mogu i ja na novijim AI-evima, ali probaj na onim prvim. TI njih pritisneš i do baze ih stjeraš, a onda se oni svi skupe i po midu udare, bez vraćanja, a tvoji botovi su previše glupi da bi se borili s njima, a ti 1v5 sam protiv njih, skoro duplo manji level od njih nemaš nikakve šanse. I ne staju dok te ne unište.
Pobijeđivao sam AI-e 1v5 i na starim mapama. Ne znam, izgleda mi da si tek nedavno počeo igrat dotu, jelda?
C- kadi gras 1vs5 , dobivaš više exp nego njih 5...budeš veci lvl ,
Da, tako je, par mjeseci, ali nije do mene, evo ranger zna kakav sam u doti, sve sam naučio i sve znam, nego je problem što su tvoji AI-evi skureni, a njihovi uberi. Npr. tvoji se sami zalijeću na njih i davaju im ako svoje golde i exp., jedan po jedan, a svi ste slabiji. Nema teorije da pobijediš.
@Znam. Pa neka on pokuša sa svojim frendom 2+3v5 staru dotu.
Nemoguće. Vidjet ćeš ak nastaviš igrat kolko ćeš neusporedivo bolje igrat za godinu dana nego sada i bez problema ćeš moć 1v5 izdržat protiv AI-a, vjeruj mi.= Citat =:
Izvorno postao C
Opet ti velim, nije do tebe i tvog frenda, nego do tvojih botova, kužiš? Koliko god da si dobar, kada se tvoji botovi zalete na njih po jedan u redu, ili kada bježe sa 20 hp-a, i vrate se kako bi se borili i sl. Nema teorije.
A jebote, šta da ti kažem, kad igraš tek par mjeseci. Sam nastavi "vježbat" i vidjet ćeš. I btw, očito ne igraš protiv pravih pro-ova, jer su uvijek ljudi (ak dobro igraju) teži protivnici od AI-a.
Pa sve ove mjesece (3 mjeseca) igram na Gareni, nikada nisam protiv AI-eva igrao. Na početku sam nabacio protiv AI-a, dok nisam pohvatao sve iteme, i onda tri mejseca za redom na Gareni, sada sam LV 10, i jučer me frend naveo da igramo protiv AI-a, ali tog starijeg, i tako me navukao, i mi igrali 5-6 dota, 2+3v5, ni jednu nismo dobili. A novije dote, kako god da igramo, razbijemo ih k'o od šale.
U glavnom na Gareni igram potiv svega i svačega u ovih 3 mjeseca.
Protiv svega i svacega igras da..
Probably nisi naisao na nijednog dobrog igraca zasad...
Nemoj to shvatiti kao uvredu ili nesto, svi smo prosli taj trnoviti put .p
@dale - na kojem serveru igras?
c joj isse, pa vid mene...= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
OK. :D
Hoćemo oko 19 nabaciti jednu?
count me in
da vidim kako igrate