Al i sad ti je svaki tjedan deal of the week i neki tematski sale.
Printable View
Al i sad ti je svaki tjedan deal of the week i neki tematski sale.
24.11. je black friday sale, vjerojatno samo na US storeu, i trajat će do 28.11. Za US store ti trebaju bonovi koje možeš s amazona kupit, a na našem možeš direkt preko kartice kupovat, Paypal nije još uvijek dostupan za hr store koliko znam.
Najjeftinije prodjes ako se ciganis pa kupujes accounte of ljudi s reboota, fair for all i sličnih foruma. Znam iz iskustva, jel.
I aktiviraj si two factor authentication čim prije jer su očito sony accounti mljac za krast.
Zašto ne kupujete igre ko normalni ljudi. Ionako ako igra bude smećec utopiš nekome.
To je previše posla. Vjerojatno neću ništa uzet fizicki za ps4. Ko ce čekat da to dodje.
Najveći zajeb s fizičkim kopijama mi je što živim bogu iza nogu pa nije da u blizini imam veliku ponudu rabljenih igara, a i ne mogu reći da mi korištenje Njuškala spada u redovne aktivnosti. Dosad sam kupio dvije stvari i prodao jednu na taj način.
Za US store mi onda treba US account, s tim ne vjerujem da ću se gnjaviti jer tih par igara koje planiram prve kupiti hoću i imati u kolekciji. Znači moguće je da na našem storeu uopće neće biti Black Friday rasprodaje?
Vezano uz ovaj 2 step verification. Jučer sam ga aktivirao i bilo bi mi draže da postoji android app koji generira kodove ko za Steam recimo nego SMS kodovi. I jedna debilana odmah u startu. Izgleda da ne možeš aktivirati 2 step verification, ako imaš neki drugi Sony account sa istom mail adresom. Konkretno, otvorio sam si MySony račun da mogu ostvariti 5 godina garancije na televizor, pa sam jučer morao obrisati taj account (niš ne gubim s tim, ali opet gnjavaža) kako bih si na PSN računu mogao aktivirati 2 step verification.
Jebote, pa tko je tu lud...
Ma bit će, mrtvi Elipso će imat black friday sale a da ne bi imao psn.
+ neće ti taj sale biti ništa drugačiji od svih ostalih saleova.
A jbg sad moram čekat PSN sale da opet kupim.
Na saleu je
Ajd jedan kveščn vezano uz garanciju. Santa Domenica daje samo godina dana, Alza shop daje 2 i PRO kod njih manje košta čak i ako se uzme sa 3g garancije. Wtf.
Uglavnom, ako kupim preko njuškala ovaj iz T-com ponude (iako je upitna isplativost s obzirom na garanciju) dal onda mogu samo preko neta kupiti ono produljenje garancije sa SD webshopa ili je tu neka kompliciranija procedura?
Ok tnx. Bitno mi je da ne treba nositi plejku u SD ili tako nešto. Nije baš da mi je usput.
U takvom slučaju konzolu moraš poslati poštom. Tako i piše na garanciji.
Ti pričaš za produljenje garancije? Znači treba ipak ići do njih?
Ja sam se bio interesirao za produljenje jamstva pa sam ih nazvao i rekli mi da mogu doć i dan prije isteka garancije, sa garancijom, i da će mi produljit. Al nisam to napravio.
Huhuuu al si ih sjebo
Ne kužim ;(
Kažem čovjeku da može bilo kad uzet to sranje, KAJ PROVOCIRAŠ
Ma riješit ću to odmah kad upiknem konzolu i gotovo. Neću propasti za tih 400kn, a opet je neka doza sigurnosti. Izgleda da ipak treba s garancijom ići kod njih, ali to ću preživjeti.
I općenito mi ta Santa Domenica izgleda poprilično skupa. PS4 gampad recimo je na Alzi 150kn jeftiniji. PRO je 200kn jeftiniji sa 2g garancije. Nije baš sitna razlika.
Daj prestani uspoređivat prljave cigane Čehe s nama kulturnim rimokatolicima Hrvatima.
SD drži RRP cijenu.
Svi smo mi Evropa
Pa i u Sloveniji ti je jeftinije.
Nemam iskustva sa Slovenskim shopovima. S Alze sam par puta naručivao i super su.
Odeš u Sloveniju i kupiš. Lol.
Ja sam imao super iskustva s jednim od tih Slovenskih gaming shopova. Čuo sam se s njima, pitao dali šalju u Hrvatsku, rekli su da nema problema, napravio narudžbu i više nikad nisam čuo ništa od njih. lol
Eto, riješeno. Zbogom živote.
http://forum.pcplay.hr/attachment.ph...ntid=769&stc=1
Dodaj me na psn, nick je shtiri.
Dobrodošao i uživaj!
(Xero sad negdje ljubomorno čuči u kutu.)
Pa zbog tih naslova komotno si mogao uzeti staru plejeku, još bi ti radili bolje.
Za tih cca 100 eura razlike u cijeni mi ipak izgleda pametnije ići na jaču. A i nadam se da će više developera dati 60 FPS mogućnosti na budućim igrama pa prvenstveno radi toga. Dao bih lijevi bubreg da ipak iskemijaju nešto sa Bloodbornom.
Uglavnom, prvi dojmovi su ok. Ne bi škodilo da je malo tiša, ali ove G933 koje sam upiknuo bez problema wireless rade s plejkom pa ću vjerojatno tako i najčešće igrati. Odigrao nekih sat vremena Last of Us. Šta da velim, money well spent.
Gamepad mi nije toliko čudan koliko sam mislio da će biti nakon godina korištenja xbox typea. Ali gljive na DS4 mi na prvu izgledaju lošije kvalitete od onih na Xboxu. I imam dojam da mi prst lakše sklizne dole s lijeve gljive. Možda kad se malo priviknem će biti bolje. Ima li ikakve koristi od onih zaštita/kapica koje se stave gore ili je to samo gimmick?
Ja sam te kapice stavio čim sam kontroler dobio (zbog straha da se gljive ne raspadnu, po pričama mnogih) i od onda su gore.
Ne znam niti kako više izgledaju originalne gljive.
Na crnom kontroleru koristim one koje možeš kupiti kod nas, u SD, a na bijelom jedne vrhunske, ali skuplje.
Točnije, ove:
http://www.toysrus.com/graphics/tru_...18252002dt.jpg
https://http2.mlstatic.com/protector...2_022016-F.jpg
Rulaju, milina za prste.
Ja sam si kupio kontrol freek snipr tak da budem pr0 u overwatchu
Btw danas u 19 PSX
Nabavit ću si onda i to negdje.
Dodajte me ak hoćete, Hexfire411.
Malokiju sam poslao friend request, valjda.
I dal gasite konzolu navečer ili ostavljate u rest modeu non stop?
Kako kad, u zadnje vrijeme uglavnom u restu da mi se napuni kontroler i da poskida patcheve.
Ja većinom gasim, osim ako ne ostavim preko noći skidat nešto ogromno.
Nekak mi je draže da je skroz ugašeno, iako ne vjerujem da rest mode može naštetiti.
A kontrolera imam dva, pa s jednim igram dok se drugi puni i tak ih mijenjam.
Baterija im je prekratka, pogotovo kad je na DS3 trostruko dulje trajala, a nije da su DS4 dodaci baš nešto korisni - glupo veće svijetlo, touchpad koji koriste jedva dvije igre i zvučnik za koji se sjećam da se koristio jedino u GTA V od svega što sam igrao.
Mijenjao bih ta sranja za veću bateriju isti čas.
Bojao sam se da će mi možda biti neudobno zbog dodane visine ali mi je ustvari puno bolje.
Ovaj Death Stranding izgleda prejebeno.
Samo wtf to uopće bude. Ali trailer je jeben.