klin bez nagiba. nosi sranja silom
Printable View
klin bez nagiba. nosi sranja silom
Mda, ali u biti to je kao pogrešan odgovor.
..."pogrešno ih se naziva uzdužnim klinovima bez nagiba. Pera nemaju kosinu, a spoj ostvaruju samo elastičnom deformacijom."
Ipak ću stavit to tvoje, ali ne znam, profesorica gleda ta sranja da sve bude točno definirano pa ću jednostavno ubost to i jebe me se.
reci joj da tak piše u Deckeru. samo sam ti krivo ovo za silu rekel, pera prenose silu oblikom.
E hvala puno, ako možeš samo još nać na kojem principu radi bimetalna opruga?
I ako imaš link na neki izvor ovih stvari, plox daj.
Bimetalna opruga radi tako da imaš 2 metala različitog temperaturnog koeficjenta, i prilikom ugrijavanja različito se rastežu. Pošto su spojeni to uzrokuje da se svinu u stranu, prekidajući time strujni krug. Kada se metali ohlade ponovno se vrate u početni položaj i strujni krug se zatvori. Ako imaš potenciometar, onda je uz bimetal i jedna pomična kotva koja se pomjera po dužini bimetala i pritišće ga, kontrolirajući tako kolika je toplina, odnosno sila potrebna da se metal uspije iskriviti i prekinuti strujni krug.
evo možeš ovu skriptu navesti ko izvor= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
http://marjan.fesb.hr/~djelaska/documen ... ta-760.pdf
strana 105
Hvala obojici, ova skripta je zakon, tnx :)
Ide tko na Krav Magu u Zagrebu odavde?
Sta sviraju?
Malo po tamburi
Imam frenda koji već godinama ide, malteen od kad je počelo. Why?= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Gdje da si u Zagrebu kupim šal, ne neki pederkasto-šminkerski, neg najobičniji šal da mi grlo ne umre?
Na placu.
Opet ja, treba mi neki link na nešto s podrobnim opisom jednofaznog asinkronog motora, šta više to bolje.
Free cookiez.
Pa gdje ti to učiš bokte, pa bar iz elektromotornih pogona ima jebeno ogroman udžbenik. :(
Električni strojevi, imam napravit prezentaciju a iz istoimenog udžbenika ima možda pet šturih pasusa o tome.
Pričamo li o istom udžbeniku?
http://www.superknjizara.hr/index.php?p ... =100053537
Ahahaha, joj to je onaj klošarski kojeg kod nas koriste trogodišnje. :'D
Ozbiljno, nađi si negdje ovaj što sam ti linkao, ima ti u njemu dovoljno toga da postaneš novi Tesla.
U međuvremenu, ne bi bilo na odmet naučiti koristiti Google.
http://www.ss-obrtnicko-industrijska-zu ... 9&dm_dnl=1
http://zrno.fsb.hr/katedra/download/materijali/743.pdf
http://www.scribd.com/doc/33915952/90/J ... roni-motor
Ma mislio sam na nekakav link koji nije pisan od strane učenika i sl. nego neki izvor iz neke knjige ili takvog nešto, ali ovo je i više nego dobro. Danke.
Što se knjiga tiče, Neodidacta ne bi izdala dobru knjigu da joj život ovisi o tome. A knjigu iz elemenata strojeva je pisala žena, i tu je uglavnom 300+ strana apsolutno ničeg konkretnog.
kakvi su laptopi iz konzuma ako netko zna, ima iskustva?
Ko da su iz konzuma.
K plus
Hoće li onaj kod za PayPal u banku stić doista za 2 dana ili po običaju kasni?
Pa ako je transakcija prošla, kod je tamo. Zašto 2 dana?
Pa za onaj Verify veli PP da treba oko 2 dana uz "slight delay" da mi banka na ispisu svih transakcija pokaže taj nekakav kod. To u biti čekam da bi mogao išta kupovat, a bilo bi mi kul kad bi znao šta da očekujem :/
Pa dođe ti transakcija od PayPala, i sam broj te transakcije or sumthing je taj kod koliko se ja sjećam. Tako nešto.
Uglavnom stvar ti je puno lakša ako imaš internet bankarstvo, automatski vidiš tamo. :s
Gle, ako ti na paypalu piše da ti je sve u redu s karticom i da ti je ta prva transakcija uspjela, to je to. Sad ili si preko internet bankarstva pogledaš opis te transakcije ili odeš u banku pa to riješiš na šalteru ili onom vragu sličnom bankomatu šta imaju. PBZ to ima, Zaba ima isto, Zaba kiosk se zove, mislim.
Ovaj dva dana delay je za transakciju, ne za sam kod.
Barem ako se dobro sjećam :).
Jel ova "whistle" melodija na početku baš iz te pjesme ili je kopirano?
Jel bitno ako se radi o dari faking bubamari i Bojan Djelicu? :S
Zanima me ako postoji orginal melodija da ju poslušam, sviđa mi se, a ovo je sviralo u busu pa sam čuo slučajno
Nema originala, znači da voliš cajke, seljačino, idi se ubi.
Kaže osoba koja je imala uspješan topic na 4chanu le iks d
4 500 000 pogleda jebo mu bog mater.
Manje-više sva ta balkanska mainstream sranja imaju po bar par milijuna.
NPR
Onak, koji kurac :(
hahaha koji je to jebeni kurac :pray: :pray: Al ovo je stvarno apsolutni vrhunac fuzije balkanskog trasha, "zabavne" glazbe, narodne muzike i turbofolka unazad 30 godina. Vrijedno nekakve ozbiljne sociološko kulturološke studije.
Cajke su evoluirale. Cajke šire svoj utjecaj. Cajke preuzimaju svijet.
Sviđa mi se samo ta whistle melodija, ne i cijela pjesma. A pjesmu znam jer puštam muziku u kafiću, pa ono, naručuju ljudi svašta, pa tako i to.= Citat =:
Izvorno postao loo
Neke od meni najdražih:
hmmm moram priznat da me stvarno dosta dugo nešto nije ovolko razjebalo u glavu na internetu. Da to čujem negdje vani stvarno mislim da bi počeo vrištat ili plakat.= Citat =:
Izvorno postao Azer