Jedini problem sa parryem je što moraš čekati do zadnjeg napada u kombou neprijatelja da možeš kontrirati. Malo bezvezno. Ali da, ovaj fokus attack rula, često sam uspio dva lika ubiti s tim, a brzo se napuni.
Printable View
Jedini problem sa parryem je što moraš čekati do zadnjeg napada u kombou neprijatelja da možeš kontrirati. Malo bezvezno. Ali da, ovaj fokus attack rula, često sam uspio dva lika ubiti s tim, a brzo se napuni.
Devil May Cry 3 HD
OK je.
U svakom slučaju bolji od prvog (više oružja, comboa, normalni continue i resurrect, likovi imaju nešto osobnosti i priča je razumljiva, iako su anime i klišej, a level dizajn tu negdje s prvim).
No igra je teška. Na normal. Nema ugodnog igranja, već stalno moraš biti na rubu živaca i koji put prijeći u frustraciju.
Jasno mi je zašto Weky to nije mogao proći, a zašto Ass Creedove može.
Sve u svemu, ok, no igrat ću nikad više (pogotovo ne zadnjeg bossa).
Ali još četvorku moram proći prije DMC-a. Jao!
7.5/10
DMC 3 najlakša igra ikad.
Aha.
Zato si ga i prošao.
Tako sam i ja odigrao prva 2 i stao. Nastavit ću kada budem imao volje za trpiti Anime.
Završio inFAMOUS. Rula. Sad na drugi dio.
Animacije su užas.
Postao sam tolerantan prema animeu, neki mi se čak i sviđa (Ni No Kuni i Okami, ak se on može nazvat animeom), ali dok lik na motoru počne ići pod kutom od 135 stupnjeva i onda primi motor i s njim mlati demone i kaj već, e to je previše.
Ne kupujem. Prestao sam kupovat originale kad sam prestao igrati MP u igrama. Mislim da sam se već prije izjasnio na forumu.
Jailbreako sam konzolu. Tj neke i kupim ako mi se neda zezat s torrentima. Tipa prvi Uncharted (Platinum) sam kupio na reboot forumu za 45kn. Isto tako planiram kupiti MGS Collection uskoro jer nisam niti jedan odigrao, a neda mi se zezati s mrtvim torrentima. Tražit ću preko reboota ili sa Zavvija, game.co.uk i sličnih. Pa ću odmah preprodati kad prođem.
Jedino planiram za godinu dana piknuti PS4, a onda ću napraviti PSN i uzesti PS+ jer je zbilja isplativo. A od naslova ću kupovati samo ono što me zaista i zanima, tipa Uncharted, inFAMOUS, GT i slično.
Aj dobro, puno više smisla mi je imalo tako nešto :)
The Path
Into the trees
Suddenly I stop
But I know it's too late
I'm lost in a forest
All alone
The grandma's never there
It's always the same
I'm running towards nothing
Again and again and again
Smorovita emo igra.
Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition
Koja igra majko mila. 27 sati za akcijsku avanturu, a svaka sekunda je nenadjebiva. Ne da mi se slagat rečenice jer mi je zadnji boss krv popio.
+ combat
+ zagonetke
+ bossovi
+ titani
+ priča
+ atmosfera
+ glazba
+ raznolikost svijeta i neprijatelja
+ dizajn svega
+ dužina
+ težina
+ DLC
+ menu i ilustracije čudovišta
+ VA, likovi
+ zadnji boss u DLC-u
+ igra baš pari s guštom rađena i kao da je masu truda uloženu u nju
+/- platforming
+/- fiksna kamera (iako je puno više plus nego minus)
- skakanje (nepotrebno sakato i zeznuto)
- sprint na double tap lijevog analoga (pravu patnju ovoga sam doživio na zadnjem bossu)
9.8/10
Ne znam kako netko može ne cijenit sve što ova igra nudi. Toliko raznolikosti, koje su opet tako besprijekorno povezane u jednu cjelinu. Strah me nastavka jer mislim da ne može ponovit nešto ovako jebeno.
Bravo, a sad Aria of Sorrow
Nastavak će biti u drugom tonu. Čini mi se čak da bi mogao biti i bolji.
Vidi ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=pJk-zhp8aA0
(Imaš i onaj trailer od 6 minuta na youbitou.)
A probaj i demo. Epika od prve sekunde. Ma još od main menua kad krene ona glazba.
OMG! Skroz sam zaboravio na demo :D
Taman pomislim da se falusu popravlja ukus i onda napiše ovako nešto.
Pa nemoj mi reć da ti ne valja Castlevania?
Kako si se uopće natjerao da prođeš onu močvaru?
Ono na početku? Nisam imao nikakvih problema...
Super mi je kako su lijepo dizajnirali sva područija i onda te stavli na ravnu stazu s koje ne možeš mrdnit, a QTE hodanje kroz močvaru je najgora ideja ikad.
Ništa čudno za linearnu igru. Nije QTE hodanje, izbjegavaš mjehuriće i one valove i na konju si, ne moraš nijedan QTE odradit.
DmC>MGR>Castlevania
Bioshock Inf je bio samo ok.
Slažem se, ali ide:
Castlevania>>>>>>>>sve
Bayonetta > Metal Gear Rising >>> DmC >>>>>>>>>>>>>>> ostali.
Eto, glasnik istine.
Još čekam dojmove, al ne u jednoj i pol rečenici, nego textwall kao Bartuc.
Šteta što nema Bayonette za pc, vidim da je hvale na sve strane. A uz onakav japanski preser štimung, mora očito combat bit svemir.
Prešao Legend of Grimrock.
Moram priznat da je igra pravi bombončić za nostalgičare poput mene.
Super su izveli spoj old school dungeon crawlera sa nekim novijim elementima. Atmosfera, grafika i zvuk su također top-notch (ako gledamo žanrovski). Ono što im ipak malo zamjeram, jest previše puzzle-a, nepostojeća priča, te nagli skok u težini nakon prvih par nivoa.
Sve u svemu, igra je obavezno štivo za sve stare prdonje poput mene, a i one koji se tako osjećaju...Okej, mogu je odigrati i oni kojima se dopada RPG žanr :)
Ne znam. Meni izgleda poprilično sramotno.
Joj, Vedrane...baš si zloćko!
Bayonetta je ono gdje povlačim granicu.
Dok sam vidio neki gameplay, pa sve neki leptirići, cvjetići... a glazba... o isusati, goru nisam čuo.
DMC-i imaju smeće glazbu, ali ova je neka japanska anime - miljama gora.
A što se Revengancea tiče, level design izgleda tako loše i blijedo, protivnici generični roboti, lik gay u štiklama.
Podsjeća na Vanquish s mačevima. A Vanquish je loša igra.
Medal of Honor
Ne znam kako sam ovo do sad propustio niti zašto. Totalno osvježenje na truloj FPS sceni.
+ no recoil
+ virtuozni osjećaj napucavanja, kao iz nekakve plastične igračke, skroz inovativno i fora
+ mnoštvo neprijatelja
+ LIKOVI (Voodoo, Panther, Mother i Rabbit su vjerojatno najvjernije dočarani američki vojnici koje sam imao prilike susrest u ijednom FPS-u)
+ grafika
+ glazba
+ Al Qaida
+ FOV 55
+ samo 4gb je velika igra
+ jeben level design
- prekratka, svega 30 min je trajala
0/10
Skoro ko da opisuješ Castlevaniu.
:D
Jak and Daxter: The Precursor Legacy HD
među boljim platformerima koje sam igrao...grafika je simpa i dost se dobro drži s obzirom kad je igra izašla...remaster je dobro odrađen..priča ništ posebno, tek tolko da je ima...level dizaj je jako dobar i ima dosta raznovrsnosti...Daxter mi je super, mada malo dosadi kasnije al ne previše...moram sad drugi mjesec pokupiti orbove, power cellove i scout flies koji mi nedostaju pa da i ja imam jednu platinu (istina laganu za osvojit :p)...i da, kamera je na par mjesta katastrofalna
8/10
ICO HD
ovo je jedinstvena igra, fakat teško da ima nešto sličnog...zagonetke su odlične, nisu baš lagane no nit preteške, al ponekad fakat valja dobro razmisliti..priča je minimalistička no dobro upotpunjuje gameplay, te uspije stvoriti povezanost Ica i Yorde i ima odličan kraj...glazba i zvuk su vrhunski odrađeni, sam zvuk vjetra dok hodate skoro praznim dvorcem mi je bio dovoljan za stvaranje atmosfere...remaster je isto dobro odrađen, a i što se tiče grafike igra ima odličan art direction/cinematography/vizualni stil (kako god već to nazvali)...i level dizajn je vrhunski...nekako mi je borba najslabiji dio igre i u biti je tu da bude nešto između zagonetki...
8/10
Devil May Cry 4
E to je već bolje.
Kamera je stabilnija (iako i dalje većinom fiksna, no bar ne smeta tolko u borbi), borba žešća i fluidnija, manje je frustracija (osim Dantea koji je najiritantniji boss fight ikad).
Priča je i dalje anime, al bar ima više likova, od kojih je jedan fora (onaj ljigavac s monoklom), sam Dante je napokon ok lik (i onda igraš svega jednu trećinu s njim).
Sve u svemu, solidno, i najbolji DMC od prva 4.
8.4/10
Dante Pilgrim VS the Mundus aka DMC
A ovo je još bolje.
Krenuo sam igrati na Nephilim težini i bilo mi je prelako (u odnosu na DMC 3 i 4).
Ali barem je nula frustracija što se tiče gameplaya, borbe, korištenja itema i toga.
Priča i likovi su onak teenagerski i pomalo iritantni, ali znatno smisleniji nego u bilo kojoj drugoj DMC igri.
Level dizajn je šaren i lud, i sviđa mi se grafički stil. Glazba je loša, ko i u ostalim DMC igrama.
Shvaćam zašto se stari fanovi ljute, jer Dante nije ni sličan liku iz četvorke.
No, to ipak ne opravdava onako sramotnu ocjenu na Metacriticu.
Jer igra je sve u svemu vrlo dobra i zabavna.
Ali možda su je mogli drukčije nazvati, kao i likove, i vjerujem da bi bolje prošla među gamerskom populacijom.
8.8/10
A sad dosta DMC-a za cijeli život.
Kad ti je Son of Sparda pretežak pa ne možeš više igrat.