Printable View
SPOILER MUCH?
pogledao prvu i drugu ep druge sezone Sherlocka. Prva ep je nešto najbolje ikad, pogotovo kraj. Još sam mislio zatvoriti epizodu kad se sve zacrnilo na kraju :D
Nova ep walking deada. Valjala.
Ima već jedno lijepo vrijeme kako sam raskrstio s nekim ozbiljnijim gledanjem i shvaćanjem House M.D.-a, ali svejedno sam više manje i dalje nekako uspio izdvajiti tih 45 min vremena tjedno i stoga popratiti sve epizode do sada. Pa tako jučer pogledao s burazom ovu zadnjuSi ono, lako moguće najbolja ep unazad par sezona, odista ugodno iznenađen ! ...Sad samo fali da se opet navučem na njega baš dok najavili da je ovo zadnja sezona jel.
A danas budem i ja Sherlocka započeo, samo da stigne :)
Je dobra je ta zadnja ep Housea, makar nisam gledao od 3. sez ništa skoro.
Jeste, neupitno najbolja u ovoj sezoni.
btw, Freaks & Geeks, na pola serije sam, i počela me živcirat na momente, nije mi više tak simpa ko u startu. Pre... nerealni su lol I mali Sam mi zna izazvati žešću iritaciju, nez zki :l
8. sezona je jako jako dobra. I to iznenađujuće dobra. Očito jer nema Cuddy-eve i sve sapunjarastih pizdarija koje su išle s njom, kao i s 13icom.
Američani rade svoju verziju modernog Sherlocka
Moraju oni. Sherlock u New Yorku :( Isse.= Citat =:
CBS has found its Sherlock Holmes. The network has tapped Jonny Lee Miller to play the iconic detective in its modern-day reboot of the character. The former Eli Stone star will play Holmes in the CBS drama pilot Elementary, which has Holmes solving crimes in New York City. Miller also recently did an arc on Showtime’s Dexter. Fans of BBC’s excellent Sherlock have been quick to dismiss CBS joining the game, but it will be interesting to see what the network comes up with. Side note: Though most detective shows owe some credit to Arthur Conan Doyle’s creation, CBS’ The Mentalist was directly inspired by Holmes, its creator Bruno Heller considers Patrick Jane to be a modern-day update on the character — so in a way, CBS already has a Holmes.
Inače i ovo bi moglo biti odlično! Naravno ako neće biti jednake priče ko i u britanskom. I preočiti odabir glumca za Sherlocka, ne znam, čim sam vidio da je američanski odmah sam njega zamislio.
Also:
Mene više nervira ovaj njihov c/p pristup. Čim nekome nešto upali, odmah bi i oni... Fuj.
Zero Cool kao Holmes?
Wat?
PLaniram pogledati 'Flight of the Conchords', vidio neke scene kod cure koja je to odgledala i čini mi se presmiješno. Uglavnom, priča je o 2 tipa iz novog zelanda koji su u bandu i dolaze u ameriku se proslaviti gdje imaju samo jednog fana.
Uglavnom, ova scena je urnebes...
Binary solo na 2:40
http://www.imdb.com/title/tt0863046/
prva sezona odlična druga ne baš.
Ovo kaj je on rekel ^
Dalo bi se pogledati.
Počeo gledati Alcatraz!!
Odmah nakon prve epizode se vidi šablona po kojoj će raditi čitavu seriju i to je ono što je debilno (sad da ne spoilam, ostanimo na tome))!
Zašto?? Zato što priča serije ovisi o uspjehu serije tj. što više epizoda to će više razvoja priče biti! A samim time će i priča biti sve više i više razvodnjena (već je, ali ima potencijala da se razvodni dodatno)!
But... fak it, Sam Neill je tu! Meni dovljno! A i ova djevojka ne izgleda loše!
Djevojka ima sise ubice :)
Cute girl, ali imam filing da je priča Lost-like.
"Why? I dunno, but check out this flying sandwich.
Why the flying sandwich? Idunno, but look at that alien invasion!
Why aliens? I dunno, but get a load of Jesus Reborn!"
Ma standardna detektivska radnja sa twistom kriminalaca iz prošlosti. Iz epizode u epizodu mi je sve lošija.
Vjerujem da će se razviti, ako je prije ne ukinu.
I Fringe je počeo sporo, a sada je legenda.
1. sezonu fringea treba pregurat.
Pogledao Archera. Mocna epizoda.
Louie u novim parks and rec :pray:
Ne treba. Ja sam od prve sezone dobio točno ono što sam htio i očekivao.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Da je tako ostalo, i dalje bih gledao.
To što je postalo puno bolje je bilo neočekivano. Nije da se žalim. :D
predobro je sto cijelu epizodu drze napetom uz minimalne kolicine love-crapa (cijela serija) i (pre)zanimljivom i onda kad dode kraj naprave jos napetijim majku im njihovu! predobra epizoda!
a sad na novi supernatural...
mislim da bi se mogao prebacit na fringe opet, nije mi se sviđalo šta su počeli raditi pa sam odustao od serije na 3. sezoni
krenul gledat:
FACE OFF
http://www.sliceofscifi.com/wp-conte...01/faceoff.jpg
IMDB
"Face Off is a competition/elimination series exploring the world of special-effects make-up artists and the unlimited imagination which allows them to create amazing works of living art"
em je syfy original series em je REALITIŠOU pa ima ljubomornih butri koje se svađaju i mrze! :D najbolje. :D
4. sezona je predobra!= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
budem počeo gledat. Svejedno nemam niš pametnog za radit ovih par mjeseci :D
I treća sezona je bila predobra.
No ako ti se nije sviđala glavna radnja treće, pa, četvrta je još kompliciranija.
ma da! da dode na pola sezone nema šanse da više stane!
John Leguizamo Is 'Del Boy' Trotter
Scrubs writers Steven Cragg and Brian Bradley are charged with translatingSthe references to Trevor Francis tracksuits and pot pourri into something US-friendly.
:(
Vec vidim kako ce ovo nakon Ezela biti Aralova omiljena serija
Zašto si Scrubse boldao :(
Pogledao novi Walking Dead. Ima malo više akcije i kakve-takve napetosti.
Ali ni cmizdrenja ne fali. O ne! :)
Trebalo bi tu seriju brzo završit. Ili pobit sve likove, pa počet s novima. I onda njih pobit nakon 2 sezone.
Likovi u zombi filmovima i serijama su jednostavno preglupi. Zato su filmovi ok, jer su u svakom druge budale.
A ove treba trpit stalno.
Iritantni su svi lkovi u toj serij :(
Al gledam je i valja. Ono, zombiji...
ženske u toj seriji su retardirane do bole. Ok, trudna si, uzmeš auto, i u svijetu u kojoj ti neće naletjeti nitijedan drugi auto, ti napraviš sudar i onda umjesto da misliš za dobrobit svog dijeteta ideš za grad koji je natrpan zombijima.
Gledat će se!!
Ako to pogledaš do kraja, red je da pogledaš i Kleopatru 2525.