Možda si uzmem GW opet. Možda.
Printable View
Možda si uzmem GW opet. Možda.
Odustal od GW2, jednostavno ljude ne zanima, cak ni ova ekspanzija nije bila dosta da staru ekipu nagovorim da se vrati ...
Inace po meni GW2 je jedan od boljim MMO-a , ali jebiga kada ga solo igras dosadi brzo ...
@Worth skokni na ts od guilde tu i tam, da se javis ljudima da nisi samo Konzolj pesent :P
Valjda bude neki meeting na Infogameru.
Mozda, ali cuj se s Rofelosom barem, sledeci vikend su tu Zwergi i Thong , pa ce biti neke cuge i mesa i meetinga nekog :D
Počeo igrat prije 3-4 tjedna.
Igram sa Revenantom, odlična klasa. Još nisam Heralda otključao, na nekih 70% sam, al ovo malo što sam ga igrao u PvP-u je gg.
Što se priče tiče, stao sam na djelu gdje idem u drugu HoT zonu, htio bi sve achievmente riješiti u prvoj. Ali htio bi i Heralda otključati što znači da moram u drugu zonu...
Mada zasad sam stao sa PvE-om i uglavnom ću igrat PvP dok traje liga, ili dok mi ne dopizdi igrat s pugovima. Sad sam u drugoj diviziji tier 2 i napredovanje će biti jako zajebano sa pugovima.
A želim legendary backpiece. :(
PvP igram uglavnom sa Dragon Hunterom. Guardian mi je bio main dok sam igrao u početku, odlična mi je specijalizacija.
Ne sviđa mi se nerf dungeona. Ne jebu me manji rewardsi, jebe me to što je za neke dungeone nemoguće naći ekipu za očistiti sve wingove.
Jedino je bed što mi je stari GW account linkan sa bananim GW2 accountom, ništa od GWAMM. :(
Ubio sam pred par dana prvog raid bossa, woohoo!
Ja se još gearam za to. Idem na Marauder/Berserker kombinaciju, još sam daleko od full ascended geara.
šta su dodali baš prave raidove ili?
Da, 10 main raid. Zasad jedan od tri winga, 3 bossa ima ak se ne varam.
ah 10man raid ipak nije raid još xD
al u svakom slučaju ne sumnjam da bi mi ošlo ovo malo života što imam kad bi opet krenuo igru
Bome je ubitačno katkad i 10 man organizirati, a kamoli nešto veće.
@worthaur - ne treba ti ascended gear, bar ne za prvog bosa. Ja na ovom liku imam samo ascended breastplate ostalo je sve exo. Imam doduše full asc set ali je soldier a neda mi se mijenjati xD
Znam da nije potrebno, ali najvjerojatnije ću to pugati pa bi bilo poželjno. Al ne zamaram se sa time trenutno, imam do raida puno toga za obavit.
Sad sam na nekih 200 golda i imam sigurno još tolko u materijalima, dosta dobro mi ide.
eh. nakon cca 8k sati sveukupno upucano u guild wars 2 mogu reć da je u definitivno najgoroj situaciji od izlaska i najveći krivac za to je HoT. nezz, čeka se wvw overhaul (do tad lagani chill u BDO i DIVISION). peace!
80 sam lvl sta sad.
obriši igru
Evo malo sam nasao stvari koje mogu radit i iskreno odlicna mi je trenutno. U svakom aspektu igre uzivam.
Mozda cak i kupim igru da mogu glajdat i dizat elitne specove.
Kaj radiš
Rijesim par world bossova pa odem malo istrazivat mape ,pa rijesim dailye. Pa onda ili neki achievement rijesavam ili wvw.
Trenutno sam nasao prvi full exotic gear , al rune su neke za kurac brijem. Tak da neznam kaj s tim. Mozda krenem mijenjat rune sa vremenom , al neznam ni koje.
Zerker gear + strength rune ako si ps warrior, scholar rune ako si sve ostalo. Ako pak želiš condition damage ala warlock iz WoW-a, onda ti treba viper i sinister gear kojeg je teže nabaviti. Počni razmišljati o ascended stvarima. Isto tako počni raditi i fractalse, prvih 20 možeš i bez ar-a.
Prvih 20 fraktala sam rijesio, i tu sam stao sto se tice njih. Nije mi se dalo istrazivat sto tocno sve moram da bi digao agony resistance.
Igram mesmera , kupio sam prvi berkerk exotic gear od karma vendora. Rune su na njemu Grenth. Da izkraftam Scholar rune pa da bacim na ovaj gear?
OD craftinga mi je jewler na 400 i tailor na 450.
Btw kaj se tice ascended stvari , jedino trinkete sam dobio od fraktala da su ascended. Di se ostalo dobije?
Ascended prstenje dobiješ od fractalsa, amulete si kupiš sa laurelima a accessory-e sa guild commendationsima. Ostalo ili sam napraviš, ili radiš raidove / 50+ fractale i nadaš se da će ti pasti kao loot.
Aj nek mi netko malo objasni funkcioniranje Revenanta.
I kakvo je stanje igre? Jel ima novog contenta stalno ko u vrijeme Scarlet?
kaj te zanima u vezi reva?
stanje igre je ok s obzirom da je četvrta godišnjica iza ugla. ovisi kaj te zanima u igri. nema novog contenta ni blizu kao LS1 i LS2 al evo počel je prije par tjedana LS3.
Kupio novu ekspanziju, nisam igrao od izlaska. Preskočit ću Heart of Thorns.
Ali HoT ti da ascended Greatsword kad završiš story. I puno je bolji inače za end game farmanje.
Sumnjam da ću doći do farmanja.
Kupio PoF, otključao mounta, rollao rangera i sad idem spavat.
Jel igra tko?
Odustao i uzeo BfA.
Loša osobo
Znam, rekao sam da je dosta poslije Legiona, ali dva frenda isto uzela. :'(