GTA EFLC
Printable View
GTA EFLC
ne igram ništa, kriza totalno....cekam da Darksiders i Transformersi izađu
beat hazard :gitara:
jedi academy...
gledam sve epizode ponovo a vec sam pripremio the force unleashed =)
TFU je takav fail u usporedbi sa JA, koji je pak lošiji od JK.
Samo zbog generic glavnog lika, i izbacivanja zagonetki koje su bile srz JK-a, uz blaster i bradinu Kylea Katarna i naravno FP lightsabera.
JA je isto JK :P= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Call of Juarez 2, Modern Warfare 2.
Online:
Zelda Mini Game
Tetris Sprint
Agressive Alpine Skiing
10 Second Challenge
Već dva dana i ubijam se...sanjam tetris xD
Split/Second, Alpha Protocol te Mass Effect 2
evo taman danas se vratio DDO-u nakon 5 mjeseci stanke :D
i instaliro opet dark messiah : might and magic, pošto sam našo save game i odlučio je napokon završit.. nikad mi se nije dalo čekat ono dugo loadanje hehe
Dragon Age: Awaking
Igram Battlefield: Bad Company 2 i Assassin's Creed 2... Nešto malo GTA 4...
Medieval 2 Total War Kingdoms SS 6.1
I kakav ti je mod? meni je odličan, skini si 6.2 verziju to sam instaliraš na 6.1
Medieval 2 Total War i Rome Total War reda radi.
Nisam znao da ima 6.2, budem ga odmah instalirao! :)= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
đuka 3D :fof:
HL2 EP 2
Opet NTW, nikako da se odlijepim od te igre.
Lako je odlepiti se od lose igre,NTW nije kao prethodnici,ali me itekako zabavlja.
poceo sad i spore..
na đuci sam prešao prve dvije epizode..
Peru me klasici.
HoMM 3 i Diablo 2
8)
Sword of the stars:Born of blood
Upravo sam razvio AI koji mi je pomagao u istraživanju, zatim je popizdio i preuzeo pola mojih sustava, sad ratujem s njim :pray:
Empire Total War s modom Darth Mod Ultimate Commander 6.0 enforced.
Započeo Nox.
Zanimljiva igra, veliki je plus sasvim različiti gameplay sa sve 3 klase, ali nije nikakav Diablo killer i slični komentari koje sam čuo. :)
E vidiš, meni je to jedini hack'n'slash kojega sam prešao, i to čak sa dva lika (Warrior i Conjurer).
Nijedan drugi dosada mi se nije svidio.
http://www.imagesforme.com/upload/d4c9d7c7.jpg
Ajd neka neka mi neko' kaže da nije čuo za ovo, ili da je loše! :-x
http://www.esplatter.com/images/vamp...asquerade1.jpg
Igra je fenomenalna. Igram prvi put (sa svim patchevima) i odusevljen sam.
to bejbi, moj drugi omiljeni rpg.. ako ti sloboda izvršavanja misija nije toliko bitna, posle odigraj planescape torment.. slični su podosta, s tim što je torment sav u tekstu, pa moraš da čitaš, ali brate kakav je taj tekst... na nivou odlične knjige
Vec duze vrijeme planiram odigrat Planescape. Neznam dal' ce radit na Win7 ?
Planescape Torment, ah navodno jedan od najboljih RPGa a ja kao ljubitelj dobrih RPGa ga jos nazalost nisam igrao :( (shame on me)
Ma nema sta da te bude sramota. :D
E i skini patcheve i fixeva jer ces zavrstiti kao ja, nemogu dalje da nastavim a mrsko mi opet pocinjati. Moram na raspusu zavrsiti tu igru.
OT:
Evo poceo Silent Hill. Znam da necu smjeti da je zavrsim ali eto.
Kako ide DF? :)
Dok se skolska godina ne zavrsi nista. Cak sam i ikonu sa desktopa izbriso da me ne podsjeca na DF. :)
ne znam, na visti radi. to je moj omiljeni rpg, jedina igra koju sam igrao koja zbilja podseća na interkativnu knjigu. ali bitno je da igraš sam i sa slušalicama ili nekim dobrim zvučnim surround sistemom.. zbog atmosfere. i da igraš barem 3-4 sata bez prestanka. jer tek onda te uvuče u svet.. ali žestoko= Citat =:
Izvorno postao Teon
Radi na sedmici, ja sam tako igrao. Btw, obavezno pečevi. Ima link na tonu pečeva u topiku o planescapeu u oldies podforumu.
Tako igram Bloodlines.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Kad sunce zadje tek pocinjem igrat, stavim slusalice i uzivam. Atmosfera zagarantirana! (isto ko Deus Ex kad sam igro)
Bed mi je docekat noc bez igre :rotfl:
Empire Total War