to ti je kao slow i traje kojih 6 sec i slowa kojih 30% tako nesto ali imas 15% posto za maim
Printable View
to ti je kao slow i traje kojih 6 sec i slowa kojih 30% tako nesto ali imas 15% posto za maim
slowa attack i movment speed
18% da ce ga supit maim ako imas s&y, 8% ako imas samo sangu...
reducea MS i AS...
att za malo a ms za dosta
bolje umjseto s i y lycanu kupit BKB...da te ne mogu stunat.
lycanu ne triba s&y jer ima max ms+3 mu daje ms
bkb ako ima stunova/disableova
buriza ili mkb, ovisi o igri
njemu treba rad + satanic -.- netrebaju mu ni bootse nemoguz ga stici ni da hocu a ima dmg,dmg/s,att,ms,lifesteal i to je to kaj mu treba
misliš bots of speed ne triba?
1. ako ima ijednog stunera, neće tako lako pobić bez bkb-a
i biti ćeš 1. meta zbog dmg-a za disableove
bas sam sad odigrao jednu paku u hgh lvl 1 sobu sa krobelusom, i heroj je prebolestan... :D
igrali smo paku 70 minuta... cs mi je bio 250, a kasnije sam pao u negativu sto se tice killova (do 40. minute sam jos uvijek bio debelo u pozitivi)... igrao sam supportera btw... guinsoo, meka, bot, par bracera, crow, bazilius...
ono, ftw taktika za bjeg heroje... ginzo, pa malo sacekas i lupis mu sajlens... i cijeli tim te voli... :D
70min=250cs nije puno :*
pogotovo za suportera -.- ja sam sa ezalorom imao pwnable iteme i imao preko 400 creepova ubijenih -.-
1. BoT
2. Satanic
3. Assault
4. Buriza
5. EoS
6. skupljao divine
Da tesko je farmat sa ezalorom-.-
ajde niste losi al kad ovo oborite javite mi se...4 livera btw -.-
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 0ab6c2.png
uopce nije problem sa pito i tin itemema
a krivi su
imas premalo kilsa rotiv 2 low hp heroja
fali ti hex umisto klivera i možda shiva umisto satana i blade mail umisto assoulta
on nije dps, nego spellkaster, i dok ga tako ne pocnes igrati, nema puno kilsa
629/1
:)
tinyu fali ass za att speed i armor (koji ce mu k knjigica??), a venomancer ima 2 butterflya...
jos najbolje je odigrao ovaj phantom :s
Ma ovo sta sam kupovo za pita isprobavo sam stvari kaj bi bilo najbolje,a i trebo mi je dmg protiv lancera zbog iluzija...sve u svemu jako dobar game
lol ako ti je takav gejm dobar... xD
u 40. sam imo oko 150., ovo kasnije sam samo lurko okolo... xD= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
sve sto treba je BoT... xD
trebo si u 30-oj imat cs 150 ^^
hvala wasteful srce si ^^
http://www.dota-allstars.com/replay/66352/index.html
evo vam... HLR1 game...
i da, na kraju sam imao 4k golda "viska", sljedeci item bi bio taraska...
Sto mislite o novim herojima?
Onom admiralu i onoj windrunerici.
admiral je premoćan ako se zna s njime koristiti
moj novi najdraži heroj
nije ni windrunnerica za baciti, ona strijela je prilicno jaka. btw sta njoj skupiti? dosada sam najvise dosao do 1 ultimate orba (za eos) jer bi ili host ili neko drugi izasao? poslije sam mislio mask of madness/nes za dmg/int item.
ne kuzim svi su joj kupovali hex a to mi se cini besmisleno :s
netreba ti MoM bolje satanic tako da sa ulti se iz liječiš!( moramo da hrvatski govorimo) i buriza ofkz i dmg i dmg i eos je dobar a hex za manu i dobar je on
http://www.dota-allstars.com/replay/66607/index.html
evo vam jos jedan...
fakat su retardirani, neshvacam kako vec 1000 godina nisu rijesili bugove vezane za replayeve na dota-allstars.com :/
koje bugove?
meni sve radi... :S
Ma bube RULAJU u doti.... Broodmother i nerrubian assasin......