Jao je loša pljuca. Potrošio sam 1200 metaka u 1-1,5 sata, ubio sam desetak idiota u jednom Vaultu, par mrava i mravlju kraljicu.= Citat =:
Izvorno postao All MiGHty RaBBit
Printable View
Jao je loša pljuca. Potrošio sam 1200 metaka u 1-1,5 sata, ubio sam desetak idiota u jednom Vaultu, par mrava i mravlju kraljicu.= Citat =:
Izvorno postao All MiGHty RaBBit
jbt, small gunz & frags cetiri life
A baš... bar možeš više manje upravljati gdje će ti koji metak završiti (i ono, pouzdani su van VATS-a), ukoliko nije strojnica u pitanju.
Meni je najbolje oruzije Plazma rifle jer je jaka i ima tonu metaka + Power armor i pawnage :rambo:
Konačno sam napravio neko kvazi rješenje protiv crashanja, tako da mogu normalno igrat. Prvi put sam ručno izašo iz igre :o .
Nego, minigun je koristan indeed, najviše protiv meele neprijatelja koji samo trče prema tebi. Ti samo staneš i šrotaš s minijem...
Najgore je to što dok Minigun počme pljuvat metke ovaj je već došo do tebe i otkine ti pola enegrgije.
Moze li mi netko barem natuknuti kako da popravim onaj dish koji sam morao uzeti za tri psa, pošto ga sam nema šanse da popravim a nosio sam kod par popravljača ali mi ga uopće ne pokaže da im ga mogu dati na popravak.
Ummm, moras se popeti na Washington Monument (onaj obelisk veliki), i tamo zakaciti antenu.
meh, vats je JAKO koristan kad se treba stedit metke
..magnum, anyone?!
Bi ali ga moram "Popraviti" prvo. Tako pise u questu nakon sto izađem iz muzeja.= Citat =:
Izvorno postao Necto
nope, samo ga hapi iz muzeja i plantaj
ti previse razmisljas...
Previse razmisljam? Cek malo pa pise u questu da ga treba popraviti i za tebe je ti previse razmisljanja? Ne, to je normalan razum, to je kao da ubiješ glavnog Boss-a na kraju i quest ti reče "oživi boss-a" a ti samo izađeš iz dungeona i igra je gotova. To nema veze s razmisljanjem, zašto govori da ga treba popraviti kad ocito ne treba? Nemoj mi solit pamet bez potrebe...= Citat =:
Izvorno postao wavefunction
pa, koliko znam, pise da trebas popraviti, vezu ili struju ili stavec, tako da plantas taj nepokvareni tanjur na monument
E, pa ja ni ne skidam prst s okidača, pa ne moram čekat da se zavrti :rambo:= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
I jako sam zadovoljan s tim oružjem usprkos nepreciznosti. Na daljinu niš ne valja, istina, al ako naletiš na neku meele mrcinu, makar bila to i 3 supermutanta sa letvama , oni trče prema tebi, ti bez prekida šrotaš i gotovi su za 5 s... VATS ti ni ne treba.
ma small gunsi roxxaju
Je, istina, i njih uvijek koristim i radim skillzor sneak killove, ali dogodilo se jednom da sam se dokopao jednog miniguna kad sam ubio supermutanta, koji je doduše bio jako oštećen (samo oko 5%), ali mi ga je bilo šteta ostavit :D i tako sam ga tegljao sa sobom i pwnao sve zaredom.
Neki bi rekli: samo ideš i pucaš :P
haha, ali ker je lud iako mi vecinom radi lose nego dobro
vodit cu ga kad mi ponestane metaka
(..find sum ammu, boy...)
a sistem karme u ovoj igri je jako dobro rijesen, tvoja dobra odnosno losa djela ce uvijek komentirati three dogg, i tako cijela vukojebina zna za tebe, to je drama odradjeno svaka cast
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE meni su dragog kera ( citaj frkija :) ) ubili , sad se vise nisakim necu moci vezat smrc , smrc , smrc : all of u will die now buhahahahahaha..= Citat =:
E,da, gdje naći đukelu?
meni je karma bas debilna... za svaku sitnicu koju ukrades dobijes bad, a good dobijes jedanput na pol godine...= Citat =:
cak i kad ubijes vlasnika tih stvari, i dalje se racunaju ko ukradene...
djukac ti je u junkjard-u, vec je receno...
Ne trebas popraviti onaj iz muzeja kad je on vec funkcionalan, zato si i isao po njega u muzej (d'oh!) :roll:= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Nego se trebas popeti na spomenik i popraviti onaj koji je razbijen, tako sto ces ga zamijeniti funkcionalnim (iz muzeja) :eyebrows:
Da skuzio sam :D
Stvarno, gdje??? Vidio sam da će nas pratit neko pseto cjelo vrjeme, ali ja sam to pseto vidio samo u Tranquility Lane.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Cucak je u junkyardu, sjeveroistočno od megatona. Ali nije baš nešto, tj dobar je za early - midgame, ali kasnije kad te u mozak siluju po 3 mutanta od jednomm, dosta brzo krepa. Glupo je i to kaj je dosta agresivan, pa ak naletiš an neprijatelje ne možeš si isplanirat taktiku nego moraš njega čuvat...
btw, koliko je fallout 3 dobio u pcplayu?
91%, minus je samo animacija likova...:=)
OH YEA, presao sam igru i prica je dobra, nema sta
na kraju poprima morbidnost fallout 2 kad nam poznat glas kaze
...and war, war never changes...
evo vracam se polako ovoj igri...hmm nisam jos ni polovicu dovršio....znam već šta igram do kraja godine,ako ne i više.... :roll:
meh, uz crni humor, dubioznost questova, nelinearnost nalazi se duboka, depresivna prica o ocu i sinu, prica o zrtvovanju i samoci. Stvarno depresivna prica, pravi onaj stih fallout dvice, ali te ista prica je inspirirajuca, i sad svakom ko kaze da je Neretva zagadjena, nabit cu mu kolac u srce, jer mi se neda trositi minigun metke
Počeo sam igrati i moram reći da je zakon.
Neznam zašto neki govore da je igra loša.
Ovdje sam dobio sve što sam očekivao od STALKERA (koji me jako razočarao).
Jedino me smeta što se zove Fallout 3, a ne Fallout:SNeko ImeSili Fallout: Next Gen., ili nešto slično. Baš me ta trojka smeta.
A sad jedno pitanje.
Jel mi se isplati prvenstveno fokusirati na energy weapons (mislim, jel će biti dosta municije za njih, ili će je biti na kapaljku)?
Isto vrijedi i za big guns?
za energy weapons ima municije ko pljeve, naravno, ako od svih trgovca u svim gradovima pokupujes sve kaj imaju... ista stvar i s minigunom i s assault rifle... i nikad ne zaobilazi ammunition box-eve...
meni samo manjka .44 i .308 ammo, za magnum i sniper, sveg ostalog ima na bacanje... neznam kaj ljudi rade s tom municijom kaj im manjka...