Car se opet ruga.
Printable View
Car se opet ruga.
Uljepšalo mi dan.
http://d3fsqtc6sy2z27.cloudfront.net...184cf4af_large
Prognoze za večras? If enivan kerz?
http://oi44.tinypic.com/2hhkqc2.jpg
Pucaju koljena:)
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8...cyvqo1_500.gif
pa dobivamo naravno :D
A tko drugi... A i biti ce kazni zbog tribina. :D
KAKAV PRODOR KOVACICA I BOMBA SRNE MAJKU TI JEBEM! :pray: :pray: :pray:
Odlična utakmica, kako su grizli čak i sa igračem manje. :D Drago mi je bilo vidjet Pranjića opet u ekipi.
Ovaj Srna napokon nešto korisno za repku u zadnjih pet godina.
Srna najbolji igrač zadnjih 10 godina.
Baš su prejebeno igrali, mada fali malo finishinga. Uz dodatne 2 stopostotne prilike moglo je lako biti 4:0. Posjed lopte i ofenzivna dominacija su bili tu.
Jedino ne znam zašto još forsiraju Olića, i to na lijevom boku gdje treba i malo tehnike i kontrole lopte, od čega on nema ni jedno ni drugo. Jedino šta zna je uputit udarac i šprintat, a i za to je prestar. Kovačić je apsolutno oduševio, btw.
Čim rješimo krila, sustav će biti solidan i Mandžo će trpati kao u Bayernu. Ovaj trokut Rakitić-Kova-Modrić teži perfekciji,treba ga uigrati, jedino nakon što Kova skupi malo iskustva treba ga bacit na zadnjeg veznog, a Raketu naprijed. Pobjedili ribare, sad bi volio da dobijemo BiH u skupini i s njima uzmemo 1 i 2 mjesto u skupini. A tek navijači, popili bi cijelu J. Ameriku zajedno:)
Ugl ne treba zaboraviti da smo pobjedili ribare, a ne nogometnu ekipu, al ajde, moral je važniji od ičega i sad Kovač ima s čime raditi.
Ne možemo biti sa BIH u skupini
Jel moguce hahahaha :pray: :pray:
Da parafraziram Ramba Amadeusa:
Hej Džo, jesi l' šenuo,
kuda si to s mikrofonom krenuo?
Hej Džo, jesi l' popizdio
il' si se to šljive nazvizdio?
Nisam znao to. Kriterij?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Sad citam o ovom FIFA-inom delegatu koji je skinuo transparent "Zapamtite Vukovar". Nije li u Beogradu preko cijele tribine bio transparent Vukovar napisan cirilicom?
EDIT: Dap dap
http://www.vecernji.hr/media/slika/254/1266006.jpg
CIni se da nas iFIFA i UEFA jebu na maksimalno
= Citat =:
Izvorno postao Carp
od svih hrvata kud baš on...
Da, od takve seljačine nitko ne bi očekivao ustaške pozdrave.
Uvijek se naježim kad Ćosić viče pizdarije. Ne znam zašto, ali tako mi drago bude :)
Ustaške pozdrave lol
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
al ono, lik priča hrvatski negdje kao samir, onda popularno pitanje di je bio 91.?
Reć da "za dom spremni" nije ustaški pozdrav je isto kao reć da svastika nije nacistički simbol. Da, nijedno ni drugo u svom korjenu ne predstavlja nešto loše, ali određene povijestne, političke i kakve ne okolonosti su ih učinile onom što su danas. Nemoš mi reć da cijeli stadion (bilo na utakmici protiv islanda, protiv Srbije za vrijeme njihove himne ili na koncertu tompsona) skandira za dom spremni zbog nekog šubića zrinskog iz 16stoljeća ili bana jelačića :) Svima je jasno tko je parafrazirao i popularizirao te "domoljubne uzrećice" iz povjesti.
Za dom spremni je službena ustaška uzrečica i ekvivalent nacističkom "sieg heilu", koji je zakonom zabranjen i kažnjiv zatvorom.
Zvučim sam sebi previše ufuran, al' jebiga, stvarno mi je pun kurac tih sranja da za dom spremni nema veze sa ustaštvom. Nek govori tko šta oće, nije moja stvar, al' nek barem stoji iza svojih riječi i onog što one predstavljaju, a ne da se jeftino vadi na domoljublje koje se može iskazat na milijun i jedan način ne povezujući se sa zločinačkom organizacijom koja nema NIKAKVE jebene veze sa domoljubljem. Možda bi ti svi koji se pozivaju na šubića zrinskog, bana jelačića i kog sve ne trebali malo ponovit povjest osmog razreda pa da se prisjete tko su bile ustaše, šta je bio njihov cilj i šta su napravili sa Hrvatskom.
:) :)= Citat =:
Izvorno postao pimp
Ma ne, meni se isto jebe, nek ustašuju, ali nek se onda ne prave domoljubi. Mislim, da nisam Hrvat, smijao bi se ovom cijelom narodu što su tako glupi da pod domoljublje ubrajaju režim koji ih je izdao kao malo koji u povijesti.
u 'avin a giggle m8? ill bash yer fukin 'ead in, i swear on me mum.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
#rekt
Ček, sad će Rejko sa SDSS-om doletit.
e pun mi je fejsbuk tog kretena simunica koji nit je ikad bio dobar igrac nit je jebeni hrvat ako je vec to toliko bitno i jos je uz to dokazano da je seljacina kakve nema. u rangu s ovime bi bilo da eduardo uzme mikrofon i pocne animirat maksimir sa za dom spremni. ovo u kombinaciji sa ovim retardiranim referendumima - ljudi su jebeno nepodnosljivi u zadnje vrijeme. odvratno mi je sve, gadi mi se, jebote hrvatska i sve sta to ikome znaci.
Joe je bog obrane i ima bolju tehniku nego cijela austrijska reprezentacija.
:pray: :pray:
Ti si blago rečeno budala.= Citat =:
Izvorno postao loo
NHF.:)
Nevjerojatno koliko mentalnog proljeva oko toga. Nije da su nogometaši općenito nešto bistri ljudi, ne kužim zašto toliko pažnje ovome. Thompson svako malo viče to pa nikom ništa.