Nije mi jasno, zašto kupuješ champa ako ne znaš ni njegove skillove... Ja ugl kupim champa kada ga isprobam i vidim da mi paše njegovi ability tj. kako mi ide sa njima.
Cat izgleda jako fora, samo što je skupa :(
Printable View
Nije mi jasno, zašto kupuješ champa ako ne znaš ni njegove skillove... Ja ugl kupim champa kada ga isprobam i vidim da mi paše njegovi ability tj. kako mi ide sa njima.
Cat izgleda jako fora, samo što je skupa :(
Los je kico.. Al i ja sam los, sjebo momčad jer sam failo s udyrom zesce. Treba se naviknuti na te stanceove i na jungleanje jer nisam do sad nikad. Trebam ga uvjezbat...
Udyr je zajeban jer u biti nema prave skillove, samo mijenja efekt koji mu ima obični napad, zato treba imati dobar timing i skužiti što vam valja za što, za mene je to bilo malo previše XD
Gledaj svaku vecer poslje 12h... Guardsman Bob (Covijek zbog kojeg su locket izbrisali.) Lik kida s udirom jebo majku sta radi...= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Solomid net
evo malo igrao udyra
4/5 pobjeda ovaj lost je bio jer sam igro 1 na 3 -.- i to jos nisam ni bio tako los
a najbolji scorevi danas su mi bili
11 1 8
7 0 2
Ok, igrao s pogresnim masteriesimA.. Gg ja! Sad je ok, rula mi lik.
Kupio Cat :)
Predobra je. Svi seru za late game da je slaba. Ja mogu reći da uopće nije slaba u lategameu. Ulti mi je radio preko 1000 damagea i imao je range 2200
Uspio sam do sada i najveći crit s njom napraviti, odnosno 1442.
Abilitye je moguće koristiti stvarno na 100 načina i stvarno je fora.
Zadnji game 17/10/22
Frozen Mallet, Blood Thirster, IE, AS cizmice, Phantom Dancer, Last Whisper.
60 minuta game, znaci late game je :)
Evo, vratio se nakon pet mjeseci k Janni. 3/7/28.
U mom teamu ukupno killova: 33. Dakle fulao sam rana dva killa u drugom laneu, i to je to.
Eve se jednostavno nemoze zaustavit ako kupuju oracle smanjuju si mogucnost za lategame win....mid game imam 10+killova do late jos 5-6 se nakupi i sve se svede na surrender protivnika....Kako volim EVE<3
http://img408.imageshack.us/i/udyrr.png/
za jedan od prvih udyr-gejmova nije lose
mi smo bili lvl 21 njih dvojica i ja lvl 23
a oni lvl 30 dvojica i jedan 22 mislim
govoris im gg noobs, igras UDYRA na 3v3. rofl. also lvl 21.= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Hmm, sad sam imao čudan meč, mi smo svi bili ranged dps (osim fidla), oni su imali donekle balansiran tim, jedna zanimljivost je bio AP Mordekaiser koji je imao oko 900 AP-a do kraja igre, imao je dva Deathcapa, Mejai i još neke stvari, ginuo je vrlo lako ali Siphon bi mu uzeo oko 75% Fidlovog hp-a
Norther govorim govorim:D
ot: 7 0 7
pre fora mi je udyr
samo sto sam neki dan imao score 0 9 0
xD
onda sam prstao igrati i jucer se vratio :)
Igras Udyra 3v3? :(((
da zast ne ownam na 3x3
nema edit pa moram dupli post sry= Citat =:
Izvorno postao KICO123
igrali ja i FiLLix score
3 1 4 :S
odma na pocetku oso singed
i oni ostali sami
ovi bili svi afk i gotovo xD
Dje nece otic imo 4 killa ispod 6lvla. Bitno da ima pro singed skin. Te skinjare najlosije igraju
aha ma i tak mu je gadan skin inace sam ja jako dobar s singedom
koze netko pomoci
preporuke kojeg champa po 6300 ipa da kupim'
volio bi malo tezeg i za promjenu magea
kao npr Swain on je u najuzem izboru
Zato jer je poanta Udyra da junglea i da omogući da 3 na tvojoj ekipi brže levelaju... On je napravljen za gankanje, a ne za laining.. Mislim, tvoj izbor, ali puno manje smisla i ne iskoristis sav njegov potencijal.= Citat =:
Izvorno postao KICO123
ehm, udyr je op na 3v3. nemozes ga ubit u 5v5, a kamoli u 3v3 ^^= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
kico, ezreala uzmi pa streamaj dok igras.
ezreala ?
nikad ga nisam vidio u 3x3 a ja igram samo 3x3 5x5 je dosadno
Wtf :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Dobro osim tebe= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
:thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Čudan mi je font nakon patcha :(
Da, to se vidi najviše na brojevima u game-u
Kako volim retarde.
Znači, nakon dugo vremena uzmem 3v3 mapu, mi imamo Xina, Eve i mog Mordea, oni imaju Teema, Yia i Akali.Eve pogine tri puta u prvih pet minuta, nazove nas nubovima koji ne znaju genkat i ragequita.
LoL oni sprdaju sami sebe xD
:yuck: :yuck: :yuck:
kate want.
Meni je font najbolja stvar u novom patchu :) Baš su ogromna i čitka slova, sve se skuži na prvi pogled.= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space