Da vise ne gledam anime
Printable View
Da vise ne gledam anime
Zašto imam dojam da je predator zaslužan za to XD
Da Phenom II ne kuzi razliku izmedju DDR2 memorije na 800 i 1066 MHz i DDR3 memorije na 1333 i 1600 MHz tj. da je ona toliko minorna i neprimjetna da nije uopce vrijedna spomena...
Što sam ja sad skrivio. :(= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ma ništa, malo trollam :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
:@
Sjedio na satu arhitektura i razgavarao s zgodnom kolegicom o levelima u Portalu...nekakvo objasnjenje spoznaje mislim da nije potrebno... :oops: :D
Da sam se pitao bi li (opet) otvorio jednu grimdark "OMG, kud forum ide" temu... ali tada sam spoznao da sadržaj poruke ne bi prošao zbog svrhe te iste.
Da bi mogli ovdje napravit nekakvo natjecanje u flash igrama svaki tjedan ili nešta takvog... who's with me?
Pa bilo bi zanimljivo, ako server može držati koju flash igru... A još bolje bi bilo da se stave igre izrađene od strane samih forumaša.
Spoznah da su me izbacili iz busa jer sam "naguzio" neku curu kada bus je naglo zakočio, glupi šofer, mamu mu klanjam. :(
Gade engleski, niste nas dosta naguzili na Wembleyu, a?
Da, pa to ti je ziher zato šta si englez, a nakon debakla naše repke na Wembleyu su tenzije još uvijek visoke, pa...= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Što drugo reći nego... :rotfl:
Quota exceeded. :)
Disi predatore sad.
Cini se da je do servera, jer na jos jednome forumu (odakle sam ovo pokupio) je isti slucaj.
Eh, ima alternativa, i do nje se nemoze doci preko linka slike. :D
kakvu grim dark temu ? :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Spoznah da imam leglo miševa u podrumu.
Sopznah da najviše trčim krugova oko dvorane u 6 minuta
Spoznah da sam privremeno ostao bez svog rotirajućeg avatara, a čini se da je i croat1schro...
Sada radim na sigurnoj alternativi.
>:3
skonto sam da je sujedu koji je debelo đubre i ima iritantnog psa prije 10-ak godina žena poginula u prometnoj nesreći jer je stala na autocesti da pomogne ljudima koji su doživili prometnu. pogazio ju je auto i zbriso :(
Ja sam spoznala da će danas biti paklen dan......
Jer se otvara Kaufland u Kutini, a ja tamo radim i bit če ludnica... jao.... nastajat ću se opet, a moram bit u štiklama.... S:(
Zar ti ne radis u Pevecu?
Jebala ih takva Kutina... Dvadeset tisuća ljudi, a dućani: Pevec, Konzum, KTC, Robna kuća, DM, Peko, 20ak malih dućana, Plodine, sad i Kaufland... A nekoliko sam ih i zaboravio. Samo čekam Getro i Merkator.
Imamo Mercator... :D Dolaze još Lidl i valjda Interspahr... A kaj da ti velim....
Ovo je katastrofa, samo se prodaje, a ništa se ne proizvodi...
@ X: radila sam tamo, ali firma je skroz u kurcu, tako da sam potražila spas dalje....
Zagrebački komunistički dućan Union. <3
Bok, Weky....S:oops:
Bok Marijana, kaxi?
Ide... još malo i na posao... kak si ti? nikak da malo popričamo, nema te na msn-u nešto... da mi kažeš novosti...S:D
tako je i u labinu :(= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Mah, meni ne smeta :D