I nadam se ovaj put da ima više od 6 epizoda.
Printable View
I nadam se ovaj put da ima više od 6 epizoda.
Imat če imat. Samo šta me brine šta je Frank Darabont napustio serijal :(
Druga sezona će imati 13 epizoda.
Piše na IMDBU da je on napisao i cijelu drugu sezonu.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
ma on je tek sad pred neki down otišao sa mjesta showrunnera. Na imdbu je bila vijest
serija je postala zestoko smece pri kraju sezone rofl. pocetak kikes i onda usrano smece smrdljivo. al aj dat cu sansu 2. sezoni.
Serija ima najiritantnije likove/glumce ikada.
Mislim da nema lika koji mi nije iritantan.
Osim zombija, naravno.
No čim netko od glavnih likova postane zombij, imat ćemo i iritantne zombije.
A prva epizoda bila je dobra, stvarno je.
Zasto je ova cetvrta sezona Torchwooda vako katastrofalna poslje odlicne trece, sve sto je prije bilo dobro sad je pokvareno, sve sto je bilo lose sad je jos gore, sto nisu mogli ici na slicni recept :( . Ceka sam cilu prvu epizodu da se Jack opce pojavi, da se nesto dogodi, al nist, a ipak pogleda drugu mislim Jack je sad tu i Gwen pa popravit ce se al nista, mislim da do trece necu doci. Steta.
Ma gledaj classic Doctor Who 8)
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
spinoff koji ne valja.... stvarno nova stvar
we can be heroes + summer heights high + angry boys = chris lilely = najbolje.
Ma samo cetvrta sezona ne valja, a treca je bila odlicna, steta sto nisu nastavili u istome smjeru.
A i zasto spinoff nebi valja, mislim ima ih odlicnih, boljih od serija iz kojih su izasli.
jel gledao netko išta od ovog? najbolje je.= Citat =:
Izvorno postao skitkid
n a j b o lj e.
we can be heroes
summer heights high
angry boys
:boohoo:
rik grajms je kul. also, drugi glavni lik nije toliko dopadljiv, ali je zanimljiv= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
meni se posebno ne sviđa ona žena
je gledao tko Luthera?
Rula serija.
istina istina. Sad bi mogo krenuti na drugu sezonu, isto dobra ko prva ili?
Meni je super serija. Neke stvari su loše (kao npr. gluma njegove šefice :/), ali Idris nosi seriju. I sviđa mi se što je dosta mračna serija.
ma Idris je legenda. Još mi je tokom the Wirea zapeo ko najdraži lik. Po meni puno bolji od Avona
Meni bolja.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Ali nema puno crvenokose. :(
Alice je zakon :( Baš opičena u glavu :D
U cca 2 tjedna pogledao svih 6 sezona Oz-a, super mi je serija. Zanimljivo mi je to što većina glumaca koja ovdje glumi zatvorenike, u ostalim serijama/filmovima glumi sasvim suprotnu ulogu, dakle policajce :d
Ujutro epizoda Frostova Pristupa, navečer epizoda The Wirea.... Jednostavno uživancija.
Sledge Hammer :pray:
Koji frajer :D
Ane :D= Citat =:
Izvorno postao majstoro
"Trust me. I know what I'm doing."
*epicnuclearbombexplosion
I onda nakon toga onaj kapetanov glas: HAMMMEEEEEEEER
Obavezno pratim svaku epizodu :D
naletio onako random
al jbt iz ovog snimka mozes vidjeti da je [s:vuxqf25t]jedna od najlosijih[/s:vuxqf25t]Snajlosija serija u svemiru, svakih pola sekunde forsanje smijeha iz konzerve i kad nije smijesno. pitam se koliko bi morao biti malouman da pratim ovo
Nimalo malouman, samo moras odrastati u "geek" svijetu. Meni recimo epizode sa forama na star trek/mmo su ocajno lose, dok su mi ostale prosjecne, pogledas i zaboravis.
Ma dobar je Sheldon, pogotovo stariji, nemoj tako.