= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Mislim da ni gitara nije dovoljna da itko od nas draga,ako ćemo već tako.
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Mislim da ni gitara nije dovoljna da itko od nas draga,ako ćemo već tako.
danas sam sviro gitaru nekih 4-5 h i 3. prst mi otpada zbog jebenih bendova, jel to zato što dugo nisam sviro il je zbog žica?
lastane jesam li normalan? :(
ti isto imaš pitanja da boli glava
pa da al prije dok sam aktivnije sviro nikad me nisu boljeli prsti na ljevoj ruci(bar ne ovolko :()
Pa ako dugo nisi sviral i sad lupil seansu od 4 sata onda mislim da je odgovor jasan.
Zbog žica može biti jedino ako imaš nategnute sajle od kočnica za bicikl...
također :))))= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
sad se bio igro malo s pojačalom i dobio sam prebolestan randy rhoads like zvuk.
bass:0
mid:10
treble:8.5
gain:7
dosad nisam na netu nigdje našo setting koji zvuči sličnije onom zvuku s blizzard of ozz, doduše nemogu dobit točno taj zvuk jer kolko sam pročito na netu, randy je koristio mid booster, tak da nema boga da dobim isti taj zvuk s trenutnim gearom :(
Odi raidaj neki music shop i nafarmaj gear.
Naučih Master of Puppetsa. Vrlo zanimljivo i zabavno za svirat, jedini problem sam imo malo s onim čudnim ritmovima u Metallice - kad ide jedan bar 4/4 pa onda jedan 2/4 pa se nastavlja i te neke male cakice ali dobro, to se navikneš kako ide čisto slušajući pjesmu :D
Snimio sam solo, oće ko video? ^^
ti ono sviraš... gitaru?
inače ja se aktivno jebem s crazy trainom i paradajz siti soloom(još mi malo ostalo), i još pun kurac stvari sa strane koje me katkad puknu, primjerice, prije par dana me puklo da naučim onaj riff iz electric funerala, pa sam igrom slučaja naučio pjesmu za cca 20 min xd
lol ta je pjesma uber lagana, prva koju sam naucio:D
Hamster of Sockets ili Ludi Voz?= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
idd :(= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
ali hej to je bio samo primjer :3
electric funeral= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Same, pjesma je i prezabavna za svirati, pogotovo onaj dio poslije uvoda. Dobri stari dani dok sam gitaru svirao. :D= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Kako je ta pjesma prejebena na bassu za svirati, jebo sebe onaj Cliff, koji je to BOG bio...= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Nego,ti imaš Stagg BC300?
Da li je oke za te pare(koje nisu velike) ili ima nešto bolje?
Glavna zamjerka?
iskreno, word on the street je da su stagg elektricne ful ispod ranga i opcenito govno.
+ frend ima jednu i saka.
ne znam za bassove al cisto heads up:D
Ma znam da je Stagg općenito smeće,ali nemam neki budžet(cca 2500kn),a morao bi i pojačalo kupiti.
Tak da koliko gledam ima Staggova i LTDa samo za tu cijenu.
ja bi radije pogledal po oglasnicima i našal nekog fendera za 2200-2400 kuna i kupiš neko pojačalo tek tolko da se cuje...
ovako neš
http://www.njuskalo.hr/gitare/fender-te ... as-1192548
http://www.njuskalo.hr/gitare/fender-el ... as-1231007
ovo je cak i 1500 kuna, boli glava ponuda ^^
ima ih još brdo, kopaj, zovi,testiraj etc...
bolje tako neš pa dok ne skupiš koju masniju paru...
Za silovanje je čisto ok, ali ako imaš 2500kn onda kupi nekaj bolje. Imaš po oglasnicima jako dobre ponude a pojačalo ako ti je samo za sobu onda ti niti ne treba nekaj ekstra.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Ne znam,za početak rađe ne bih kupio nešto polovno jer mi se neda zajebavati sa ljudima i tom opremom,mislim da ne bih previše sada shvatio razliku u kvaliteti.
varas se:D
nakon 2-3 mjeseca ce ti uber dosadit gitara koju si kupio iz cistog razloga sta saka:D
gle, kupi polovno za taj budzet i stedi za pojacalo. najgore je stedit na gitari posto ces barem godinu dana svirat na njoj(racunam do tvog slijedeceg rodjendana/proslava necega/stavec). Pojacalo ti ostane i za slijedecu gitaru, a i ova kucna nisu tolko skupa, tak da malo upregni i skupit ces. dok ne skupis mozes svirat na suho malo.
nek onda upikne u komp ^^
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Uf,imam dojam da neću kupovati ništa novo dok ne počnem raditi.(a što bi isto tako moglo biti za godinu dana)
Nego pojačalo onda,kako,što,gdje?Kakva je ESP tvrtka?(LTD serija)
pitaj na gitare.info bolje.
also http://www.gitare.info/forums.php?m=posts&q=10703
Ma čitam oba foruma(gitare i glazbeni forum,i jesam/budem),makar da li je itko probao ovo sa pojačalom preko kompa?
gro ekipe ti tak svira tak da ocito je gg valjda. mislim naravno da ti nemoze zamjenit pojacalo al ekonomicnije je:D
Pa ne shvaćam da je to improvizacija,ali ako je tako mogu naknadno nabaviti i sada kupiti što bolji bass.
Prek kompa ti sve ovisi kakvu zvučnu imaš. Ja sam i probal na integrisanoj vulgaris i poprilično je tiho (i zvuk je naravno mono tj, samo jedna strana, nije mi se dalo zajebavati i isprobavati dal može na oba kanala...). Probal sam i s dosta podignutim pikapima i onda je već slušljivije kaj se tiče glasnoće.
pa kupi si ovakvo pojačalo, cca 150 kuna
http://www.gadgetireland.com/images/uploads/image.jpg
5W za kucu i više nego dovoljno za poečetak, netreba ti niš jače