Jadan ti :(
Printable View
Jadan ti :(
I understand u Grim. Btw. sta me ignoriras na steamu? =(
Meni se fakat bilo teško priviknut 1. dan, neznam zašto, ugl sad mi bolje ide :D
Prvi put sam igrao DA:O, drugi put sam bio AFK. Bad timing. :D= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ah, nisam jedini, iako ponekad naletim na servere sa par boljih igraca.
Ili je do toga ili se neznaju boriti protiv Riot Shield usera. :D
Prestrašno. Samo je 3 tote, hehe. Još se mučiš sa švapskim.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Da, ima puno njubova, no ni to nije loše, jednio ako su sa tobom u timu. Kao Constantine :wink:
to je nemoguće,IW matchmaking system je zamišljen tako da spaja igrace slicnog skilla,zelis li reci da nevalja?= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Ne, samo sto se tako brzo poboljsa da matchmaking ne uspijeva drzati ritam.
ok, evo bas pricam sa par ljudi sada i opce ne nalazi server, tj. stoji u lobbieu i to je to! :|
EDIT: fejlo sam u postu iznad 2. sliku, http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... ae40dd.pngSovo ja narucih! ;)
ovo su sad vec gluposti...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
OOPS DOUBLE POST :D
malo taj stealth bomber leti pre pre nisko,sve je samo ne stealth :)
i dont care, dok mi ubija 5 po zvanjue, me happy!
Znaci, ako sam ja lvl 70 spojit ce me sa igracima koji su isti lvl?
ne.
A kako onda funkcionira to sortiranje igraca slicnog skilla?
to ne postoji...
Mene obicno spaja sa level 70 i 1 igracima bez problema :)
Evo napokon igrao i ja ovo čudo. SP je odličan, stvarno filmski ugođaj, i osjećam se kao dio ekipe uz Soapa i ostale. One pucnjave po favelama su me lijepo podsjetile na Tropa de Elite :D
MP još nisam probao, ali izgleda mi previše sličan onomu iz četvorke, koji mi je bio dosta loš. Jednostavno mi ne paše takav stil (perkovi, airstrike, heli, i slabo razlikujem koji su moji a koji protivnici). Dosta puta sam probao MP u četvorci ali sam se uvijek vraćao duji. No bumo vidli, možda se uspijem priviknut na MP od MW-a 2 :)
prilicnno sam siguran dda su najavljivali to.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Matchmaking su uveli da igrači ''približnog'' ranka mogu igrati skupa. A to nisu uspjeli napraviti. Cijeli IWnet se loše predstavio.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
rank oznacava sve samo ne skilll :(
najavljivali su da ce te spajat igrace istog skilla... sta IWnet ti telepatijom ocitava kojeg si ti skilla? :S
Kao valjda veci level veci skill. Iako to nije tako :D
ne,ali je neko postao link jos prije u ovoj temi na stranicu odxboxa gdje se vidi jedan zanimljiv matchmaking sustav koji prati igračevu uspješnost i prema tome ga spaja sa drugim igracima.= Citat =:
Izvorno postao Carp
IW.NET balanisra timove, tj. raspoređuje igrače s obzirom na level tako da timovi budu podjednaki.= Citat =:
Izvorno postao bananac
lol, sto je najbolje,kad par njih ode iz jednog tima nema auto balansiranja niti se mozes prebacit u drugi tim.
Al zato traži druge igrače da se joinaju...
Rupa se brzo popuni...
dok sam ja igrao to se nije dogodilo :/
sutra ujutro kušpujem :))))
ja sam isto priseljen kupit,vjerovatno od mvaljavvea ako se pojavi danas na msn-u :(