Nisam ju puno igrao, pošto sam onda dosta drugih igara prelazio tako da sam prošao svega 2-3 staze... onako bila mi je fora igra no ništa strašno posebno.
Printable View
Nisam ju puno igrao, pošto sam onda dosta drugih igara prelazio tako da sam prošao svega 2-3 staze... onako bila mi je fora igra no ništa strašno posebno.
Tražim jednu igru za NES konzolu... u igri ste nekakav mačak (rozni ako se dobro sjećam) i love vas mačići(3 ili 4 komada čini mi se), a cilj je otvoriti sva vrata na nivou a da vas ne ulove. Zna možda netko kako se zove ova igra?
Pa sjećam se neke slične, koja je uključivala i nekakve 2d trampoline... Ali mislim da je glavni lik bio miš... Inače, zvala se Mappy ako se ne varam.
To je to... puno hvala :D :pray:
pozzzzzzzzzz svima!!! nov sam na forumu, pročitao sam pravila itd itd itd.... uglavnom, tražim neku sandbox igru kao saints row 2, za pc... :pray: xD svaka dala onome tko nađe neku dobru (da nije gta iv ni mafia 2)....a sad :twisted:
Mercenaries 2, just cause, Godfather 1 i 2, Gun(ako oces na konjima i wild west) to je oprililike to ima ih jos par ali nisu vrijedne paznje...
Nadodao bi i ScraplandS(nešto kao manje nasilni gta sa robotima)... ove godine izlaze i Hei$tSte This is VegasStako da i te provjeri kada izađu.
frend mi trazi igru sa motorima xD nece sa autima neg bas sa motorima pa ak moze par igara
Pitanje je s kakvim? Ako traži neke motocross/enduro simulacije, tu su jedino MTX i onaj stari Motocross Madness, ali to je sve skupa dosta slabo. Na tom području nema neke dobre igre. Što se tiče ostaloga, ima onaj Moto GP novi, možda i Superbike, i tako...
Nek pegla Pure. Ak to nije odlično, onda...
Od brzih Moto GP i Superbike serijali.
Nije li Pure ono sa quadovima? Mislim da nema motora.
Dajte mi navedite cca 3 najbolje avanture svih vremena, poredano od najbolje, s time da NE uzmete u obzir Sam&Max, GrimFandango, MonkeyIsland ili SilentHill serijal...
Nešto sa uber pričom, dobrom atmosferom i sl.
Hvala :pray:
Fahrenheit. Ali nije tipična avantura.
Meni se Broken Sword svidio.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@Rider, prcaš me!?
@Raz1, ne Broken Sword, zaboravio sam i njega napomenuti.
@Insert, za to sam puno puta čuo da valja, nabaviti ću je. Hvala.
Može još barem dvije preporuke?
Discworld Noir, ako i njega nisi zaboravio spomenuti. :)
The Longest Journey, original na 3 CD-a ne ovaj Dreamfall (premda je i onaj izvrstan).
Nisam baš previše avantura igrao, ali počeo sam... sljedeće koje ću probati su: The Longest Journey 1 i 2 te Syberia 1 i 2 ( sve su redom dobile dobre ocjene) i Ceville ( nešto komično tipa monkey island... također čujem da je prilično dobra ). Te bi igre ja izabrao.
Btw... dali postoji neka igra za PC slična Crash Bash-u ? Baš mi se igra nešto takvog :)
@Rider, ma ja upisao u gamespot "indi" i "antlantida" i našao pimpek od ovce :rotfl: Mislio sam da me prčiš :D
@Arbiter, puno hvala na prijedlozima.
Nego u čemu je riječ. Danas ja sav sretan instalirao prve igre na friške bootane winse, stavio sam gore Crysis Warhead, Modern Warfare, Jericho i Thief 3... e, zgadile su mi se sve u roku od par minuta igranja. Jednostavno ne znam što se samnom dešava. Baš prštim od volje da nešto igram, a opet, nemam volje za ništa :cry:
Volio bi uber priču, puno twistova, da ne znam tko tu koga ali u pozitivnom smislu i nešto blaži ritam igranja... Tako da su mi pale avanture na pamet, nikada ih nisam previše volio, ali realno, to su igre u kojima je uglavnom priča na visokom nivou!?
Mada upravo nabavljam i Mirror's Edge, samo se nadam da mi i to čudo ne dosadi u par minuta :cry:
Velim ti ja... instaliraj sajkonaute. (Šalim se)S:D
Mirrors Edge je dosta dobra igra. Malo je kraća ali ima dobar replay value. Indigo Prophecy/ Fahreinheit je isto odlična igra s dobrom pričom... jedna od avantura u kojoj sam imao "filmski doživljaj".
Legacy of Kain brate, ali to ti znači prijeći čitav serijal ako već nisi. Tu priču nećeš sam pogoditi nikako bez da ih odigraš, to ti Arby garantira. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
a, mislio sam se dali da ti preporucim ili ne jer mi je teško zamisliti da netko tvog kalibra nije igrao fahrenheit.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Bartuc uz zadnju Laru se da jako fino zabaviti .Ni predzadnja nije ništa lošija.
@Arbiter, vidiš, LoC nisam odigrao, samo Soul Reaver ali ne znam točno u kakvom je on srodstvu sa LoC-om!? To bi također bilo dobro, samo se nadam da nije previše konzolaški što se kontrola tiče pošto me to zna odbiti od igre...
@Insert, ima strašno puno kvalitetnih igara koje nikada nisam zaigrao. Što zbog toga što prije nisam smio/želio kupovati originale, nisam imao od koga posuditi pošto su i frendovi živjeli pod takvim zakonima ( :D ), a FlatRate nije postajao xD Tako da nisam odigrao niti KotOR kojega svi hvale, a sada ga više niti nema za kupiti, dok su drugi putevi nabavke uglavnom nekvalitetni.
@Raz1, Sajkonatusi su bili danas u kompu, ali ih nisam instalirao pošto sam već znao iskod nakon prethodne 4 igre xD
@Bezimeni, mogao bi i Laru probati. Valjda će mi raditi kvalitetno i biti igriva sa SmartBox gamepadom...
Hvala svima :friends:
LoK je Bog i batina time-travel priča bilo gdje, a da ne spominjem kako je jedini serijal koji igram isključivo zbog odlične priče i VA-ga, sve ostalo je sekundarno. Da, gameplay nije briljantan i konzolaški je (odakle je igra i potekla), zagonetke su u nekim nastavcima malo lošije (ali SR serijal ima dobre)... ali dijalog, skidam kapu ekipi koja ga je pisala. Nisam čitao/slušao bolji, a ta izjava je još jača zbog činjenice da je većinom u pitanju monolog.
Ja se i dalje nemogu odlučit čiji je bolji. Od Kaina ili Raziela? :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Sanitarium... http://www.justadventure.com/reviews/Sa ... eview.shtm= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Meni osobno jedna od najatmosfericnih avantura...
I jos nesto, igra je stara 10 godina, pa imaj to u vidu
Syberia...
http://www.gamespot.com/pc/adventure/sy ... ead-review
ne pre teska avantura sa lijepom i opustajucom grafikom...
Ali Sanitarium obavezno nabavi
Super, hvala na preporuci. Nabavio bum obje ako bum mogao :friends:
To je to, tražio sam 3 avanture, na kraju ih imam 10 xD
- Fahrenheit
- Blood Omen
- Blood Omen 2
- Soul Revaer
- Soul Reaver 2
- Defiance
- Longest Journey
- Longest Journey 2
- Syberia
- Sanitarum
:D
Rofl od tih 10 avantura 5-6 ih nisu avanture (eventualno mogu proc kao action adventure) :rotfl:
Ja dovrsavam Discworld Noir, mislim da cu tu igru stavit na vrh svih avantura. Najbolja je koju sam dosad igrao :pray:
Zatim se bacam na Culpa Innata
Eto, biti će ih 11 xD= Citat =:
Izvorno postao Teon
Ustvari 10, pošto mi Blood Omen 1 ne radi na Visti. SR1, SR2 i Defiance rade odlično :pray: Ostale još nisam probao...
Dovoljno je otić na Eidos forum: http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=85588