Molim ban. Hvala.
Printable View
Molim ban. Hvala.
...i tako Bara biva banan na... hmm... nasumičan broj [s:fdcilkj1]tjedana[/s:fdcilkj1]Smjeseci. Jer je uporan kreten.
Nije valjda linkao? Isusati...
Safe
http://capetownguy.co.za/wp-content/...fe-poster1.jpg
3,5\5 Ok akcić. Statham plače. I to dva puta... :pray:
Ne samo da je linkao, nego je i bitchao. Pa je onda opet bitchao. Pa je onda shvatio da time ne postiže ništa, stoga je odlučio vrijeđat admine.
So long guys : ). Been' really nice hanging out with you. Vjerojatno se malo vratim nakon što prođe ban, admin mi je taman dao vremena da štošta toga napravim od svog života u to vrijeme, i tako... Šta da vam kažem, bilo je i vrijeme. Mislim da ovo ni nije bilo više mjesto za mene...
Sretno svima, voli vas Bara.
Pusa, želim ti sreću u svim tvojim aspiracijama u pravom životu.
Kaj je fakat linkao torrent? Aj shvatio bi da se juce regao ili nesto a ne 2008e
bara heroj
Nikog= Citat =:
Izvorno postao barinklon
ne
boli
kurac.
Zasto ljudi imaju potrebu pisat ovakve stvari :(((((((((((((((((((((
django unchained, predobar film...
Ja ne kužim zašto ljudi stavljaju smajlije ovako :((((((( ili ovako :)))))))) jer izgleda retardirano. Šta jbt, jedna zagrada znači da si tužan, a ak su dvije onda si duplo tužan?
On topic:
City of God
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...dadedeDeus.jpg
Savršeno. Nije mi jasno kak mi je promaknuo dosad. Ide na listu najdražih filmova. Nabavljam i "nastavke" trenutno, nadam se da su upola dobri.
Upravo tako. Sada shvacas.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Ali takav sustav ne funkcionira. U odnosu na što si duplo, troduplo, sedmerostruko tužan? Nije određena nikakva skala po kojoj se mogu orijentirati. Nigdje nije određeno da je maksimalan broj zagrada 10 i da npr. :( znači nešto banalno, tipa napadao ti je metar snijega pred garažu, a da :(((((((((( znači da je sutra smak svijeta.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Samim time ja kao čitatelj tvog posta ne mogu znati koliko točno si tužan i koliko točno je na tebe utjecala neka situacija, konkretno sad, barino oproštajno pismo. Prema tome bilo bi bolje staviti samo jedan :( i gotovo, ovako se samo zbunjuje ostatak foruma i dovodi do off topica.
Hahahahahahahah
Ako se netko lagano nasmiješio onda stavi :), ako netko urla od smijeha onda :))))))))) ilitiga hipsteri koji ne žele pisati hahaha i :rotfl:
ako ženska napiše :))) onda želi tvoj kurac
Potpis.
:)))= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
What, what? To ima nastavke?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Jep...City of Men
Ne direktne, zato sam i stavio u navodnike. Ima tv serija City of Men od 4 sezone i film istog naziva koji je se nadovezuje na seriju. Tematika je jako slična City of God. Trenutno se nabavlja, pa ću vidjet da li valja.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Valja iako je lošije od City of God...seriju nisam gledao...
Koliko sam skužio s wikipedie, film počinje kad oba glavna lika imaju 18 godina, a serija obuhvaća godine prije toga. Ma niti ne očekujem da bude dobro kao CoG, ali pretpostavljam da vrijedi mog vremena.
[quote=Kid A]:)))[/quote:33fpncgs]= Citat =:
Izvorno postao "Dreamer Deceiver":33fpncgs
nisi žena ali želiš moj kurac. Barem nešto
Batman: The Dark Knight Returns, Part 2
http://ecx.images-amazon.com/images/...VL._SX500_.jpg
5\5 :pray: OVAKO se pravi film o Batmanu. Nolane sjedi 1.
Kolko traje svaki dio?
Po cca. 75 minuta sa kreditima.
premalo ako se mene pita. To mi je jedina zamjerka bila kod prvog djela
Da je to film o Supermanu, ona borba pri kraju filma bi trajala 3 sekunde. Ostatak valja.