moot dolazi u Rijeku u četvrtak na radost kvarnerskih autista.
Printable View
moot dolazi u Rijeku u četvrtak na radost kvarnerskih autista.
The 3 BRCICI.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Otkud ti ta informacija?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I zašto baš Rijeka?
Na okupu? Idem sa svojom ekipom, jedino Čupu prihvaćam ako ga moji indijanci ne napadnu.= Citat =:
Izvorno postao GDra
Brčići se ne smiju skupa nalaziti na jednom mjestu, inače se aktivira neki secret power ili takonešta.
Tangenti svemiri ovo ono.
A kaj je s kućom/vikendicom?
http://republika.io/hr= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Zvučao ti ja kao nedonošče, moja izjava i dalje stoji. Mislim da je pedofilija puno bitniji problem u društvu nego što je izrada idola. Ili sam možda u krivu.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Kakvog smisla ima "ne sagriješi bludno", zapravo? Što je toliko grozno u seksu?= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
U krajnjem slučaju, moral nije nastao iz religije, nego ga je religija prigrlila.
@ratheism spike - subskrajban sam ali rijetko zalazim tamo. Prije sam roflao na slikice, ali ne smatram to nekim iole bitnim mjestom na Internetu za svoje potrebe.
EDIT: obje bivše cure su mi bile vjernice i nije bilo problema oko toga, jedino je u drugoj vezi prepreka bila različit pogled na odgoj djece što je kumovalo prekidu.
Reakcija pojedinih forumaša na ramazan je stvarno retardirana, Nodakim je u pravu.
To je kao da u bircu dođeš do pušača i počneš mu držati lekciju o tomu kako je to loše za zdravlje i besmisleno.
Ili ko da si vegetarijanac i upadneš u steak house i počneš pričat o tome da su krave ubijene.
Nikog ne boli kurac.
Iskreno, meni je najretardiranije od svega taj pick 'n' choose sustav religije kod ljudi.
Pojasni ;(
Pa, ono, ramazanim, ali se ne molim 5x dnevno. Ispovjedam se, ali se i dalje trošim s dečkom i koristimo zaštitu. Ne radim subotom, ali žderem svinjetinu itd.
Jebeni Gen osvojio EVO. Prevara.
Mislim da je prosla godina dana odkako sam prestao pit mlijeko.
Zašto, pobogu? Mlijeko> svemir.
Laktoza mi nije prijatelj.
Pa se ti pitaj odakle ti sise. :'D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Mada, agreed.
= Citat =:
Religija=/=Vjera=/=Obnašanje istih zbog kulture.
Jel pio ko sojino mlijeko , probao bih to
Sasvim okej je, ali nije slicno obicnom tak da ces se prvo morat malo privikavat na taj okus.
Probaj sa rizinim, meni je to nekako boljeg okusa.
Meni se od toga povraća. Sojin puding je okej.
Sve napravljeno od soje je najgore ikad.
Ovo i mene smeta, odnosno ne smeta mi, ali mi je besmisleno. Ja (što se vjere tiče) vjerujem da postoji nešto i ne vjerujem da smo nastali iz ničega, ali ne zanima me i posve mi je nebitno kako to nešto izgleda.= Citat =:
Glavna poanta vjere i je u samom vjerovanju (bez potrebe da tražiš dokaze za to u što vjeruješ), a ako si takav tuntlek da trebaš vizualni lik Bude/Isusa/Muhameda (ili nekog desetog) da bi vjerovao u njega i ako vjeruješ u sadržaj iz knjiga koje su pisali ljudi koje bogovi (a i tvoj vlastiti zdrav razum - ako je zdrav) doživljavaju kao nesavršena i sebična bića sklona grijehu, onda fakat ne znam burke.
P.S. Baš me sad zanima kakve su to bile razlike u pogledu odgajanja djeca zbog kojih si curi otkazao poslušnost? Nije vrag da si ozbiljno razmatrao brak prije nego završiš faks? Ako nisi, a bila ti je dobra, mogao si je taslačit još koju godinu i onda joj reći da više ne voliš mlade cure i da ti se u zadnje vrijeme diže samo na bakice/djecu/životinje.
A ZAŠTO IH TI ONDA NEMAŠ? :'D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
http://i.snag.gy/kdu77.jpg= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Ne bi mi bio problem krstiti djecu, ali smatram da ne bi stalo na tome. Svatko treba birati stvari koje želi onda kada ih može pojmiti, nitko im ih ne bi smio prati mozak. Ako veza ima rok trajanja, bolje ju je prekinuti odmah. Razišli smo se i prijatelji smo, no hard feelings whatsoever.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Preloše.= Citat =:
[quote=McPingvin_v2.0]A ZAŠTO IH TI ONDA NEMAŠ? :'D[/quote:7p6n31xc]= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Odakle ti pak to?
Mislim, ne znam kolike ti sisetine imaš, al na moju relativnu žgoljavost ja ih bome imam više neg bi trebao, jejej.
Tho, vidit ćemo još što će endokrinolog reć.
[quote=Sonic_Moronic]Preloše.[/quote:ccw37lug]= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0":ccw37lug]
[url="http://i.snag.gy/kdu77.jpg
HVala na iznimno pronicavom komentaru.
Ogromne. Pitaj Boza.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Iz sličnih razloga ja nikada nisam bio u vezi (u komadu) dulje od 6 mjeseci, jer ni jednu curu nisam toliko zavolio da bi mi bila jednako napeta nakon što bi se izguštao. Također, puno više gledam/primjećujem druge zgodne cure (a i one mene) kad sam "zauzet" nego kad sam solo i mrzim posesivne cure koje bi stalno bile sa mnom, jer volim imati puno vremena za sebe i jako volim takozvani "svoj mir", no teško je naći neku curku koja to poštuje, a da nije neatraktivni kramp koji iz tog razloga pristaje na sve, samo da nije solo. Ponekad mislim da su sve cure vampiri, a od onih hipersenzibilnih likova koji ih navikavaju na izljeve emocija i koji su always available mi se iskreno sere.= Citat =:
P.S. Ja ni s jednom bivšom ne mogu biti (pravi) prijatelj (iako skoro sve to žele), jer ne mogu fejkati da me zanima što se događa s nečijim životom, kad me ustvari boli krasny quratz i radije trošim vrijeme na ljude koji mi nešto u životu znače.
It is known.= Citat =:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...29267597_n.jpg
Ovo je sojin odrezak, a banane su mi bile obrok.
Da mi tak tanjur izgleda, puno bi lakše skido kile :D