Kakav je Hobit?
Printable View
Kakav je Hobit?
'98, nije to tak staro :).= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Mislio sam u smislu da sam nakon dosta pogledanih filmova u zadnje vrijeme, napokon "naletio" na nešto stvarno dobro.
Seven Psychopaths 8.5/10
http://www.imdb.com/title/tt1931533/
Kad gledaš film za koji misliš da nece biti ništa posebno pa te na kraju oduševi. Ovo je jedan od takvih filmova :)
To ću sigurno pogledat uskoro. Čuo sam da je slično kao In the Bruges.
pogledo hobita dns
18/20
predobar, samo mrvicu predug za moj ukus. a i nisu prikazali cjlog smauga kako se bori/leti/itd
Pa namjerno ga nisu prikazali cijelog.
Hobbit
Očekivao sam da će biti predug i dosadan a kada je završio želio sam još. Ugodno iznenađen i nisu mi baš jasne negativne kritike pogotovo fanova Gospodara. Ovaj film je po kvaliteti podjednak sa prethodnom trilogijom.
Hobbit
8/10
Idem ga i ja danas gledat.
Samo se bojim da ta tri sata ipak nece biti previse.
fak, ja sam zabrijo da je 95 izašo :D= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
ma shvaćam da. Sve u svemu, filmčina samo takva.
@whiskey kamo si pogledo 7 psihopata? to mi je jedan od najočekivanijih filmova godine
Neće. Storytelling je vrhunski, i to dolazi od osobe koja generalno ne voli fantasy žanr i nije fan LOTR-a.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
The Impossible 8/10
http://www.imdb.com/title/tt1649419/
Film o tsunamiju i obitelji koja se pokušava pronac, živi ili mrtvi nakon te tragedije. Ocekujte pustit koju suzu i uvidjet da niste samo takve stijene otkrhnute sa gamerske hard rock planine.
Jeste, uvijek me zanimala prica o toj tragediji iz perspektive bogatih bijelih turista koji su se igrom slucaja nasli tu= Citat =:
Stars: Naomi Watts, Ewan McGregor and Tom Holland
Aj ne kaki motike... svi su pohvalili film.
Ne vidim kakve veze misljenje drugih ljudi ima veze s mojim? Nisam jedan od onih koji moraju prvo procitat 5-6 reviewa da odluce jel im film valja ili ne. Mozda ga jednom pogledam kad mi bude bas basSdosadno al sad mi se ne cini vrijedan paznje
Dok ne pročitaš barem 10 reviewa i 50 mišljenja radnom likova s foruma, nisi kompetentan sudjelovati u raspravi.
A izgleda da je tako
Pogotovo ako uopće nisi ni pogledao film.
Moram ja to pogledati pa da se uključim u raspravu...mada vjerojatno ću ispočetka cijelu trilogiju fino tamo u drugom mjesecu kad nema faksa 8)
show
Django Unchained
5/5
Hobbit 8/10
Fali mi to sto nisam procitao knjigu. Ovako mi je dobar ali nekako mlak.
I pauze nije bilo >(((((((((
Jesi se upiso?
Izdrzao sam. Al otrcao sam poslje do wc-a !
Super
Film naglo skače iz komičnosti u nešto ozbiljno i uznemirujuće, i na kraju moralna poruka je vrlo dvosmislena. Zanimljivo za gledati definitivno, 8/10.
http://mygeekblasphemy.files.wordpre...pg?w=300&h=231
Treba nabacit neki best of superhero deconstructionist filmova tipa Kick-Ass, Super, Defendor, itd.
Kick-Ass je u kategoriji sa Dark Knight Risesom.. poruka u oba filma je da superhero može biti samo netko tko ima milijardu dolara dionica na raspolaganju.
Pa samo jedan je imao para u filmu (i to njegov tata, ne on)
Kick Ass saka.
Mass Effect Paragon Lost
Skroz neloše.