Protiv onih 10 zapovjedi nemam apsolutno ništa i one su skroz ok
Ja imam. Zašto se u njima ne spominje silovanje? Pedofilija? Zašto su prve tri samo o tom jednom liku i kako je on najbitniji? Nikom nije palo na pamet reći: "Eh, da, daj dokucaj jedanaestu: Ne posjeduj roblje."[/quote:1qawefu6]
Vidiš, potpuno sam zaboravio na tih par usko vezanih uz Boga, ali njih ionako ignoriram u životu. Mislio sam prvenstveno na one tipa ne ubij, ne ukradi, ne sagriješi bludno i slične koje imaju itekakvog smisla, jer da ih se ljudi pridržavaju svijet bi bio puno ljepše mjesto za življenje.
P.S. Mislim da silovanje i pedofilija spada pod onu ne sagriješi bludno, dakle ipak se i na to mislilo.
Evo pingvin je pobjedio. Da je bog stvaran ovako nešto ne bi postojalo.
13-07-2013, 19:37
Niko Bellic
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Da je bog stvaran ovako nešto ne bi postojalo.
13-07-2013, 19:51
Paran0a
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Zvučiš ko random tinejđer koji je upravo otkrio r/atheism
fix'd
Bas sam htio ovo napisat.
Prije jedno dvije i pol godine kad sam upoznao curu u isto vrijeme sam i otkrio r/atheism.
Fora je sto sam se poceo nabrijavat na to ,a uskoro sam i saznao da mi cura redovito ide na mise. Naravno to je vodilo u niz konflitka koji kada sad pogledam na to nisu nikamo vodili niti smo ista postigli od toga.
Osim jedne stvari, a to je da sad vidim da si kreten i budala cim kreces ulazit u takve rasprave. Nema apsolutni nikakvog smisla da kao ateist idem vjerniku solit pamet oko necega , jer osim sto cemo se posvadjat njegovo razmisljanje nemozes promijenit ( i obrnuto ) .
+ sad kad gledam r/atheism vidim koliko su to napuhane glavonje koje misle da su popile svu pamet svijeta zato jer hej zakljucili su da nema boga posto nema dokaza da on postoji. Bravo , sad si spreman raditi tisucu slika dnevno sa NDGT i Carlinovim citatima i ujedno ih stavljat na FB.
Neznam odkad su to ateisti poceli dozivljavat kao visa vrsta, al uzasno je za gledat.
Jedino kada je normalno reagirat ovako burno kao sto ste svi vi sad reagirali je kada neko ugrozava vase stavove/zivot.
Bull je samo spomenuo svoj obicaj koji prati. Vi ste ga napali kao da vam kucu zapalio.
Mozda je nezdravo , al koliko vi jedete sranja , koliko se trujete cigarama ,koliko pijete itd. Al eto to je vas obicaj pa je to normalno.
Prije jedno dvije i pol godine kad sam upoznao curu u isto vrijeme sam i otkrio r/atheism.
Fora je sto sam se poceo nabrijavat na to ,a uskoro sam i saznao da mi cura redovito ide na mise. Naravno to je vodilo u niz konflitka koji kada sad pogledam na to nisu nikamo vodili niti smo ista postigli od toga.
Osim jedne stvari, a to je da sad vidim da si kreten i budala cim kreces ulazit u takve rasprave. Nema apsolutni nikakvog smisla da kao ateist idem vjerniku solit pamet oko necega , jer osim sto cemo se posvadjat njegovo razmisljanje nemozes promijenit ( i obrnuto ) .
+ sad kad gledam r/atheism vidim koliko su to napuhane glavonje koje misle da su popile svu pamet svijeta zato jer hej zakljucili su da nema boga posto nema dokaza da on postoji. Bravo , sad si spreman raditi tisucu slika dnevno sa NDGT i Carlinovim citatima i ujedno ih stavljat na FB.
Neznam odkad su to ateisti poceli dozivljavat kao visa vrsta, al uzasno je za gledat.
Jedino kada je normalno reagirat ovako burno kao sto ste svi vi sad reagirali je kada neko ugrozava vase stavove/zivot.
Bull je samo spomenuo svoj obicaj koji prati. Vi ste ga napali kao da vam kucu zapalio.
Mozda je nezdravo , al koliko vi jedete sranja , koliko se trujete cigarama ,koliko pijete itd. Al eto to je vas obicaj pa je to normalno.
Vjeruješ li ti u Boga (kršćanskog) i ako ne...
1) Da li bi se pristao vjenčati u crkvi ako ti cura to postavi kao uvjet?
2) Da li bi s njenom familijom slavio Žićbo i Krsus i usput fejkao sebe?
3) Da li bi pristao na to da krstite vaše potomke ako ih bude?
4) Smatraš li da si papak ako si na prva tri pitanja odgovorio da i zašto ne?
A ono , rekao bih da sam vise deist nego ateist,al ajmo rec da sam ateist..
1. Da,bez imalo problema. ( vec me pitala to )
2. Ne fejkam sebe i ne fejkam njih posto znaju da sam ateist,isao bi zato jer bi zelio provest takve trenutke sa njenima.
3. Da.
4. Nikako, od ovoga niko ne pati i svima je dobro. Ne pretvaram se da sam katolik , provodim vrijeme sa curom i njenima , meni to nesto znaci,njima to nesto znaci i svima super.
13-07-2013, 20:08
Niko Bellic
Čekaj, ti voliš provoditi vrijeme sa starcima od cure? :|
13-07-2013, 20:10
Paran0a
A ono nije mi nis posebno , al ipak treba imat neki odnos sa njima .
+ cura je sretnija pa sam i ja sretniji
13-07-2013, 20:13
Sonic_Moronic
S moje strane nije bio nikakav osobni napad, problem mi je bio Nodakimov post.
13-07-2013, 20:14
Niko Bellic
A dobro, no budi malo muško s vremena na vrijeme. Onak, zauzmi stav i neka se ona malo prilagođava. Nemoj da te pretvori u...
13-07-2013, 20:18
Paran0a
Jednaki smo sto se takvim stvari tice tako da se ne bojim :)
13-07-2013, 20:21
Niko Bellic
Samo kažem, ako je previše zavoliš nećeš biti ni svjestan kad te čvrsto primi za jaja, a onda nema nazad i bude...
13-07-2013, 20:37
SharpDressedChevap
Može li netko provjerit cijenu vlaka iz st u Zg? Iz nekog razloga ne mogu na stranice HŽa.
13-07-2013, 20:58
Niko Bellic
Cijena karte: 190.00 kn
13-07-2013, 21:16
SharpDressedChevap
E fala ti.
Skupo u kurac :(
13-07-2013, 22:00
Sonic_Moronic
HŽ-ove stranice su uvijek u kurcu.
13-07-2013, 22:02
StormCr0w
Brcicu dolaziš u zi đi bi?
13-07-2013, 22:19
SharpDressedChevap
Jeste
13-07-2013, 22:19
StormCr0w
Kad?
13-07-2013, 22:30
SharpDressedChevap
Oko 31.7
13-07-2013, 22:38
Niko Bellic
Napraviš si iskaznicu K-33J (ako imaš manje od 25 godina) i imaš idućih 12 mjeseci 30% popusta na vlak.
Iskaznica te košta 30.00 kn i trebaš jednu malu sliku, a s njom te karta izađe 133.00 kn umjesto 190.00 kn.
13-07-2013, 23:29
Electromaster
Alternativno imaš indeks i... Koliko ono, oko 40% popusta, brijem? Ili više. Znam da mene noćni vlak do Splita dođe ispod 100kn s indeksom.
13-07-2013, 23:34
SharpDressedChevap
Nisam student.
Probat ću ovo s ovom iskaznicom, 60-ak kuna se uštedi.
14-07-2013, 01:32
Niko Bellic
Nemaš tu šta probavat. Treba ti samo slika, osobna (ili neki sličan dokument kao naprimjer putovnica) i 30 kuna. Izrade ti je na licu mjesta, čekaš možda 5 minuta.