I don't even :)
Printable View
I don't even :)
http://i.imgur.com/hY8bK.jpg
moro sam
:rotfl: ne znam
Awwwwww :oops: :oops:
http://i.imgur.com/zw0gM.jpg
mrzim mačke :(
Bravo.
Trebaš bit polulud da ih voliš. Kao ja.
Ili trebaš bit žena.
= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Psi >>>>>>>>>>>> mačke
Po cute factoru i svemu ostalome.
Uf slatko, životinje koje bježe od mene čim me vide u krugu od 50 metara.
Najbolje kad vidiš neku lutalicu, jednom ga podragaš i onda te prati kući <3
Stalno mi se to događa.
Ironično, jutros mi je jedan mali mačak došao u vrt i sad stoji s ovim mojim čitav dan. Društveni oboje.
Moj mačak je npr. ko pas, ako ne i pametniji. Pogotovo kad treba uletit u kuću gdje je hladnije, onda se iskreči na pod i ne da ti da ga izbaciš :) I prati te do dućana, uredno te čeka vani i onda hopsa nazad uz tebe, prelazi cestu ko veliki... malo se hvalim al jebiga, mačak godine :D
Mene mačke mrze, pa i ja njih.
Kad ne znas sa zivotinjama, lol.
Burn :D
Mačke su zakon. Psi su kul, ali su glumpavi previše.
Ispadaju glumpavi jer su previse iskreni. Bas vidis na njima sta misle o tebi dok su mi macke postale simpaticne u tom svom egoizmu. Mislim da su puno pametnije od pasa jer u kuci gdje imas psa i macku, macka vodi glavnu rijec uvijek.= Citat =:
Izvorno postao Xero
I macke su kul na neki svoj nacin,cura me ubijedila u to :)
Fora su mačke, al' samo ako su kućne. Moja je prve 2-3 godina stalno bila u kući i bila je predobra. Zadnjih ~7 godina samo hoda po naselju i dođe jednom mjesečno ako ne uspije ubit štakora ili ako je trudna :)
Psi su puno bolji, iskreniji, slađi i lakši za "druženje".
Lakši su za druženje jer su jednostavniji za kontrolu, zato jer se vežu za osobu/vlasnika kojem su podložni, dok su mačke po prirodi samotnjaci i uglavnom se vežu za teritorij, osnovna razlika... Meni su mačke simpatičnije upravo zbog toga što imaju karakter i teško ih je natjerati da rade ono što želiš, da ne kažem nemoguće.
Meni su mačke baš zato manje simpatične (iako ih i dalje volim, imam 2 mačke i jednog psa). Nisam mislio na stvari tipa da ti donese lopticu kad baciš ili da sjedne (iako to možeš naučit i mačke), nego na aktivnosti, kao što je ić u šetnju sa psom, vozit bicikl, ić na kupanje, itd.
Ja volim mačke jer je maksimum truda potreban oko njih ovo
Podragaj-Napuni zdjelice
Bar mi nebi dopizdilo ić šetat psa nakon ono tri puta.
Ja svoju kuju nikad ne šetam. Imam veliko dvorište pa joj bacam loptu da trčkara. Jedino ju ovak preko ljeta vodim na Dravu da se kupa. Da živim u zgradi bi se ubio, svaki dan ga vodit 5 puta van da piša i sere...
Meni su ribice daleko najgori ljubimci, u biti, više su ukras. Ne pamte te, ne čuješ ih, ne možeš ih dragati, ono, interakcija nula. Jedna krepa, idući dan kupiš novu i sve po starom. Šteta struje i vode na nešto tako inertno, osobito ako imaš veliki akvarij.
Totalno. Niti se možeš povezat s njima, ma ništa :D
Mačke su bića koja imaju najodvratnije glasanje u prirodi. Kad se tuku/jebu pod prozorom po noći nisam siguran je'l netko siluje djecu, da li djeca zombiji izlaze iz 9. kruga pakla ili su to samo mačke.
Fuj, odvratne životinje
Je, to im se mora priznati.
Psi laju. Konstantno.
Pas mi liže stopala dok drkam. Can't beat that.
lol ne. Moj pas, kad se sve zbroji, laje oko 2-3 minute dnevno. A spada u one "male živčane", točniji neki mješanac pekinezera.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster