Kako to misliš? Na radiju ili što?
Printable View
Kako to misliš? Na radiju ili što?
A dodjem kao njemu na misiju, i njegovu kucu tamo. U pozadini svira Satisfy my Soul ...
Googlo sam bas, i ima ova jedna radio stanica na kojoj pustaju vecinom Marleya. Odsad samo nju slusam :)
Massive B pretpostavljam. Čuo sam tamo "Stand up for your rights".
Na Tuff Gongu.
http://www.gta.ru/images/gta4/radio/tuffgong.jpg
to je radio u gta 4 ili ?
VLXfDO1u ... annel_page
:rotfl:
jednostavvno awsome
da na radiu u gta 4 a Lil' Jacob je jedan tipa wannbe bob marley kod kojeg imas misije za obavljat= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
aha.....
Check my YouTube channel!
http://www.youtube.com/IvanGTAIV
Za početak jedan video...
...To be continued..
We're sorry, the page you requested cannot be found. :pray:
viewtopic.php?f=84&t=26909S:thumbs2:
Oh crap... I did it again ... :((
Ne mogu editirati post...
Nevermind... Oprostite na krivom linku, IvanGTAIV mi je nick u GTA IV.
YOUTUBE: http://www.youtube.com/IvanGTAVideos
gg, jedino me ovaj zvuk kad pokupis nesto podsjeca na vice city, nekakav zvuk iz njega neznam
najbolji radio... uvjek sam samo njega slusal...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Kolko sam skužio DJ na Liberty Rock Radiu je Iggy Pop :pray:
vi mene stvarno zelite zaklati.....
Nije ti ipak igra TAKO jako dobra, znaj. Evo, ja prestao igrat.
Ali ipak, da te zakoljem do kraja, osim Iggy Popa, u igri se pojavljuju majstori Katt Williams i Ricky Gervais koji izvode neke od svojih najboljih stand-up točki u klubu Split Sides u središtu Algonquina (Manhattan), a ponekad ih se ulovi na TV-u.
Sad kad spominjem TV, ima tu dosta stvari na koje sam se parao. Počevši od parodije na Gilleteove žilete, tu se reklamira jedan sa devet oštrica i svemirskom tehnologijom. Ima također neki crtić Republican Space Rangers, o trojici rednecka koji idu okolo svemirskim brodom i ubijaju sve miroljubive aliene na koje naiđu. Vrhunska je i parodija na one emisije koje prate celebrityje.
Najjače mi je: " - And in this part of the show we will instead look into the lives of the people that are not famous, don't have a home, and struggle to find enough money to survive.
- Ahaha, only kidding. Who cares about the poor? Our job is to give you stories about the filthy rich and make your own life look miserable!"
Kad smo vec kod TV-a da nesto velim. Igra je inace dobila +18 oznaku zbog nasilja, seksa, droge i alkohola. ma zahebi to. To je nista naspram tv-a, radija i interneta u GTA IV. I samo zbog toga bi dao igri +18. Koje su to bolestine. Na interetu sam nasao neki oglas.Uglavnom pise kako neka neka zenska ima ogromne noge i trazi muskarca kojem ne smetaju njeni prsti velicine banana. :rotfl: I jos je bilo nekakvo apeliranje na footjob, nemrem se sad sjetit tocno. A na telki reklamiraju nozeve i maceve te govore kako su dobri za sjeci kruh, povrce, grane i ljudske udove. A najzesci mi je weasel news: frajer gori u plamenu, a voditelj mu iz helica govori da se okrene prema kameri kako bi snimio bolji kadar. :D
sada to trazim po youtubeu
ali odmah!!!
evo naisao sam na ovo ovdje xD
KVmJ3dXdpZQ
Da, to je brutala :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Na radiju je jedna od smješnijih gluposti Richard Bastion show na WKTT u kojem se samo upozorava na terorizam :pray:
I lik ima svoje članove, "Bastion buddyje" koji javljaju u emisiju kad vide potencijalnog terorista.
"Ok, we'll have to stop that discussion right there, we have an incoming call of a terror threat. Go ahead, you're on the air.
- Hey, Richard. I think I see a terrorist, I need your help.
- All right, why do you think it' s a terrorist?
- I don't know, he's speaking some strange language, and reading some religious shit.
- Ok, how do you know that shit is religious?
- It's in some foreign language, spanish or something.
- Ok, now that's a sure sign!..." :rotfl:
Pitanje za urednike/moderatore.
Je li dopušteno organiziranje GTA IV event-a u GTA podforumu na PC PLAY forumu?
Hvala! :D
Kao npr ovo?
viewtopic.php?f=15&t=26800
Tako je.
Samo što sam ja zamislio da za svaki event otvorimo temu u kojoj će biti navedene sve potrebne informacije što uključuje: Vrijeme početka eventa, program, pravila, mape, datum i slično...
U istoj temi bi bila sastavljena listu prijavljenih igrača a isti bi se prijavljivali u odgovoru u temi eventa gdje bi sukladno sa prijavom naveli svoje korisničko ime na PC PLAY forumu i na GFWL kako bi se igrač mogao lakše prepoznati.
Server bi bio privatan i mogućnost sudjelovanja imali bi igrači koji dobiju od administratora eventa pozivnicu (Invite) preko GFWL tako da server u svakom slučaju ne bi bio izložen cheaterima i drugim igračima koji se nisu prijavili.
P.S. Naravno, da bi pozivnica sretno stigla u ruke igrača... Svaki prijavljeni korisnik administratora OBAVEZNO treba imati u prijateljima. Taj postupak on izvrši prije početka eventa.
Nije to loše ali je malo previše kompliciranja.
Kad se sastajemo u CoDu oda se preko xfirea/MSNa dogovorimo ko diže server, ko je mape igramo...
Ko i u SA:MPu ako se prijave vrše na licu mejsta biti ce vise sudionika. Ako preko foruma onda mnogi koji neobilaze forum dođu tamo i mogu samo gledati.
Smatram da je bi ova ideja za event preko foruma bila odlična ideja...
Mogu pokušati organizirati jedan event za GTA IV, pa ako bude išlo, nastavimo, ako ne, ne... Što se može.
A pa ko ti brani? :)
:D :D Očekujem tvoju prijavu. :)= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Već se uveliko priča da za maximum dva tjedna izlazi novi patch koji bi trebao prosječne kompjutere osloboditi muka.
Piše se da bi peti patch 1.0.5.0 trebao SKROZ, do samoga kraja optimizirati igru za PC.
Iskreno se nadam da je to istina... To bi bio vrhunac i za R* i za nas PC Gamere.
Da, vrhunac da nakon godinu dana odigram igru za koju sam dao 350kn na dan kad je izasla, i koja je na mom kompu neigriva za razliku od svih ostalih igara koje su izasle nakon nje koje vrte u min 40fps-a na medium/high. Yup, Vrhunac...
Jaooo...
Sutra bi trebao izaći 1.0.5.0 patch kako su pokazala do sada sva istraživanja.
Molimo se da su ista bila uspješna i istinita... :o
Ma igra je stvarno vrazije zahtijevna ,iz tog razloga sam je nekoliko puta presao na ps3 posto na kompu nisam mogao normalno pokrenut u nekoj pristojnoj rezoluciji i u nekim pristojnim detaljima...
ja bi bio presrtan da mi igra vrti na 5 fps-a
sve na low
Imam RIDER-a na GWFL. Samo čekam trenutak kada bude online da ga pwn-am. Ahh...
Danas popodne sam bio :D ali sam prelazio SP. Prelazio jednu glupu misiju i prešao sam ju iz 7mog pokusaja :? ima stvarno jadnih stvari u igri. najviše me smeta proklizivanje vozila. Prica se o nekoj realnosti, koju igra ima na pretak ali vozila stvarno previše "bježe" (barem ona obicnija. Sportaši su vec bolji) i stvarno su malo pretjerali.
prerealno.... nevjerujem...
:pray:
Malo jesu pretjerali, jer vise u zavoj ne mozes uletiti u brzini kao prije. Jedina opcije koja ti ostaje da kad vidis zavoj je: kociiiiiiiiiii i kad smanjis brzinu dovoljno onda tek uletis u zavoj, nema druge.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Pa nije li to super? Osim toga, ne mogu u jednu igru koja izgleda tako realistično ubacit fiziku iz SA.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Super je sto je realno ali samo kažem da vozila malicko previše proklizuju.
Ne. Može ih se itekako dobro voziti osim ako ne moraš obavezno u svakom zavoju prolazit pod ručnom. Auto ima svoju težinu, mora klizat.
-.-' Nit sam rekao da u zavoju vozim pod rucnom, nit sam rekao da auto nema svoju težinu, nit sam rekao da auto nesmije klizati.