mermaider i thunderhorse su jebene, mogo bi nabavit album...
samo mi nesto fali...dobri su, al nekak mi je, neznam, nije bas zestoko, preferiram zesce... :D
Printable View
mermaider i thunderhorse su jebene, mogo bi nabavit album...
samo mi nesto fali...dobri su, al nekak mi je, neznam, nije bas zestoko, preferiram zesce... :D
da , ono, malo mi se vokal ne svidja, jedan te isti akord se proteze vecinom pjesme samo da kazem, enam nista protiv protezanja istih akorda tokom pjesme ali ovo je lejm totalno akord, mozda je i dobar bend ali nakon 2 minute mermadiera necu stvarati neke predrasude.
= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
ja sam slšo prije insomnuim ..u redu band...posebno mi se svidja drugi njihov album zbog onog jazzy sounda ....
Možete li mi preporučiti neke metal bendove, a da nisu Iron Maiden, Motorhead, Metallica, Slayer, Nightwish, Dream Theater, Black Sabbath ili Judas Priest. Također, ne neke black/death/doome/extreme 'n' stuff metal jer na to još uvijek ne želim preći. Ima vremena...
Blind Guardian,Iced Earth= Citat =:
Izvorno postao Fencing_LORD
btw, jel neko cuo za Steel Attack ?
imam od njih Fall Into Madness i Where Mankind Fails albume, nisu losi.
Od pjesma bi izdvojio The Beast, i Guardians..
http://en.wikipedia.org/wiki/Steel_Attack
nah, nisu nešto, poslupao sam par pjesama, ali ne...
Testament, Megadeth, Anthrax, Dio, Symphony X, Iced Earth...= Citat =:
ti slusas slipknot :|= Citat =:
Izvorno postao misterante
@Maloki & Norther - Hvala vam ljudi :thumbs2:
Vidjet ćeš kak Iced Earth posjeduje sve živo ^^
SHeretic! Nisi spomenuo Hammerfall.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Kein Problem. Zaboravio sam spomenuti da ih već slušam, stoga su oni tu u nekakvom drugom obliku pa nije njegova greška što ih nije naveo. Oni su hipotetski već navedeni :D= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Hammerfall je meni jedan od favourite bendova. :boohoo: :boohoo:= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Ne slušam Čekićpad pa ih nisam naveo ^^
Death(to nije toliko death metal da ne bi pomislio :) ) , Atheist(progresive sa jazz utjecajima) ..Kreator ti preporučujem, Control Denied , Lost Horizon ( oni ce ti se garant svidjit powerđija metal :) sa predobrim vokalom ) Pantera ( jedna od mojih velikih starih ljubavi :pray: ) Helloween( power-heavy legende ) i mogo bi nabrajat do sutra ...zbog tog sto sam se nasluso svakakih metal pravaca od starog hevija do extreme tehnical post metala :)= Citat =:
hammerfall,mmmmm,crimson thunder pwnzor
e bajice nist ti cuo nist ocito od metala kak spada :rotfl:
Volim ove nove,komentari na visini.
A sta si ti slusao to da spada,prosvjetli nas?
Inace jel tko slusao novi EP od InFlamesa? meni roxa:)
Jel' ovdje obitava netko tko sluša black metal?
Raspoložen sam za konstruktivnu raspravu o nekolicini izvođača ^^.
od blacka slusam Rotting Christ, Impaled Nazarene, Bal-Sagoth, Lord Belial, Old Mands Child, Thy Serpent= Citat =:
Izvorno postao Samael
Black nije baš moje područje, al su mi Bathory, Satyricon i Mayhem dobri...
kjulni su mi Bathory i Necromantia od blacka.
btw, izgleda da sam ja jedini ovdje koj nevoli rammstein hammerfall i manowar ? :|
Nisi ^^
Nope ^^= Citat =:
Izvorno postao Norther
E da, zaboravio sam i na necromantiu
ja sam nedavno izjavio da su mi Sabaton malo bezveze.. ali poslušavši "Attero Dominatus" album, moram priznat da sam promijenio mišljenje.. jako zabavan metal ratne tematike..
usput. jel sluša netko Edguy ili Gamma Ray
hehe mi obradili od Edgya-Vain glory operu:)
Sabaton rox:)
Manowar rox more:)
Poslušao sam Edguy i prolazan mi je, iako ne vrlo dobar (pjesme mu masivno variraju, ali Van Glory Opera razvaljuje), dok mi je Gamma Ray precarski bend od onog trenutka kad sam čuo kratki Induction. :wink:
@gwin
jesi odslušo primo victoria?taj album owna
@ Arbiter - Može par preporuka od Gamma Raya?
@ FireSpirit - Može par preporuka od black metala (neki bendovi za black metal njubove)?
Pjesme (ne sjećam se sada imena albuma) su ti njihove većinom sve žešće kao i Hammerfallove, ali evo nekih: Strange World, Heaven or Hell, New World Order, Damn the Machine, Valley of the Kings, Eagle, Real World, Insurrection, Afterlife.
Previše malo. :D
Slika govori 1000 postova.
http://content.ytmnd.com/content/d/1...55f423fc4d.jpg
totalno se slazem, edguy imam par pjesama i nikada nisam izrazio neku veliku zelju za slusanjem, mislim ono to je sve okej bend ali nema ono nesto.
Rotting Christ - Sanctus Diavolos= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Impaled Nazarene - The Lost Art of Goat Sacrificing
Bal-Sagoth - Callisto Rising
Old Man's Child - Enslaved And Condemned
Necromantia - Ancient Pride
Lord Belial - Mark Of The Beast
Thy Serpent - Only Dust Moves
Et, od blacka slusam uglavnom te bendove
SUber pjesma!= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
jel ima ovdje poklonika Chuck Shuldinera ( DEATH ) ? meni osobno jedna od najdražih grupa po instrumentalnom djelu.... +zbog toga sto ni jedan instrument nije zapostavljen kao u masi bandova
Death počeo slušat nedavno i ono, iznenadio se kak su mi predobri, love the drumming ^^
ma sve je jebeno .....najvise mi se svidja što su bassisti koji su svirali u Deathu su majstori(nije bass zapostavljen instrument ko u nekim bandovima di sam ravnjake deru ) bili ovaj jedan koji je sviro na fretlees bassu svira u Gordian knotu i Aghori..inace odlican bassist ,cuje se puno jazz utjecaja u njegovom sviranju ....inace sviram bass pa ono ,obozavam pogotovo Deathove stvari na bassu svirat, svidja mi se tehnika i zanimljivo mi je za svirat :) ..najmanje posla u Deathu je imala druga gitara (ritam gitara ) ... ma Chuck shuldiner (R.I.P)svaka čast tom čovjeku ... :pray: nema takih grupa ko Death ... zato što nisu običan death metal band bili ..Chuck je radio death metal sa utjecajem jazza ...inace ima danas ponekih bandova koji su nastavili tradiciju ...al Death je jedan jedinstveni
Za početnike... evo ti norveški gulaš black metal bendova ^^. Boldani su bendovi, a underlinani su albumi.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Za početak, poslušaj Dimmu BorgirSdo albuma Enthrone Darkness Triumphant, nakon tog albuma idu mainstream symphony, bar meni.
Onda, tu ti je Mayhem, s albumom De Mysteriis Dom Sathanas. Pa Burzum, s Hvis Lyset Tar Oss. Poslušaj Darkthrone, album Under A Funeral Moon.
Emperor, album In The Nightside Eclipse. Satyricon, s Nemesis Divina. Onda, obavezan Bathory, s albumom Under the sign of the black mark.
I na kraju, VenomSs albumom Black Metal, i Celtic Frost,s albumom To Mega Therion.
To ti je dovoljno za početak...
p.s.
Kad ti i zorg dolazite u zadar?
12. 4.?
Za početak Dimmu Borgir??? :? Pa...Ovaj...Znaš...
BtW,sluša li itko Amon Amarth?
Ja slušam Amarthe... i što imaš reći za Borgire?= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Bili su genijalan black do abuma Enthrone darkness triumphant, a onda kreću sranja