stavis si da imas 2 keyborde layouts u windosima, te onda u igri mozes sa shift+alt (oba lijeva, neznam dal radi sa desnima) lagano swapati izmedu oba kayboarda. to mene spasava kada dobijem nevermorea na randomu
Printable View
stavis si da imas 2 keyborde layouts u windosima, te onda u igri mozes sa shift+alt (oba lijeva, neznam dal radi sa desnima) lagano swapati izmedu oba kayboarda. to mene spasava kada dobijem nevermorea na randomu
Ja imam ENG i HR, ali ono, stalno mi se prebacuje nazad na ENG samo od sebe. Stisnem shift + alt prebaci sa ENG na HR i onda ze par sec samo od sebe vrati na ENG..= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ali nvm, vec sam se navikao na ENG -_-
@AVG - Lina mi jos ima i dobru animaciju nasprem CM x_X
ja uvik brišen eng kad instaliran winse
a nevera baš i nevolin
ko je cm? xD
inace to se i meni dogadalo, no skuzio sam da kada sam u igri i da swapam tipkovnici da mi je samo u igri eng tipkovnica, dok ej kada izadem na desktopu hrv. isto tako je i kada ponovo udem u igru, ostane ''savana'' eng tipkovnica te ju moram sa shift-alt vracati na hrv.
CM ti je Crystal Maiden - Rylai
Ja sam na njoj u pocetku pocetka igranja dote primijetio koliko je ta animacija bitna, te sam na njoj prvoj naucio primjenjivat animation-canceling.
Animacija joj tolko dugo traje cak i sa spellovima, svo ono mahanje stapom i poslije castinga uf ... Jest da lijepo zgleda al se mora cancelat jer gubis dragocjene sekunde
dok te strpa u ice block te frost shock trebaju 2 gladne godine. mozda zato nikada nisam znao igrati sa njome, uopce (s njom sam pravi hendikep) :D
i suzio sam da je vojin (witch doctor) krajnje neizbalansiran vs low hp heroja (posebice na broodmother :D ) sa svojim death wardom te maeledictom.
no moram priznati da sam ubijao i centaura s njime na lvlu 25, samo jedini problem je sto njegova oba spella prekidaju ward (posto je channeling)
Je, Witch Doctor je odlican, samo maledict mu jedovoljan za killanje :pray:
A sto se tice C. Maidenke ona mi je jedan od favorite intel heroja, obicno sam ju igrao u klanu
inace sada sam se sjtio partije na ebnetu. igramo ja i 2 frenda 5v5 apem noob game. (mi hostali). nakon 5 minuta smo pokickali ove nase njubeke (2 random pubera) da bi nam bilo lakse farmati. posto sam igrao vojina a mi nismo imali tanka, odlucio sam ja tankati (ona aura je gg). bloodstone sa 4 charga mi je davo dovoljni regen za consntnu auru, te sam uz to imao EoS, hex i 2Hot-a. sa cca 4k hp-a na lvlu 25 sam imao gotovo 90hp/sec :D .
samo da napomenem ova partija je bila sprdnja da si nebi vi pomislili :D
ma witch doctor je pre jak heroj samo kupis dagona bacis maledict na enemija i dagonaš ga to ti je odmah zagarantirano nedje 1000 damaga^^
maledict cini cuda. imho najjaci spell u doti.= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
prije dok su likanovi vukovi imali bash mogli su silovati wd-a bez mane
Mogli su silovat bilo kojeg intela bez mane..
on je među ranjivijim herojima, a i sićan se jedne situacije kad su me tako ubili vukovi
elunes arrow, hook, suicid; i'll say no more...= Citat =:
Izvorno postao FireFaith[CLF
ti dmg rade max 400dmg (hook), dok maeledict moze povuci i do 1.5k dmg-a
da, hook je odličan spel, ali recimo pudge bi prob bio jači heroj u mid/late gameu sa maledictom
samo tribaš doci blizu nekome, 300 rangea i dead je
.
(samo demonstriram koliko je moćan maledict, ne pljuvam po hooku)
[quote=Rang€r]elunes arrow, hook, suicid; i'll say no more...[/quote:aniphrcw]= Citat =:
Izvorno postao "FireFaith[CLF
-_-
dobri su to spellovi ofc, ali nemogu se mjerit sa maledictom sto se tice dmga..
[quote=Rang€r]elunes arrow, hook, suicid; i'll say no more...[/quote:3tkbpj41]= Citat =:
Izvorno postao "FireFaith[CLF
good for u cuz u'll stop embarrasing ur self.....
x(((
jebo vas... nije sve u dmgu, bitna je ljepota i izvedba, jel vam draže kad nekog spucate elunesom na +1500 rangea i ubijete ga, nakon što je mislio da je siguran, il kad ko največi gej dođete bacite maledict i pobjegnete u pm... il mine od techija, plentaš mine iza šumarka na gornjem/donjem laneu, i tiny tossa nekog na njih :pray: to mi je neš najžešče :DD
osim toga, ak baciš maledict na pun hp, nekom npr. agi heroju, teško da če mu dilat neki dmg...
nope meni je najljepse kada vidis magnusa s dagerom+refresh+dovoljno mane da izvede sav taj combo 2puta i da uhvati svih 5 heroja u taj svoj combo i onda jos witch doctora lvl16 aganima s lvl4 maledictom i lvl3 ultom.to je nesto najzesce :) uajmeeeeeeeee
i jso k tome letece prase koje trci po podu jer je pretesko da poleti...
i ranger, bacis na nekog maeledict, neces se samo okrenuti i bjezati lol... stanes i boris se, da vidis je hp pada :D
da pada, al WDu...= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Nego kad ce 6.60 sve se vise odgadja?
meni je nažešći kombo kad ulete maidenica i axe sa dagger unutra ovaj call a ova ulty^^
[quote=Rang€r]da pada, al WDu...[/quote:cl9j0m7g]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":cl9j0m7g
ranger. nemoj. dosta si pricao.
vjeruj mi
Sta je tebi sa accom? xd
banali ga ''do stura u xy:qz'' (sta vec pise 3 dana) jer sam ispsovo dal3ov multi-account u st forumu. tocnu obavjest do kada sam bannan nisamdobio, te nagadam da necu
good to be back, ma kakogod cudno vrijeme povratka je bilo
[quote=kokos_i_voce][quote="Rang€r":9eu9w2ld]da pada, al WDu...[/quote:9eu9w2ld]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":9eu9w2ld
ranger. nemoj. dosta si pricao.
vjeruj mi[/quote:9eu9w2ld]
.... ajmo igrat koju da nemoram pričat...
Rukavica je bacena?
+_+
igrali smo danas oko 8h... tek sam onda skužio da to macan xD(btw šta ti bilo s accom :S) ja miru on wda, apomnp, on meni popusho sve do baze, prvi tower srušio, al je skor bio 4:1 za mene, jedini moj death je bio vrlo suicidan, naime skočio sam na njeg i nisam mogo pogodit ikonu od bkba(taman sam ga bio složio, pa sam bio vesel..) i onda sam malo najebo, jer ga nisam mogo arrowat zbog zog što su između mene i njega bili njegovi kripovi tak da mi propo dmg i neki ministun :(
Zaključak: maledict je odličan, al jebo ti maledict kad nemoš pogodit miranu maledictom :D
si procitao taj post? :D= Citat =:
Izvorno postao kokos_i_voce
i maeledict+lvl1 dagoon prek pol hp-a su ti svaki put odvalili :D. no tbh ja sam dosta ujebo jer sam isao raditi bloodstone njemu (na 1x1, vs agi koji lagano utekne death wardu te ima stun) a ne lothars. sve u svemu, mogao sam i bolje odigrati i pametnije no necu se zaliti. tek me 1 od 10 strijela pogadala kada nebi pazio xD
dobro odigrano no zahtjevati cu rmk uskoro, kada budem pametnije igrao
Cek cek ... Sta hoces rec da te Ranger dobio ?
u got served?
yy, biti ce rmk, i ne, ne planiram onda izgubiti xd (doduse mislim da bi ga mogao izpushati do tree-a bez problema )
Ajme, da je Macan izgubio od Rangera ... Nadam se da imate replay, ovu sramotu moram vidjet
posustao sam od dote, vise ju ne igraam onak aktivno kao sto sam nekada (no, jos uvijek mogu izbjegavati arrowse :D). odigram tjedno 2-3 partije i to po 15-20min jer se samo nazivciram na nesposobni team pa leavam. vjerojatno sam most banned user na eurobattle.netu (jedva nadem igru u koju mogu uci a da me neko ne reporta xD)
Ja vise nit ne igram tjedno ...
Al izlike opet ... E, nhf al vjecno cu ti se smijat :rotfl:
:( veceras ocem rmk da fixam to do kraja :(