-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Ja kad nakupim pun inventar, onda fast-travelam ovu rutu - Markarth ; Falkreath ; Riverwood ; Whiterun ; Riften i sve rasprodam na toj ruti. Sad sam prešao već i 45'000, tak da danas idem malo trenirati Smithing. U svim RPG-ima i "RPG-ima" mi lova uvijek samo trune u džepu, e ovaj put neće.
Žao mi je kaj sam prodaovao Dragon scale, nisam znao da će mi trebati za armor :( Ali ajde, nakupiti će se još zmajeva... Nadam se da ih ima neograničeno jerbo sam već zaklo cca 8 ili 9.
-
Blago tebi...ja još nisam priklao niti jednog :)
-
kako nisi ,pa po mainquestu postajes dragonborn vec na 4levelu...
-
Ja još nisam ni otišao kod Jarla u Whiterunu, samo sam došao tamo i onda počeo obavljat sidequestove, pa skočio sa kočijom do Winterholda i tako :) Nisam pratio baš MQ.
-
Bartuc powergejma po običaju :)
-
IMO, valja obaviti MQ bar dok se zmajevi ne aktiviraju. Ja osobno ne mogu ni zamisliti Skyrim bez zmajeva i Dragon Shoutova (koje nećeš moći ni koristiti kako spada ako ih prekasno aktiviraš jer vjerojatno nećeš imati dovoljno Spulova)
-
A kaj da ti velim...igra me odvela u takvom smjeru :) Ipak, kad obavim ovaj mali questić, onda se vračam malo na MQ.
-
ja samo jednu stvar ne mogu vjerovat,kako ovaj masterpiece ima samo 5.5gb????
-
omfg, koji šou od questa vezan za sirotište u Riftenu :pray:
Kad onaj dječak iz Windhelma prizove Dark Brotherhood i naruči ubojstvo bivše odgajateljice u sirotištu..
Ubiješ ženu u odgajalištu, a djeca navale u sobu, vesele se i navijaju za tog klinca i Brotherhood :D
Ona klinka mi je najžešća: "Kill one person and you can solve so many problems. I wonder at the possibilites!" :D
-
predobro mi je kad uvijeris dijete da si bacio magiju na njega da bude nevidljiv xD
-
Bio primoran koristiti konzolu po prvi puta. Ujedno i prvi pravi bug koji sam našao u igri.
Dakle, peti quest od Companionsa. Ne aktivira se. Za popravak saveajte, pa onda u konzolu upišite setstage C05 0Sda vam se aktivira kvest. Ako ne upali, probajte još umjesto nule brojeve 1, 10, 20 i 200. Ako ni to ne upali, probajte C06 0.
-
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Bio primoran koristiti konzolu po prvi puta. Ujedno i prvi pravi bug koji sam našao u igri.
Dakle, peti quest od Companionsa. Ne aktivira se. Za popravak saveajte, pa onda u konzolu upišite setstage C05 0Sda vam se aktivira kvest. Ako ne upali, probajte još umjesto nule brojeve 1, 10, 20 i 200. Ako ni to ne upali, probajte C06 0.
To svima tak, ili samo rijetkima?
-
Ja sam obavio sve od Companiona bez problema
-
Vidim da Smithing perkovi diraju samo armore!? Kaj mi ne treba nikakav skill da si "nabrusim" bow i daggere!?
-
= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Ja sam obavio sve od Companiona bez problema
Same here, za sad sve ok.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Vidim da Smithing perkovi diraju samo armore!? Kaj mi ne treba nikakav skill da si "nabrusim" bow i daggere!?
Brusiti možeš i bez perkova, samo ti trebaju materijali.
Samo, što ti je smith viši to je brušenje jače, pa umjesto nekih +5 dmg za početnika, smith skillzor nabrusi za +15 :D
E, da, i samo smith sa arcane smith perkom može upgradeati oružja/oklope koji su enchantani.
-
Jel iko nasao onaj staff sa kojim nikad ne znas sta ce biti kada pogodis nekoga? :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
To svima tak, ili samo rijetkima?
Bug se dogodi ukoliko istovremeno imaš aktivan kvest od Jarla iz Winterholda kada predaš 4. kvest Companionsa.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Brusiti možeš i bez perkova, samo ti trebaju materijali.
Samo, što ti je smith viši to je brušenje jače, pa umjesto nekih +5 dmg za početnika, smith skillzor nabrusi za +15 :D
E, kad se već kužiš, da te još nekaj pitam :D
Kada jednom nabrusiš oružje, da li je onda vazda nabrušeno ili istekne nakon nekog vremena (ili određenog broja udaraca)?
-
Po meni bi trebalo ostat zauvijek al nikad neznaš :)
-
Nabrušeno je za svagda. Dizanjem smithing skilla povećava kvalitetu brušenja. Dizanjem smithing perkova udvostručavaš efektivnost brušenja.
-
Dobro da sam ovo našao
= Citat =:
Full set (including shield) of Dragonscale requires 14 Dragon Scales. A set of Dragonplate requires 13 Dragon Scales and 6 Dragon Bones.
Počelo me već živcirati kad me za vrijeme puta prema nekom dungeonu napadne zmaj i pretrpa me s materijalima prije nego dođem do tamo :p
-
= Citat =:
Izvorno postao Stormcrow
Jel iko nasao onaj staff sa kojim nikad ne znas sta ce biti kada pogodis nekoga? :D
Wabbajack. Pretvoriti minibossa u kolač je nešto neopisivo. :D
-
Kako da lakše ubijem Falmere?
-
Da, i ja bih trebao savjet, usao sam u Darkwater Pass, za pola minute sam istrcao jer su Falmeri bili prejaki...
-
-
Dwarven Centurion :pray: :pray: :pray: :pray:
-
Danas sam probao ići u lov na giante. Samo ću reći da me fino poslao nebu pod oblake u jednom udarcu...
I tako ja na pola puta prema Morthalu sretnem zmaja i kažem bok! Frajer je poćeo rigati vatru na mene pa sam se zaletio sa dva mača dok sam Shoutao Elemental Fury.
I taman dok sam ga uspio na 50% healta spustiti, zmaju se pridružio medvjed. FUUU.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ovaj Glass Armor izgleda odlično, čak i bolje nego Dragonscale. U Morrowindu i Oblivionu mi je bio odvratan.
E, daj sliku. Obozavam glass armor set.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao GDra
Kako da lakše ubijem Falmere?
Zeznuti su jelda? :D
I ja sam poludio kad sam naletio na njih... a ništa, valjda treba malo levela nabiti i bolji gear naći :S
-
Lako za Falmere, oni njihovi kukci znaju biti iritantnija gamad.
= Citat =:
Izvorno postao GDra
Dwarven Centurion :pray: :pray: :pray: :pray:
Dobro da me podsjeti: dosad sam posjetio jednu Dwemer ruševinu i AL JE LIJEPA. Tako mi svega, ako netko ne napravi housing mod od tih modela sam ću morati!
-
Ja još na dwemersku ruševinu nisam naišao :(
E, btw, primjetih upravo nekakav čudan bug? Po završetku companion questova Eorlund kaže da mu se čini da sad može forgati bolja oružja ... i sad gledam, kad vidim da se može raditi Daedric armor (!). Pogledam pod armor, a ono "ancient nord"... O_o
Eorlund me zajebava...
screen:
-
Postao sam majstor iluzije. Mislim da sada mogu ubiti bilo šta, dok god nemam više od jednog neprijatelja odjednom, i dok god to ne resista moj spell, a sad kad sam nabavio neke perkove vezane za Iluziju, jako je malo takvih kreatura. Mislim da jedino ne pali za undeadove.
Dakle, šuljam se do neprijatelja, gađam ga lukom za x3 sneak critical, i kad me skuži, brzo promijenim na Calm spell i pogodim ga time, tako da me potpuno ignorira i prestane me napadati. Opet mu se sakrijem, pogodim ga, i tako dalje.
-
vidio sam kroz temu da svi pricate o nekoj svojoj kuci koju mozete uredivat itd? Ja sam sad stao na onom dijelu kad dodem u onaj hotel/brvnaru pa iznajmim sobu i dobim onaj horn od neke likice i moram sa njom na neki quest. kad cu moc i ja tako kupit tu neku kucicu?
-
i tak. nemrem prestat igrat.
-
= Citat =:
Izvorno postao skitkid
i tak. nemrem prestat igrat.
bas sam to krenuo pisati....
-
MOJ JE, MOOOOJJJJJJ :pray:
PS: Ne samo da je najsexy light armor u igri, nego su mu i statsi pre jebeni za assassin/thief klasu :pray:
http://i.imgur.com/ZUbCpl.jpg
http://i.imgur.com/1Fmmal.jpg
Jebemti kako prokleta epika pršti na svakom koraku ove igre :cry:
-
-
Nightingale Armor sam dobio.