Sang, Korpens Saga, Nedgang, Ur Djupet, Ormhäxan, Maktens Spira...
Printable View
Sang, Korpens Saga, Nedgang, Ur Djupet, Ormhäxan, Maktens Spira...
A sa Jaktens Tid?
Födosagan, Slaget Vid Blodsälv, Skogens Hämnd, Jaktens Tid, Krigsmjöd, Vargtimmen, Den Hornkrönte Konungen, Aldhissla
booooring...
Kako se zove onaj hr glam metal bend, dajte neku linkažu napucajte...
Nightwish Live Intervju
Dakle bosanskohercegovački jedini metal portal je odlučio da sutra(09.10.'07) u 21:00 uradi live intervju sa Toumasom Holopainenom,tekstopiscem,klavijaturistom i vođom benda Nightwish.Odluka je vjerojatno povučena izlaskom novog albuma "Dark Passion Play" i svim nedavnim događanjima i promjenama u bendu.Dakle ako ste zainteresovani da slušate preko Live Streaminga,možete otići na http://www.aebyss.comSili direktno na http://www.radiosarajevo.ba/Sgdje će se emitirati.Svi vi koji živite u BiH a koji imate želju da ovo slušate možete i preko radia na 90.2/90.15 MHz.Koliko je poznato Aebyss Radio Show traje cca sat i pol ali nije ništa zagarantovano...eto :) nadam se da će barem neko slušati...
Iz teme PcPlay gejmeri... da ne radimo offtopic:
Tak je. A i ova lista wikipedije je za *****. Na koju foru može Circulus ikako biti folk metal? Koji gluhoslijepi kreten je to ažurirao, samo ako je folk nemora odma biti metal, circulus je fenomenalni wyrd folk...[/quote:ae3jh5pd]= Citat =:
Izvorno postao Simon the Dreamer
Listu sam stavio tek tako reda radi... da se nauci sto je folk, ako ne zna. Nisam ja radio p+listu prema tome... ;) A drugo ko kaze da ja slusam sve sa liste!
@Onaj tip sto je iznad citirao... Hamti Damti ja mislim: Tip je napsiao da slusa Bodome (Melodic(death) onda ako njih slusa mozda bi i mogao zanti za vking/folk. Takvi tipovi znaju za to... u mojoj skli. Ali oni koji slusaju "stari" metal ne ocekujem da znajU! ;)
Nisam tebe napao, niti reko da si ti kriv za listu. Sam kažem da je lista kurac. Masni.
ne kontam zašt se hamti damti tak naživcirao
ja isot znam poslušati folk, sad derem po korpiklaaniju :D
Pa znam. Lol... i nisam ti ništa ni prigovorio... samo iznio cninjenice.= Citat =:
Agree vid medusa... Hamti Damti se nazivcirao!
Ma Hamti valjda misli da folk i turbo folk imaju neke veze. Nemaju. Ja slušam folk, baš Folk, doduše wyrd, al folk, i uvjeravam vas da nema veze s cajkama...
Folk i Turbo Folk imaju sličnosti kao wolf i Wolfenstein...
BTW, nadam se da će HammerFall stavit nesto slušljivo u novi album... kakav su uspjeh napravili s onim Trash-holdom?
Nisu napravili uspjeh.= Citat =:
Izvorno postao Zorg_The_Borg
Kad će uopće novi album, ovaj Steel Meets Steel nije album, to je neka kompilacija, nekaj bezze...
wyrd? what is wyrd?= Citat =:
Circulus, Tunng, i slični bendovi Velike Britanije koji sviraju uglavnom folk sa elementima psihodelije i progresive, razni narodni instrumenti, uzori iz srednjeg vijeka, renesanse i sl...= Citat =:
Izvorno postao medusa
Amo se malo vratit na metal.. Jeli itko možda čuo za grupe Ormus,Flatline i Delmats?? Prve 2 su iz Sarajeva, a 3. je iz Ljubuškog.. Ma oni će 20. gostovat vamo u imotskom. Angžirala ih je ova YUMA (alternativna udruga mladih yugonostalgičara). Zanima me jer se mislim bi li išao.. Ma vjerojatno ću otić...
[quote=Simon the Dreamer]Circulus, Tunng, i slični bendovi Velike Britanije koji sviraju uglavnom folk sa elementima psihodelije i progresive, razni narodni instrumenti, uzori iz srednjeg vijeka, renesanse i sl...[/quote:2ijefadf]= Citat =:
Izvorno postao medusa
jel to onakva glazbica koja svira u strongholdu ili?? :) :)
[quote=r0pe]jel to onakva glazbica koja svira u strongholdu ili?? :) :)[/quote:1fswku7o]= Citat =:
Recimo...
Baš je fina glazbica, onako za upušavanje, opuštavanje i za bolesnike poput mene.
helena nam zaključala topic maideni vs metallica pa bi mogli tu nastaviti..naravno uključeni su i sabbathi i DIO i megadeath i ostali bendovi...
samo da kažem again..svatko ima svoja mjerila, a moja su ona opće prihvaćena...kvaliteta i stvaranje glazbe....
:boohoo:
Stala sam na Whitesnake i Rainbow, jel? :D :gitara:
Stargazer. :pray:
meni je tarot woman prejaka, posebno u izvedbi holy diver live dvd by DIO 2006.. doug aldrich je predobar đitarist :D= Citat =:
Izvorno postao Helena
kamo je halford pjevao sa sabbathima, koji je to koncert ?
to ti je to :)= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
2004 - Halford with Sabbath (Black Priest!)
pokusat cu si to nabaviti :)
slušam samo sabbathe s ozzyem,dio mi ne paše :(
a ni ostali bogami
pantera- 5 minutes alone;zakon stvar :gitara:
Meni jedino Dio, on je car. Holy Diver je predobra pjesma, i on kad se uživi...= Citat =:
Izvorno postao Jerry
da al to nije od sabbatha stvar nego od DIO :)= Citat =:
i meni osobno je don't talk to strangers bolja od holy divera makar je i holy diver mrcina :D
"Last man standing" od hammefalla ftw!!!! baš sam sad poslušao, moram kupit Steel meets Steel !
Znam da nije od BS-a, ali je dobar primjer za Diove vještine...= Citat =:
Izvorno postao GrimReaper
I Night People također super pjesma od grupe Dio...
[quote=Simon the Dreamer]Znam da nije od BS-a, ali je dobar primjer za Diove vještine...= Citat =:
Izvorno postao GrimReaper
I Night People također super pjesma od grupe Dio...[/quote:1wb27msa]
cijeli holy diver live iz 2006. dakle sve pjesme gore su predobre... doug aldrich je predobar đitarist,dio prodobro pjeva, rudy sarzo je luđak s basom i simon writght je već dugo poznati odličan bubnjđar :D