odi igrat CS i suti... :P
Printable View
odi igrat CS i suti... :P
Meni je najludi lik onaj sa omnislashom ^^ i draw ranger ako se nevaram ^^
draw ranger :rotfl:
u zadnje vrime poplava novih likova sa 10ak postova u kojima komentiraju igre na njubovski način
mah, ja sve manje dotu igram...
1. kad sam dobio novi komp mi je mic preko ventrila sustio pun qurac [rijesio sam to]
2. mi je sralo na visti (warcraft, na 18. sekundu svake minute gro laga, i tamo negdje prije 50. sekunde], a vista>>>xp u svemu ostalome
3. kad sam napravio dual boot xp mi je bacalo fatalke
4. napravio sam reinstall drivera za grafu + reinstall wc3+ponovno skinuo 1.22 patch=nije pomoglo...
5. nabavio sam the witcher enhanced, pa se sada njega igram... :P
kak se tog prije nisi sjetio....= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
dakle nisam jedini s fatalityem... kak mi taj lik živce pije...
da u zadnje vrijeme ima dost nabova na gareni, skoro svaka igra ap i svaki prjestupni game nebude lune, razora, trolla, yurnija il tak nekog prilično laganog heroja... onda ljepo uzmeš miru pa bude ownage :D
bilo mi je palo napamet što bi elunes bio imba kad bi stavili da je ulty i da ubija ak pogodi nekog na 900+, 1000+ rangea :D
n/c= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
[quote=Systematic Rewerse]n/c[/quote:2a4dj8ko]= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":2a4dj8ko
o cem ti razmisljas... :toilet:
ne razmišljam sam mi na pamet palo :D
e jel mi moze neko reci kaj da kupujem za slardara?(ako je to vec neko pito sry)
pfff... vladimirs+desolator+treads str+basher [ne tim redosljedom ofc]... desolator mos zamjenit s&y...
najvaznije ti je da kupis treads, vladimirs i onda desol ili s&y...
bilo kako bilo, treads STR je must have...
ok tnx
assoult mu je odličan item
a i satan mu bolje stoji od desolatora
al ako u igri imaš još i centa i/li nekog drugog tenka onda slobodno desolator uzmi
Razor jedan od najacih heroja sigurno
Treeds
Mojolin(nisam siguran kako se pise)
Buterfly
Eye of Skady
Linkin sphere
Satanic
ove iteme ja kupujem pa kad pi mogo cut vase misljenje
2 orb efecta
igraš protiv pca?
jedino tako možeš skupit ove iteme, na netu nećeš sigurno
Nema najjaceg heroja na igrici da ima svi bi igrali sa njim....= Citat =:
Izvorno postao Abadon
razoru je sve ovo dobro osim linkena i mjollinga
razoru late game itemi: BoT, EoS, Satanic, Butter, Buriza, mkb-divine-lothars-somethingelseshit
@kiki: seres kvake... :P
1. se napravi maelstorm.... tada napravis skadi, i onda dovrsis mjolinir...
simple as that... :P
yep= Citat =:
mjolnir rula jbt, kiki zasto ga nebi radio? o.O
some ppl never learn :) :P
jeli se isplati lycanu uzimati S&Y ?
za razora se ne radi skadi....
za lycana ne valja siy sada jer previse kosta a tak ionak imas max speed neki dps item ili bkb
zas skadi za razora?? :o mjolnir ili kako god + buriza/nes za dmg
Zasto ne S I Y?= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
jer u shapeshiftu vec imas max move speed, rade si neki dmg ili stun item sklepas
jao avg... ajde napravi mjoll+skadi, pas vidit sta je pwnage...
nesto prebolesno...
ajde mi recite kaj je razor u late gameu sa mjolnirom burizom i jos necime za dmg? nista ima 1500 hp -.- to velika vecinna pplza owna u late game -.- a ako mu skupis EoS onda imas 2.2k hp kaj je dosta vise! i inace mjolnir je po meni mid game item jer na kraju ja slab -.- samo zato kaj je orb a orb je slab!
lycanu netreba S/Y!!! rade kupi 1 i pol bashera -.- njegova ulti je da se moces 522 i da te nemogu slowati ! kaj ce ti onda s/y ? malo hpa dobis i att speed ali to ti netreba -.- pt vlads obavezno basher buriza e sada ja znam skupiti i butter i assault ili samo assautl i desolator jer mu lijepo stoji
moram priznat da ovog "novog" likana jos nisam igro...
ali kada bi sa starim osao solo lejnu radio bi treads+par bracera+kristaliz i onda s&y... s&y je, iako ima max MS u shiftu, vrlo koristan radi maima...
sto tocno radi maim ? :oops:= Citat =:
Izvorno postao KI KI
inace kako ti kazes "novi" lycan je zakon, oni vukovi imaju prebolesni crit I jos kad mu dodas bashera :boohoo:
maim=orb efekt od sangea odnosno sange&yashe...
znam, ali sto taj efekt radi ? :D= Citat =: